Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla
    21. Listopad 2023. 16:57

I samo jos nesto, sad sam vidjela da je ulje gospine trave drugi naziv kantarianovo ulje (nisam znala to), za cure koje imaju problema s gljivicama, natopiti tampon i staviti u rodnicu 20ak minuta i tako par puta na dan:)

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Lady8
    21. Listopad 2023. 18:23

Drage buduće mame, Cestitam na trudnoćama 🥰
    Prodajem Baby watcher, koristen u trudnoci s ljetnom bebicom 2023 🤭 Ako kome treba javite se na Ladyforum88@gmail.com. Iz Zagreba sam.

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

• Mrva1104
    21. Listopad 2023. 19:02

Bela23 roidakal pijes ujutro ili? Danas sam skroz zaboravila i na tu tabletu.
    Dani trudnica vidjela sam da je u splitu i bas se mislim otici. 

💙

Bela23
    21. Listopad 2023. 19:41

Mrva1104

Pijem dvije dnevno ujutro i nvcr ali ja pijem zbog skracenog cerviksa pa da mi se ne dogadaju kontrakcije i da se ne otvorim rano.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

Malena1122
    21. Listopad 2023. 21:06

lucijaa_

Bolovi - ja sam primjetila isto da su mi baš na prijelazu tjedna češći i jači i isto me zna tipa jedan dan boljeti i osjećaj je kao da mi je sve na mjehuru, ne mogu se savinuti, čak me na pritisak boli i onda dan nakon toga mi se trbuh udvostruči. Magnezij stvarno pomaže, obično sam na preporučenoj dnevnoj dozi, ali kada imam bolove, krknem duplo i brzo mi prestanu.
    Hemeroidi - imam ih zadnja dva tjedna. Koristila sam prvo hemero protect tjedan dana i nije mi apsolutno ništa pomogao, bolilo me, svrbilo i obilno sam krvarila. Na kraju sam odustala od njega i uzela u tvornici zdrave hrane ulje gospine trave i po njemu su mi se povukli u roku od tri dana. A toliko sam se patila s tim hemero protectom da mi je doslovno žali bože novaca.
    Iscjedak - konstantan je, bude mi jači ujutro kad se ustanem, nisam primjetila da se pojača kod tjelesne aktivnosti, ali svaki dan mi je ona jednaka tako da baš i nemam priliku vidjeti razliku ovisno o aktivnosti. Ali mislim pojačani iscjedak u trudnoći je skroz normalan dokle god nema neki miris

A vidiš meni je krema bila odlična i prošlu trudnoću i ovu. Spasila me. Ne odgovara sve svakome 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• lucijaa_
    21. Listopad 2023. 22:01

lalllla

Lucijaa_ hvala na savjetu, probat cu to od gospine trave onda, mazes samo izvana?

Ja to samo izvana, uopće mi nije palo na pamet iznutra koliko me boljelo, ali pomoglo je i ovako. I to sam već prvi dan vidjela veliki napredak po pitanju boli i svrbeža, a onda kroz dva-tri dana se i izvana vidjelo da je počelo sve splašnjavati.

• Mrva1104
    21. Listopad 2023. 22:42

Bela23

Mrva1104

Pijem dvije dnevno ujutro i nvcr ali ja pijem zbog skracenog cerviksa pa da mi se ne dogadaju kontrakcije i da se ne otvorim rano.

U redu. Hvala ti. 😊

💙

Maša🤰🏼
    22. Listopad 2023. 08:26

Jutro cure , uzivajte u nedelji :) 
    Ja sam jucer ipak odlucila otic kratko na krstenje vratili smo se rano jer nisam vise mogla negdje u 20:30 kad ono netko nam provalio u kucu 😢😫 zivimo u kuci usred sela u dvoristu do nas su mi svekrva i svekrv koji su bili doma ali netko nije usao kroz vrata nego kroz prozor. Ja sam se prepala kao nikad! Sve je bilo razbacano, sve iz ormara po svuda GROZAN PRIZOR! ja sam imala bas jako puno keša doma kojeg sam naplatila prije par dana naravno sve mi je uzeo 😢 cjeli zaradu od sezone. Na jedan nacin sam si sama kriva jer sam stavila samo u ladicu i kao u pon cu odnjet u banku i evo ti. Uglavnom bila je policija do nekih 01:00 kod nas UZAS ISKUSTVO. Mene su cjelu vecer sibali grcevi pa sam se i zbog toga bojala. 
    Curka me lupka lagano pa se nadam da je sve ok . 

Sve u svemu tuzna prica 😢 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Zelena123
    22. Listopad 2023. 09:16

Jutro, 

Cure sto mislite o magneziju Mivolis 400 mg iz dm-a? Ja isto stalno imam grceve i bolove, a ne osjecam neki pomak sa ovim magnezijem…
    Nemam iskustva sa henoroidima, ali moja trenerica kaze da su Kegelove vjezbe odlicna prevencija.
    Maso zao mi je sto vam se to desilo, bas grozno. Pazi se, cuvaj bebu, zdravlje je sad najbitnije

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Mrva1104
    22. Listopad 2023. 10:06

Mašo, bas mi je zao. Cuvaj se ❤️
    Zelena ako nema pomaka mozda da ga promjenis s nekim iz ljekarne pa vidis jel ti drugi bolje odgovara 🤔 

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.