Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sandra25
    23. Listopad 2023. 16:48

Ja planiram kupiti next to me krevetic maxi cosi iora air (mislim da se tako zove), i svidaju mi se i candy kolica, ova neka peach sta su izasla zadnja. Jel ima netko i candy kolica i kako ste zadovoljne?

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• lalllla
    23. Listopad 2023. 17:07

Sandra25

Ja planiram kupiti next to me krevetic maxi cosi iora air (mislim da se tako zove), i svidaju mi se i candy kolica, ova neka peach sta su izasla zadnja. Jel ima netko i candy kolica i kako ste zadovoljne?

Mislim da je na popustu u magic baby 175€, moram ici jedan dan vidjeti ali nije air nego obicni, mislim da je jedina razlika tipa u tkanini da je ta air mozda prozracnija ali isti je naziv iora:)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• lalllla
    23. Listopad 2023. 17:16

Sad vidim koga zanima njemacka stranica Baby walz dosta stvari je cak i po 100€ jeftinije nego kod nas . Ne znam kakva je dostava jer mi narucimo kod prijatelja pa nam oni donesu ali eto, tamo sam uzela maxi cosi hranilicu za 160€ redovno koja je kod nas 260€ . I sad gledam bas maxi cosi iora next to me redovna cijena mu je 200€(kod nas 260€) a trenutno je na popustu 20%(166€)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Yellowsubmarine
    23. Listopad 2023. 18:51

Evo mene s pregleda. Dr je gledao nuhalni nabor, protoke, cerviks i sve, sve odlicno. Beba se mrda, vidila
    sam nogice, rukice i sve, a za spol da cemo vidjeti iduci put (3-4 tjedna), naknadno cu zakazati termin. 
    Rekla sam mu za bolove i pritisak, kaze da odmaram malo vise. A na moje : malo opeglam odma me zaboli, rekao je : za tebe i nije da peglas😅 
    Tako da cu se morati malo vise odmarati, koliko uspijem da dvogodisnjakom. Suprug dolazi sa broda za mjesec dana, tako da ce tada sigurno biti puno lakse. 

Donna2022
    23. Listopad 2023. 18:56

Sjecam se kad sam se prikljucila “zimskim bebama” i onda prebacila na proljetne jer su na zimskim cure vec pricale o kolicima, kreveticima i ostaloj opremi, a ja sam bila tek na pocetku i to mi se cinilo tako daleko a evo stigle smo i mi na te teme🥰
    Ja sam takodjer pocela zadnje vrijeme ozbiljno gledati i pratiti, do sada nisam htjela nista..
    Nas plan je ici pogoedati u Zg u Svijet beba uzivo neke stvari i onda “vrebati” BF popuste i naruciti uzivo.
    Sandra meni su takodjer favorit iCandy Peach, neckam se zapravo izmedju njih i Nuna Grow ali htjela bih vidjeti uzivo pa odluciti. Prvo nam je dijete pa sve startamo od pocetka😉
    Za krevetic mi je favorit Cutie Cloud s time da bi uzela i Next to me da nam bude prijenosni, trebat ce nam za ljeto. Za Next sam gledala Kindercraft. 
    Za autosjedalice- cure koje imate iskustva mooolim help😉 da li uzeti jaje posebno i autosjedalicu onu od 0 kg, sa 360 funkcijom ili mi je dovoljna samo takva sjedalica bez jaja? I koje sjedalice opcenito preporucujete?
    Baby monitor, izdajalica, sterilizator.. imate preporuke?
    Hvalaa💞

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• Leptirica123
    23. Listopad 2023. 19:04

Yellowsubmarine

Evo mene s pregleda. Dr je gledao nuhalni nabor, protoke, cerviks i sve, sve odlicno. Beba se mrda, vidila
    sam nogice, rukice i sve, a za spol da cemo vidjeti iduci put (3-4 tjedna), naknadno cu zakazati termin.
    Rekla sam mu za bolove i pritisak, kaze da odmaram malo vise. A na moje : malo opeglam odma me zaboli, rekao je : za tebe i nije da peglas😅
    Tako da cu se morati malo vise odmarati, koliko uspijem da dvogodisnjakom. Suprug dolazi sa broda za mjesec dana, tako da ce tada sigurno biti puno lakse.

Super, drago mi je da je sve u redu.. 😊❤️ Eto isto, nema druge nego malo više odmarati.. Ja kako sad pijem magnezij direkt 300 dva puta dnevno, bolovi su se smanjili, i dalje zna boljeti ali puno manje, barem za sada, tako da možda ti i to pomogne.. 

Bela23
    23. Listopad 2023. 19:17

Selmaa, jesi ti imala pregled? Znam da ti isto imas kratak cerviks pa me zanima kakva je situacija. Ja sutra imam pregled pa cemo vidjeti, malo sam nervozna.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Anica88
    23. Listopad 2023. 19:41

Donna2022

Sjecam se kad sam se prikljucila “zimskim bebama” i onda prebacila na proljetne jer su na zimskim cure vec pricale o kolicima, kreveticima i ostaloj opremi, a ja sam bila tek na pocetku i to mi se cinilo tako daleko a evo stigle smo i mi na te teme🥰
    Ja sam takodjer pocela zadnje vrijeme ozbiljno gledati i pratiti, do sada nisam htjela nista..
    Nas plan je ici pogoedati u Zg u Svijet beba uzivo neke stvari i onda “vrebati” BF popuste i naruciti uzivo.
    Sandrameni su takodjer favorit iCandy Peach, neckam se zapravo izmedju njih i Nuna Grow ali htjela bih vidjeti uzivo pa odluciti. Prvo nam je dijete pa sve startamo od pocetka😉
    Za krevetic mi je favorit Cutie Cloud s time da bi uzela i Next to me da nam bude prijenosni, trebat ce nam za ljeto. Za Next sam gledala Kindercraft.
    Za autosjedalice- cure koje imate iskustva mooolim help😉 da li uzeti jaje posebno i autosjedalicu onu od 0 kg, sa 360 funkcijom ili mi je dovoljna samo takva sjedalica bez jaja? I koje sjedalice opcenito preporucujete?
    Baby monitor, izdajalica, sterilizator.. imate preporuke?
    Hvalaa💞

Sto se tice autosjedalice - moras imati jaje, u njega spakiraju bebu kad ides doma iz bolnice.

Koje su prednosti 360 sjedalice?

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Mrva1104
    23. Listopad 2023. 19:41

Pocet cu si zapisivati sve ovo 😂 Ne znam kakve ste vi s pamcenjem, al moje je nikakvo 🤦‍♀️
    Drago mi je da su pregledi dobro zavrsili 🥰
    Cutie Cloud sam jucer vidjela, to mislis na one koji 'rastu'? Fora su mi takvi krevetici i sama bi jedan takav ali mi se na jednom drugom standu cak ucinilo kvalitetnije. Sad bi bilo super kad bi se sjetila koja marka 🙄 Lijepi su i njihovi ali je ovaj drugi bas kvalitetniji, cvrsce drvo izgledalo.
    Next to me mi je isto dobar ali mislim da mi je mozda bolje ovo na duze vrijeme uzeti.
    Mi imamo autosjedalicu ali razmisljamo sad i o jaju da ima tu funkciju za u drugo auto, ne znam kakva iskustva imate🤔

💙

Bela23
    23. Listopad 2023. 19:56

Mi smo koristili jaje do 10 mjeseci i dulje putovanje s njim nam je bilo katastrofa, jako bi bila nervozna. Otkad smo ju prebacili u autosjedalicu preporodili se. Cak sam sama s njom znala putovati po 4 sata. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.