Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla
    31. Listopad 2023. 14:22

Na koji nastavak za kolicaa mislite? Moze neki link , znamd a ima ono za zakacit pa dijete stoji ili sjedi ali moze se cini mi se i zavezat(tipa Freeon marka)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Maša🤰🏼
    31. Listopad 2023. 14:37

Ko Zelena123

Maša🤰🏼

Cure dali koja ima problem sa sljedecim. Poludit cu majke mi 😂 meni svako jutro treperi livo oko! Vec jedno 15-tak dana ali toliko treperi da mi nakon 2,3 sata napravi vrtoglavicu i dode mi lose pa glavobolja i svasta. Bas onako treperi kapak nekontrolirano svakih par minuta neznam tocno kako objasnit 🙈 me neka razumije? 😂

Pojačaj magnezij :)

Ma pijem vec 2 dnevno 🙈 
    Lallla na to sam mislila da…to ti moze vecinom samo stajat pa kazem mozda posto je tebi mala razlika i ako budes isla cesto sama s oba dvoje bi ti bila zgodnija kolica za 2 djece tipa od cybexa imas ili tako nesto… mislim da i yoyo Mogu spojit se skupa…

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

WhiteOrchid
    31. Listopad 2023. 14:38

lalllla

Na koji nastavak za kolicaa mislite? Moze neki link , znamd a ima ono za zakacit pa dijete stoji ili sjedi ali moze se cini mi se i zavezat(tipa Freeon marka)

E to sam mislila, nastavak gdje stoji, ali nisam još to uopće gledala pa neznam koju marku ću i i gdje uzeti. 
    Ako neka zna što je od toga najbolje slobodno predložite 🙂

• lalllla
    31. Listopad 2023. 14:54

Znam znam to da, to cu svakako, ali vidjela sam da ima i za sjediti taj nastavak, kao mala stolica i zaveze se beba, probat cu nac

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• lalllla
    31. Listopad 2023. 14:55

https://www.mall.hr/dodatna-oprema1/freeon-dodatak-za-kolica-sa-sjedalom-i-ruckama-univerzalni

• tear_of_happiness
    31. Listopad 2023. 16:12

Hello curke, nadam se da ste sve dobro, i bebice naravno 🥰 Mašo ne znam ti nikakav savjet za oko, ali znam kako je glup i iritantan taj osjećaj... mi obavili pregled, sve je po školski i kako treba, imamo preko 400 g 😅🍀💖
    Nego, koje madrace imate/ste kupile za bebin krevetić? Dosad sam gledala Hespo, Vitapur i Perfecta dreams pa me zanima šta vi imate... 

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

Fashionista
    31. Listopad 2023. 16:29

Pozdrav curke, hvala puno na dobrodoslici i savjetima gdje voditi trudnocu! 🥰
    Mi smo danas biti na uzv 10+0 smo isko je kao od zadnje menge 11+4 ali zbog kasnije ovulacija i sve je savrseno cak smo vidjeli i bebine prve pokrete! ❤️
    Sad se ipak malo lakse dise! 🙌🏻 Za tjedan dana opet uzv i radimo panoramu! Jos da to prode pa da bas odahnemo! 🤞🏻
    Danas me pokocilo u vratu i ledima, inace imam problema s tim ali onda popijem neofen forte ili namazem voltaren ali koliko znam to se sad ne smije? Lupocet forte mi bas me pomaze za bolove, ne znam kako si pomoci? Mozda neki magnezij, koji je najbolji? 🙌🏻

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

• lalllla
    31. Listopad 2023. 16:36

Fashionista

Mi smo danas biti na uzv 10+0 smo isko je kao od zadnje menge 11+4 ali zbog kasnije ovulacija i sve je savrseno cak smo vidjeli i bebine prve pokrete! ❤️
    Sad se ipak malo lakse dise! 🙌🏻 Za tjedan dana opet uzv i radimo panoramu! Jos da to prode pa da bas odahnemo! 🤞🏻
    Danas me pokocilo u vratu i ledima, inace imam problema s tim ali onda popijem neofen forte ili namazem voltaren ali koliko znam to se sad ne smije? Lupocet forte mi bas me pomaze za bolove, ne znam kako si pomoci? Mozda neki magnezij, koji je najbolji? 🙌🏻

Odlicno!
    Nemoj mazati voltaren ako bas ne moras jer on ulazi u krvotok.bolje uzmi mozda gavez mast(nez ni dal se to smije ali barem je prirodno), ja sam u prvoj trudnoci pila Formag magnezij malo je skuplji al se dobije 90 tableta sto je za 3 mjeseca pa ispadne ok. I probaj mozda bowen terapije za bolove ako vjerujes u to i ako ti to dolazi u obzir, meni je dosta pomoglo

• Sandra25
    31. Listopad 2023. 20:37

Fashionista

Pozdrav, mene vrat ukoci redovito, svakih 3-4 dana. Ne mogu se okrenuti u jednu stranu, dok nisam bila trudna sam se trackala sa svim i svacim. Ali sada me strah pa samo zamolim muza da me malo izmasira. On napipa rukom čvorić i skroz lagano me izmasira i to me stvarno spasi. Od ljekova ne pijem nista kad me ukoci😅

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Martinaaa_
    31. Listopad 2023. 21:23

Cure, da li koja od vas pije heferol tablete? Cula sam da je od njih probava katastrofa, ne znam da li je istina
    Danas sam dobila nalaze ogtt i krvne slike. Secer je uredu, ali krvna slika nije, dr kaze da sam anemicna pa sam dobila heferol

💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.