Jel ima neko preporuku za Next to me krevetic? Gledam ovaj maxi cosi ali ako ima neka povoljnija a dobra verzija bila bih zahvalna:)
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Hej cure, da li netko ima ovaj:
https://ibb.co/ZxLqB53 ??
Vidim da ima i puno skupljih, ali mislim si, sta cu davati više novaca ako i ovaj služi svrsi. 🤷♀️🤣
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Mi smo kupili ova kolica 3u1:
https://bazzar.hr/p/KE6Z6D5-bebetto-djecja-kolica-luca-3u1-boja-01-tamno-siva-srebrna-rama-3u1
Naši susjedi imaju ista, prezadovoljni su, pa smo i mi odlučili uzeti jer su meni osobno jako lijepa.. malo jesu velika, ali evo, nama ne smeta.
Mislim da su malo više od 1000e sada, ali mi smo ih ugrabili na nekoj top akciji za nekih 700eura.😊
Valjda će poslužiti 🤞
Trudimo se od 9/21.
Kolica - imamo Stokke Xplory X i jako sam zadovoljna. Prostrana, visoka, za gradsku vožnju savršena. Bebi je bilo i još uvijek je, jako ugodno u njima. Glomazna jesu i nisu baš praktična za transport u autu. Siva boja je pun pogodak jer izgledaju kao nova i prljavština se nikad nije vidjela.
Također imamo Ergobaby Metro + i to su po meni savršena mala kolica - lagna, praktična, nulti položaj, podstavljeno sjedalo, nisu previše zavaljena i svladavala su gotovo sve terene bez ikakvih problema.
Jaje - Cybex Cloud Z - užasno teško, ali prostrano i ugodno. Mislim da će u njemu komotno moći biti dvije godine s obzirom da je sitna beba. Nikada ga nismo vozili na kolicima tako da nam njegova težina nije predstavljala problem.
Krevetić Maxi Cosi Iora je bio super praktičan i bila je u njemu sigurno 8 mjeseci. Bilo je super što se mogao podesiti nagib za spriječavanje eventualnog bljuckanja.
Od kolica sam svakako preferirala marame i nosiljke.
Hej cure, da li netko ima ovaj:
https://ibb.co/ZxLqB53 ??
Vidim da ima i puno skupljih, ali mislim si, sta cu davati više novaca ako i ovaj služi svrsi. 🤷♀️🤣
Ja sam imala takav, mislkm da je neki kineski. Poslužio je svrsi ne mogu reć
Hvala, budem si onda naručila 👍😘
Trudimo se od 9/21.
Ja imam pregled danas u 17:00 jedva cekam 🥳🥳
Aha vidim da pricate za opremu pa evo moje preporuke :)
Kolica CYBEX TALOS S LUX zadovoljni smo njima iako smo ih koristili kratko mozda do nekih 7 mjeseci. Imaju aton 5 jaje i uzeli smo dodatno isofix ( ako neko zeli kupit prodajem 😂) JER sad želim ono novo jaje CYBEX T koje ide u lezeci polozaj i onaj super isofix koji se okrece 😂
Imamo i ljetna kolica ergobaby metro + savrsenstvo kakvog nema 😂 odlicna su kolica za svaku preporuku
Next to me krevetic imam neki chicco ja mislim 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ja sam valjda jedina koja nije očarana s Metro kolicima 😂
Kupila sam ih da imamo jedna manja i jer ih svi živi preporučuju i kupuju ali ono, nisam nešto sad oduševljena kvalitetom nit bi novorođenče u njima ikad vozila iskreno.
Drndavo, nisko, tkanina već na nekim dijelovima pohabana a imamo ih možda pola godine.
Kompaktna jesu, stanu gdje god ali ne djeluju da će izdržati dvoje djece.
Da ti vidis sta su nasa metro kolica izdrzala a vozimo se u njima od 7 mjeseci ( stvarno nisu bas za novorodence kako pise) od svih mogucih tezina torbi vise od 6 putovanja avionom , voznja po svakakvim uvjetima jer zivimo na selu . Vozila su se po 2,3 djece unutra hahaha kolica su i dalje ko nova i bez problema ce bit i za drugu bebu :) Iako ih mi za sina jos koristimo jer se on bas voli vozit u njima … ali vjerovatno dok seka dode dovoljno velika da ih koristi se on vise nece vozit :)
Idem se spremiiit jer meni treba 55 minuta autom do ginekologa 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ja sam valjda jedina koja nije očarana s Metro kolicima 😂
Kupila sam ih da imamo jedna manja i jer ih svi živi preporučuju i kupuju ali ono, nisam nešto sad oduševljena kvalitetom nit bi novorođenče u njima ikad vozila iskreno.
Drndavo, nisko, tkanina već na nekim dijelovima pohabana a imamo ih možda pola godine.
Kompaktna jesu, stanu gdje god ali ne djeluju da će izdržati dvoje djece.
Meni ovo zvuči kao temelj za reklamaciju. Vozimo ih pola godine svaki dan i po svakakvom vremenu, znala su se pržiti na suncu i pokisnuti, bila su prašnjava do neprepoznatljivosti, puna pijeska i mala je jela svakakve grozote u njima. Kada ih operem doslovno nema tragova korištenja, a nikada se nisu tresla ili nestabilno.
Da ne govorim da teglim stvari u donjoj košari i organizatoru koje definitivno prelaze preporučenu kilažu.
I ja moram stati u obranu metro+ 😁
Koristimo ih isto dugo, za prvog sina, za drugog sina, a zadnje vrijeme (preko pola godine) ih vozim i zajedno obojicu odjednom!! (Dakle 16kg + 11kg, plus stvari koje nam zatrebaju). Nigdje poderana tkanina, bas ništa ništa. Nisu rasklimana. I dalje čvrsta…ma top. I evo, kroz neko vrijeme će ih i seka naslijediti ♥️
Osim njih imamo jane kendo. Njih možete kod steollerice pogledati, ima top Recenziju. Radi nje smo ih i uzeli. Isto samo preporuke za ta kolica ♥️
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji