Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrva1104
    23. Listopad 2023. 11:21

Iskreno, ja sam bila jucer na sajmu cisto da vidim cijene i ponudu da mi netko malo objasni/pokaze jer mi je prvo dijete i tek sad istrazujem. I volim vidjeti tako uzivo stvari a ne preko neta. Ono sto smo mi zapikirali jer nasi prijatelji imaju i zadovoljni su - kolica Joolz aer+ i trenutno su na netu u Baby Centru 390e sa popustom a jucer su na sajmu bila 360e s tim da smo dobili knjizicu s popustima koji vrijede do veljace tako da sve u svemu dode na isto. Nuna mi ima lijepe modele ali su veci kad se sklope u odnosu na ta Joolz. A kako cu sezonu vecinom biti sama jer mi mm radi, mozda je bolje/prakticnije manje i lakse. 
    Jedino (i prvo ikad sto sam uzela za bebu) su tetrice i tetra muslin jer mi se ucinilo povoljno, a poslije sam isla vidjet na stranicu i cijena je ista na webu i sajmu. Al nema veze, bar sam si dan malo uljepšala 😂
    WestGate ima dan centra drugi utorak u mjesecu. 

💙

Yellowsubmarine
    23. Listopad 2023. 11:22

Dosta nas je danas na pregledu! Cure sretno! 😎

• lalllla
    23. Listopad 2023. 11:22

Ja ipak nemam pregled danas, nesto mi se zakompliciralo jer mi gin prelazi drzavno raditi iz privatne poliklinike pa sam se isla prijaviti kod nje i sad cekam petak da me primi na pregled i briseve cerviksa jer sam u prvoj trudnoci imala problema s bakterijama pa sad cisto kontrolno da vidimo kakvo je stanje. Tako da iduci pregled 27.10 😀

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Mrva1104
    23. Listopad 2023. 11:23

Ako imate bilo kakve savjete za kolica - autosjedalice, slobodno 😂
    Mislim da ste to vec pisale ali me onda to nije toliko jos zanimalo pa nisam pamtila a sad ne znam gdje se nalazi da bi trazila 🙈

💙

• Mrva1104
    23. Listopad 2023. 11:24

I sretno na pregledima! 🥰

💙

MAD ROSE
    23. Listopad 2023. 11:24

Sretno svima na pregledima!!! 💪💪💪😊😊😊

-05.02.2010. Ancica ❤️
    -18.09.2013. Bubach 🏎️
    - 03.02.2016. Kokica 🦄

• lalllla
    23. Listopad 2023. 11:27

Mrva1104

Ako imate bilo kakve savjete za kolica - autosjedalice, slobodno 😂
    Mislim da ste to vec pisale ali me onda to nije toliko jos zanimalo pa nisam pamtila a sad ne znam gdje se nalazi da bi trazila 🙈

Ja imam cybex balios s kolica 3u1 i prwzadovoljna sam. Dobije se autosjedalica, kosara i sportski dio za 6+ bebe koji ide na naprijed da beba gleda i prema vama. Isplate se i stvarno su okretna i sve samo sta su malo teza imaju 12 kila ali lako sklapanje i sve:) 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• lucijaa_
    23. Listopad 2023. 11:35

Evo nas sa pregleda.
    Ima 480 g, okrenuta je guzom prema dolje. Ponavljao mi je opet briseve pa sad čekam da li ću opet morati na antibiotik zbog streptokoka, ali kaže da bez obzira na nalaz sad, da ću za vrijeme poroda dobivati intravenski antibiotik. S tim da ćemo bris još jednom ponavljati oko 30-og tjedna. Za sad je sve ostalo u redu, cerviks je T oblika i 46 mm, kaže da je skroz zatvoren i izvana i iznutra tako da normalno smijem dalje nastaviti s aktivnostima. I za 3 tjedna moram OGTT, pa neka mi se Bog smiluje. 
    Iduća kontrola 27.11. 

Anica88
    23. Listopad 2023. 11:46

Zelena123

Dobro jutro svima,

cure ima li itko bolove u rebrima? Već 3 dana me bole s desne strane, nekako ipsod ruke….
    Kod mene mokrenje i dalje pre učestalo..navečer se budim po 4 puta, tokom dana stalno piškim. Ne boli, ne peče ali stalno piškim :(
    Što se tiče sajma koji će biti u West Gate-u u Zg, dobila sam info da sajamski popusti budu identični onima kad ovaj centar ima 1 dan mjesečno popuste (isto kao žuta srijeda u City, samo ne znam koji je to dan za West Gate, zna li netko?)

I meni se stalno piski 😅 budim se svake noci 4-5 puta. Zadnjih par dana osjecam da mj se trbuh pomice prema gore pa se nadam da ce to malo pomoci da rjedje piskim j naspavam se

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Yellowsubmarine
    23. Listopad 2023. 13:11

Kolica - Kod mene su Stokke Xplory X 2 u 1 i Elodie Mondo mala. Pa ako tko gleda njih, mogu dati savjet nesto detaljno. 
    Sa oboje sam zadovoljna, samo sam na Stokkeu pogrijesila sa bojom, crna su i boja je izblijedila malo - 2 godine se svakodnevno voze. Glomazna jesu, al zato u autu drzim Elodie. Stokke mi je odlican jer je dijete jako visoko, u visini roditelja. I precka za guranje je visoka ( ja sam 174cm), i doduse lipa su mi. 
    Autosjedalica - Freeon Linus 360. Nisam zadovoljna, rasklapala se, ima tri razine koje same propadaju u voznji. Moram malcu kupiti novu, i onda kad beba dodje jos jednu za bebu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.