Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LaLa20
    30. Listopad 2023. 14:15

Drage zene,

Javljam da je stigao Panorama test i nizak rizik je za sve, pa tako i za Down sindrom te nam dolazi decko💙

Panorama low risk 〰️💙

Maša🤰🏼
    30. Listopad 2023. 14:22

sisy

Meni preporičite neku izdajalicu dobru i da može za svaku bradavicu, jer sam čula da je jako bitno da odgovara bradavici, a moje nisu velike.
    Novac mi je nebitan, platila bih je zlatom samo da radi posao. S prvim djetetom prije 15 god sam imala Aventovu ručnu, gdje sam pumpaš, em štosu me ruke bolile od pumpanja, em što bih više krvi bilo u bočici nego mlijeka. Bože, kad se sjetim!!!
    Zato dajte neku najbolju na svijetu tko zna i ima iskustva.

Po meni je najbolja medelina ona maxi swing ( nekih 300 eura je)  moj savjet ne kupuj je prije nego znas da ce ti trebat. Narucis je i dode u 2,3 dana ako ti bude trebala. Ja sam ju kupila za prvo dite i koristila san ju 3 puta nista mi nije izvukla mlijeka i onda sam ju prodala frendici. Uzela sam rucnu isto medelinu i to bih obavezno uzela ako se prepune dojke ili nesto tako a za ovu elektricnu bi pocekala na tvom mjestu a ti daj kako oces 😂🤷🏼‍♀️ 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    30. Listopad 2023. 14:22

LaLa20

Drage zene,

Javljam da je stigao Panorama test i nizak rizik je za sve, pa tako i za Down sindrom te nam dolazi decko💙

Bas mi je drago 🩵 cestitam ti 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Maša🤰🏼
    30. Listopad 2023. 14:23

I da tartufi znaci gusim se u njima bas ih obozavam i jedem i nisam se osjecala napuseno 😂😂😂😂 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

MAD ROSE
    30. Listopad 2023. 15:43

Tartufi... Mmmmm jela sam ih na samom početku jer sam bila doma.... Sad ste mi napravile samo volju... Moram ic potraziti dali ovdje ima za kupiti, vjerujem da ima... 😉😁

-05.02.2010. Ancica ❤️
    -18.09.2013. Bubach 🏎️
    - 03.02.2016. Kokica 🦄

MAD ROSE
    30. Listopad 2023. 15:46

Ja idajalicu nisam kupovala. Imala sam rucnu sto sam dobila na poklon i nije mi bas pomagala, najvise mi je pomagalo zapravo izdajanje pod tusem i nisam morala spremati mlijeko jer sam ga imala i previse. Ali to je sve trajalo mozda 3-4 dana, nakon sto se uspostavila ponuda i potražnja, a ja sam dojila na zahtjev, vise nisam imala tih problema. Osim ako bi zakasnila od nekud 5 min na vrijeme dojenja, pa bi mlijeko samo curilo van... Ali moji su to sve pocicali brzo i trajalo je vise od 1.5g uz postupno smanjivanje, do na kraju samo 2x pa 1 x na dan. 

-05.02.2010. Ancica ❤️
    -18.09.2013. Bubach 🏎️
    - 03.02.2016. Kokica 🦄

Malena1122
    30. Listopad 2023. 16:33

Sandra25

Malena, sto se vage tice, ja otkad sam trudna na nju stajem samo kod doktora! Kaze mi maloprije muz “evo ima cak i vaga” u wc-u u hotelu, ja vicem iz sobe “ne treba mi”🤣🤣🤣

Sto se izdajalice tice, ja sam prosli put imala medelinu elektricnu i bila mi je super, samo mi je za moj ukus bila malo previse bucna. Proslo je 7 godina od tada pa se nadam da su možda sada tiše🤣 sto kazete na to vi cure koje ste nema dugo rodile?

Imam jedno pitanje, smijemo li u trudnoci jesti tartufe, tipa tjesteninu sa tartufima? Cini mi se da sam negdje procitala da ne bi jer ima isti ucinak kao marihuana🤔

Ja jedem često i makovnjaču sam ubijala 😅.
    Medela nije preglasna sad. Al ću sad uzet spectru bolja je i od nje 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• tear_of_happiness
    30. Listopad 2023. 18:36

Joooj curke ja sam totalno uzbuđena, sutra ujutro imamo pregled i jedva čekam vidjeti bebu 🥰 mislim da je ovo onaj veliki dugi ultrazvuk na kojem mjere sve organe, tako da ćemo se malo duže družiti. Ide i muž samnom, baš ne mogu dočekati... 

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

Yellowsubmarine
    30. Listopad 2023. 21:49

Ja isto planiram uzeti rucnu pa ako bude potrebno elektricnu. Prvi put sam koristila posudjenu elektricnu prvih 5,6 dana i iza nikad vise. Sto se krvi tice, krvarile su mi i ovako i na izdajalicu, napatila sam se svakako. Ma da sam kvrge i zastoje najbolje masazom rukom rijesavala. Prvi put sam dojila godinu i 10 mjeseci, nadam se da ce i drugi put biti jednako uspjesno 😊

Maša🤰🏼
    31. Listopad 2023. 08:08

Jutro :)

Ja prvi put nisam uspila dojit a bas sam htjela ali mlijeko jednostavno nikako nije dolazilo uvijek je morao uz cicu i bocu papat dok nije s jedno mjesec dana potpuno nestalo. 

Ali ovaj put sam si nasla savjetnicu za dojenje pa se nadam da ce mi ona pomoc 😍

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.