Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    31. Listopad 2023. 08:56

Jutro cure, sretno na pregledima danas!🤗
    .
    Hvala za savjete za izdajalicu, gledala sam tu skuplju što ste rekle, našla sam polovnu pa mislim da ćemo se za to i odlučit. Hvala😘
    .
    Malena, moj pregled je 7.11. 😁

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• lalllla
    31. Listopad 2023. 09:25

Stigli cervikalni brisevi sve negativno, jos cekam panoramu nadam se da ce ovaj tjedan. Iduci pregled mi je 24.11😃
    Sretno danas!

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Yellowsubmarine
    31. Listopad 2023. 12:40

Na Svijetbeba ima nekakav popust, vidim i na kolica, nije puno, do 20% pa ako nekoga zanima 😊

• lalllla
    31. Listopad 2023. 13:02

Ovako trebala bi pomoc za mame koje vec imaju djecu, imam sina koji ce sad napunit godinu dana i termin mi je za drugu bebu 7.4. Zanima me ako imate iskustva vezano za kolica tipa za dvoje djece, da ili ne? Imam cybex balios s 3u1, jaje i kosaru i sve od prosle godine sve je prakticki novo.. koristila bi to ali ne znam kakva je mogucnost setnje s djetetom od godinu dana i novorodencetom? Da li kupovati kolica za dvoje djece ili ne?

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

WhiteOrchid
    31. Listopad 2023. 13:11

lalllla

Ovako trebala bi pomoc za mame koje vec imaju djecu, imam sina koji ce sad napunit godinu dana i termin mi je za drugu bebu 7.4. Zanima me ako imate iskustva vezano za kolica tipa za dvoje djece, da ili ne? Imam cybex balios s 3u1, jaje i kosaru i sve od prosle godine sve je prakticki novo.. koristila bi to ali ne znam kakva je mogucnost setnje s djetetom od godinu dana i novorodencetom? Da li kupovati kolica za dvoje djece ili ne?

U sličnoj situaciji sam i ja i neću kupovati druga kolica. Bebač od 1 god. već 4 mj hoda i plan je eventualno kupiti nastavak za kolica da se i on može voziti kada bebu vozim. 

Maša🤰🏼
    31. Listopad 2023. 13:35

lalllla

Mi imamo malo starije dijete imat ce uskoro 2 god ali ne mislim kupovat kolica za blizance nego kao sta kaze White uzet cu onaj dodatak da se moze on vozit a ako ima za zaspat a da negdje idemo rjetko idem sama pa imamo za njega metro kolica tako da moze tata njega vozit a ja bebu ili kako god hahaha 😂 al tebi je dosta manja razlika i ako ces ic na puno mjesta bas sama sa oba dvoje djece mozda bi ti bilo zgodno uzet kolica za 2 djece jer ipak mislim da dijete od 1 god nece bas poslusno se vozit na onom nastavku hahaha a u kolicima ga ipak mozes zavezat…

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    31. Listopad 2023. 13:38

Cure dali koja ima problem sa sljedecim. Poludit cu majke mi 😂 meni svako jutro treperi livo oko! Vec jedno 15-tak dana ali toliko treperi da mi nakon 2,3 sata napravi vrtoglavicu i dode mi lose pa glavobolja i svasta. Bas onako treperi kapak nekontrolirano svakih par minuta neznam tocno kako objasnit 🙈 me neka razumije? 😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Jana25
    31. Listopad 2023. 13:55

Maša 😍 čestitaaaam 🥰😍
    Kako nam je Vito? Brzo si nestala s foruma nakon (a mozda i prije poroda) kako si ti? 😁

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Maša🤰🏼
    31. Listopad 2023. 14:07

Jana25

Maša 😍 čestitaaaam 🥰😍
    Kako nam je Vito? Brzo si nestala s foruma nakon (a mozda i prije poroda) kako si ti? 😁

Ajmeee hej 🩵 hvala ti 🩵 
    Kako ste vi? Pa i vi cete brzo dobit bracu, čestitam 🥳🥳🥳🥳
    Vito je super , ide u jaslice pa je mami lakse odmarat i radit  haha , ja sam isto sad oke jedva cekam da dodem tamo u neke sigurne tjedne da se nemoram stalno brinut🙈 
    Ma da bila je neka grupa na whatsappu u pitanju pa sam na forum napisala samo iskustvo s poroda i prebacila se tamo… kasnije nisam mogla vise pratit ni te poruke sve na whatsappu jer imam jos jednu grupu di smo cure koje nam je trebalo malo vise za trudnocu jos od 2020 🙈 tako da sam se morala iskuljucit :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Zelena123
    31. Listopad 2023. 14:08

Maša🤰🏼

Cure dali koja ima problem sa sljedecim. Poludit cu majke mi 😂 meni svako jutro treperi livo oko! Vec jedno 15-tak dana ali toliko treperi da mi nakon 2,3 sata napravi vrtoglavicu i dode mi lose pa glavobolja i svasta. Bas onako treperi kapak nekontrolirano svakih par minuta neznam tocno kako objasnit 🙈 me neka razumije? 😂

Pojačaj magnezij :)

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.