Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martinaaa_
    30. Listopad 2023. 10:26

lucijaa_

Martinaaa_

Jutro cure, evo stigla sam kuci sa ogtt-a. Mogu vam reci da mi je ona tekucina bila bas fina za piti 🤣 tako da je to proslo bez problema, jedino me ubilo cekanje svako vadenje po sat vremena, a daleko sam od grada tako da mi se nije isplatilo ici kuci.
    Za mjehur takoder znam popiti caj od brusnice i stvarno pomogne
    Cestitam curama na curicama i deckicima, i zelim svima sretno na pregledima 🍀

Hej šta nije da se to mora između 24. i 28. tjedna? Meni je tako rekao doktor jer sam kod njega bila prošli tjedan pa me upozorio da ni slučajno ne odem ranije nego tek za dva tjedna da budem u tom periodu.
    Ali baš mi je drago da je super prošlo, mene je užasno strah tog pregleda jer mi ujutro bude slabo kad sam natašte a svugdje čitam samo negativna iskustva. Još me doktor upozorio da nakon 19h dan prije ne smijem jesti, nemam pojma kako ću izdržati

Ja sljedeci tjedan  idem kod gin na pregled a rekao mi je prije toga obavim ogtt. Pa valjda to kod mog gin nema veze 🤔
    Joj mene nije ni upozorio, ja sinoc u pola 11 jela pahuljice i mlijeko 🫣

💓

Tratinčica123
    30. Listopad 2023. 10:29

Ej cure, trebala bih pomoć 😊
    Sad smo u razmišljanju koju izdajalicu uzeti..🤷‍♀️
    Jel moram na nešto paziti kod kupnje električne izdajalice? Malo sam gledala ponudu, nebi baš dala preko 80e nikako.. 
    Stavit ću vam neke koje su mi prihvatljive i koje imaju kod nas u trgovinama, pa ako netko ima neku recenziju ili prigovor, nek mi pomogne🙈🤣

https://www.jeftinije.hr/Proizvod/33841970/djecja-oprema/dojenje/pumpe-za-izdajanje/babyono-elektricna-izdajalica-shelly-hands-free

https://www.jeftinije.hr/Proizvod/21669082/djecja-oprema/dojenje/pumpe-za-izdajanje/kikka-boo-dvostruka-led-elektricna-izdajalica-elia

https://www.jeftinije.hr/Proizvod/32543493/djecja-oprema/dojenje/pumpe-za-izdajanje/integrirana-elektricna-pumpa-za-majcino-mlijeko-kikkaboo-leia-plus

Hvala ❤😘

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Mrva1104
    30. Listopad 2023. 10:46

I ja bi putovala 😂
    Mi smo mislili na Bled ici jer ja jaaako zelim al me strah uzasno poslije avanture od prije mjesec dana. Ne znam koliko mi je pametno jer mi tijelo ocito odreagira 😏 U petak sam cistila kucu i naravno sagnes se, dignes i kako to vec ide pa poslije rucak i samo me najednom pocelo grciti pa sam se brze bolje bacila na krevet da se smiri i ostatak dana odmarala. Malo se zanesem kad imam energije i onda mi poslije dode podsjetnik da stanem na loptu. 

💙

Malena1122
    30. Listopad 2023. 11:08

Sandra ista stvar. Doma imam veliki trudnički i ne moram prebacivati jastuk sa strane na stranu. A vagu bolje da me vidim nakon puta 🤣.
    Sisy brusnica. Kad sam imala bakteriju prošlu trudnoću. Ja sad pijem svakako i preventivno probiotik omni flora. Hvale ga za svašta. 
    Tratinčice ja sam imala medelu Maxi swing sad ću uzeti spectru. Bitan je motor i pumpa. Reklo bi se kpliko para toliko muzike. Nekome će dobra bit i sa Alija a nekome neće izvući mlijeko. Bitni su i jako točni lijevci. Natezala sam se izdajanjem pa sam plaćala savjetnicu od koje sam svašta saznala 😅. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

buhtlica23
    30. Listopad 2023. 11:28

Tratinčica123

Ej cure, trebala bih pomoć 😊
    Sad smo u razmišljanju koju izdajalicu uzeti..🤷‍♀️
    Jel moram na nešto paziti kod kupnje električne izdajalice? Malo sam gledala ponudu, nebi baš dala preko 80e nikako..
    Stavit ću vam neke koje su mi prihvatljive i koje imaju kod nas u trgovinama, pa ako netko ima neku recenziju ili prigovor, nek mi pomogne🙈🤣

https://www.jeftinije.hr/Proizvod/33841970/djecja-oprema/dojenje/pumpe-za-izdajanje/babyono-elektricna-izdajalica-shelly-hands-free

https://www.jeftinije.hr/Proizvod/21669082/djecja-oprema/dojenje/pumpe-za-izdajanje/kikka-boo-dvostruka-led-elektricna-izdajalica-elia

https://www.jeftinije.hr/Proizvod/32543493/djecja-oprema/dojenje/pumpe-za-izdajanje/integrirana-elektricna-pumpa-za-majcino-mlijeko-kikkaboo-leia-plus

Hvala ❤😘

Hej, ja sam sebi uzela medelinu no ona je dosta skuplja od tih 80e no mozda mozes pogledati polovne. Ono sto je mene odusevilo koliko se lako cisti, ima vise brzina, ima cak masažu prije nego sto pocne vuci mlijeko. Mene je malo je reci spasila. Probala sam prije toga aventovu el. izdajalicu ali me se nije dojmila ni upola kao medelina. Dosta me je bolilo s njom i puno sam se sporije izdajala. Ja sam imala carski mala bila u inkubatoru kad mi je mlijeko nadoslo ne moram ni pricati kakvi su to bolovi bili. Da nije bilo izdajalice mastitis mi ne bi ginuo. Pogotovo jer sam stvarno imala puno mlijeka.
    Nazalost za ove izdajalice koje si stavila linkove ne znam nista, no mozda se nade netko ko zna. Svakako sretno u potrazi.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Sandra25
    30. Listopad 2023. 12:16

Malena, sto se vage tice, ja otkad sam trudna na nju stajem samo kod doktora! Kaze mi maloprije muz “evo ima cak i vaga” u wc-u u hotelu, ja vicem iz sobe “ne treba mi”🤣🤣🤣

Sto se izdajalice tice, ja sam prosli put imala medelinu elektricnu i bila mi je super, samo mi je za moj ukus bila malo previse bucna. Proslo je 7 godina od tada pa se nadam da su možda sada tiše🤣 sto kazete na to vi cure koje ste nema dugo rodile?

Imam jedno pitanje, smijemo li u trudnoci jesti tartufe, tipa tjesteninu sa tartufima? Cini mi se da sam negdje procitala da ne bi jer ima isti ucinak kao marihuana🤔

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• lalllla
    30. Listopad 2023. 12:36

Sandra25

Malena, sto se vage tice, ja otkad sam trudna na nju stajem samo kod doktora! Kaze mi maloprije muz “evo ima cak i vaga” u wc-u u hotelu, ja vicem iz sobe “ne treba mi”🤣🤣🤣

Sto se izdajalice tice, ja sam prosli put imala medelinu elektricnu i bila mi je super, samo mi je za moj ukus bila malo previse bucna. Proslo je 7 godina od tada pa se nadam da su možda sada tiše🤣 sto kazete na to vi cure koje ste nema dugo rodile?

Imam jedno pitanje, smijemo li u trudnoci jesti tartufe, tipa tjesteninu sa tartufima? Cini mi se da sam negdje procitala da ne bi jer ima isti ucinak kao marihuana🤔

Za izdajalice elektricne ne znam jer imam haakaa rucnu koja samo skuplja vakum s druge dojke tokom dojenja i meni je bila cisto dovoljna.
     Htjela sam samo odgovoriti na komentar za tartufe da ih ja jedem normalno i da nisam ni znala da postoji taj ucinak niti sam ikad prije to cula(treba provjeriti)😂😂😊😊

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

sisy
    30. Listopad 2023. 12:38

Meni preporičite neku izdajalicu dobru i da može za svaku bradavicu, jer sam čula da je jako bitno da odgovara bradavici, a moje nisu velike.
    Novac mi je nebitan, platila bih je zlatom samo da radi posao. S prvim djetetom prije 15 god sam imala Aventovu ručnu, gdje sam pumpaš, em štosu me ruke bolile od pumpanja, em što bih više krvi bilo u bočici nego mlijeka. Bože, kad se sjetim!!!
    Zato dajte neku najbolju na svijetu tko zna i ima iskustva.

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

• cocinella
    30. Listopad 2023. 13:49

Medela je odlična, ali bitno je pogoditi veličinu lijevka. Čini mi se da sam dobila S i M uz kupnju izdajalice, a naknadno sam jos uzela L. Puno bolje je funkcioniralo i nije bilo ni malo neugodno.

Izdajalicu možda bolje nabaviti kad vidiš situaciju nakon poroda. Haakaa je po meni sasvim dovoljna za početak. Eventualne čvorove će ionako sam ručna masaža i oblozi srediti.

sisy
    30. Listopad 2023. 13:55

Sandra25

Tartufi, štaaa?
    Ja ih obožavam i jedem gdje god imam priliku.
    🙄
    Na kraju nam ostaje da jedemo samo kruh i pijemo vodu jer sve nešto bakterije, učinci, ovo ono... Užas!
    Boj se ovna, boj se g.

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.