Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yellowsubmarine
    11. Listopad 2023. 13:40

Sto se tice trudnicke robe, imam od prosle jeans hlace, valjalo bi otici probati u hm neke malo sireg kroja. 
    Nadam se da cu nositi pletivo i haljine, zato jedva cekam da zahladi. 
    Sutra sam kod socijalnog ginekologa prvi put na pregledu 😏 nemam bas neko fino iskustvo, inace vodim privatno trudnocu. Bas me zanima kakav ce biti😩

Maša🤰🏼
    11. Listopad 2023. 13:45

sisy

Maša🤰🏼

sisy

Cure osjećate li vi bebu?
    Ja sam se nekako nadala konkretnijim pokretima, nekako mi se preslabi čine, već par tjedana osjećam isto, nikakve jače pokrete da budem baš sigurna da je to to.
    Ovo mi je druga trudnoća s tim da je prva bila prije 15 godina.

Heeej mi se otprilike pratimo, ja sam prvi put osjetila prije par dana ali sve su to neki pokreti lagani nije to sad nesto da mozes osjetit ako nisi potpuno mirna i skoncentrirana samo na to 🤷🏼‍♀️ barem je meni zasad tako ali sigurna sam da ce kroz 2,3 tjedna to biti pravi udarcici :)

Upravo sam procitala da si u bolnici. Kako se osjecas sada, je li ok sve? Je li ti itko obrazložio zasto se dogodilo krvarenje?

Ma dobro sam vise manje :) nitko mi nije apsolutno nista rekao nitko nezna od kud krvarenje svi nalazi su uredu …

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Sandra25
    11. Listopad 2023. 13:51

Maša🤰🏼

sisy

Maša🤰🏼

sisy

Ja sam se nekako nadala konkretnijim pokretima, nekako mi se preslabi čine, već par tjedana osjećam isto, nikakve jače pokrete da budem baš sigurna da je to to.

Heeej mi se otprilike pratimo, ja sam prvi put osjetila prije par dana ali sve su to neki pokreti lagani nije to sad nesto da mozes osjetit ako nisi potpuno mirna i skoncentrirana samo na to 🤷🏼‍♀️ barem je meni zasad tako ali sigurna sam da ce kroz 2,3 tjedna to biti pravi udarcici :)

Upravo sam procitala da si u bolnici. Kako se osjecas sada, je li ok sve? Je li ti itko obrazložio zasto se dogodilo krvarenje?

Ma dobro sam vise manje :) nitko mi nije apsolutno nista rekao nitko nezna od kud krvarenje svi nalazi su ured

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• Sandra25
    11. Listopad 2023. 13:53

Ajme tek sad vidim da sam poslala bez komentara.
    Maso htjela sam ti reci da sam u prosloj trudnoci u 15 tjednu jako obilno krvarila. Obzirom da nisam htjela ici na hitnu, jedva sam docekala jutro da odem kod doktorice i ona je rekla da je sve ok, ali nije imala pojma cak ni nakon svih pretraga zasto sam krvarila.

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Lucy08
    11. Listopad 2023. 14:07

Pozdrav curke , nisam bas bila aktivna u zadnje vrijeme pa sam van događaja. Nove curke dobro nam dosle!
    Mašo zao mi je da ti se to dogada al eto glavno da je s bebom sve u redu. Zelim ti da sto prije se stanje popravi i da ides svojoj kuci 🤗
    Ja bebu lagano osjetim vec oko 2 tjedna kad se umirim u lezecem polozaju ali isto nije pojacao intenzitet. To su suptilni pokreti, cak je i muz par puta osjetio pod rukom kad je bas neku vratolomiju izveo. BW je spas, ovisnica sam o njemu i svaki cenat mu se isplatio. Evo bas jutros ostala bez baterije pa cekam da muz donese kad dode s posla 🙈
    Kako napredujete s opremanjem stvari za bebu? Ja sam tolko toga vec kupila da sam skoro gotova jer iman previse slobodnog vremena na komplikacijama 😄 Zalegnem i narucujem, posta i GLS su svako malo na vratima 🤣
    Danas su mi stigle boce Dr. Browns koje su u nestasici pa sam se na vrime osigurala iako ne znam hoce li mi trebat.
    Pregled mi je 19.10. 

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Donna2022
    11. Listopad 2023. 15:34

lalllla

sisy

Pa mislim da je jos rano za nekakve ozbiljnije pokrete, ja isto jos nista ne osjecam a danas sam 14+3, s tim da sam u prvoj trudnoci prave pokrete osjetila tek sa 20 tjedana. Barem moje misljenje:)

Sissy, Lilla, ja sam tek sad (20. tt) pocela osjecati male udarce, prije toga je krenulo lagano kao neki mjehurici i leptirici, ali tek s cca 19 tt. Tako da ne brinite, brzo ce🥰

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Zelena123
    11. Listopad 2023. 15:37

Lucy kakve boce su boce Dr. Browns? :). Ja iskreno još ništa nisam kupila, osim trudničke robe. U potrazi smo za stanom/kućom jer smo trenutno podstanari u minijaturnom stanu i nadam se da ćemo uspjet nešto pronaći do kraja godine, pa ću onda krenut s kupovinom jer nemam gdje odlagat stvari. Kad vidim što sve ima jedva se suzdržim od kupovine :(

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Ivy1304
    11. Listopad 2023. 16:01

Pozdrav cure, zanima me samo koje imaju bolest stitnjace I piju terapiju, meni sad nakon drugog spontanog na nuklearnoj rekao doktor da nisam smijela piti novalac ili neke druge prenatal kapsule koje sadrze jod 😧.
    Do sada nisam to ni znala...
    Ima li neka iskustva sa tim?
    Ni ginekog mi nije rekao za to ni prvi put kad sam bika trudna ni drugi put.... 

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣

5.9 💔

• Nina_na
    11. Listopad 2023. 16:09

Ivy1304

Pozdrav cure, zanima me samo koje imaju bolest stitnjace I piju terapiju, meni sad nakon drugog spontanog na nuklearnoj rekao doktor da nisam smijela piti novalac ili neke druge prenatal kapsule koje sadrze jod 😧.
    Do sada nisam to ni znala…
    Ima li neka iskustva sa tim?
    Ni ginekog mi nije rekao za to ni prvi put kad sam bika trudna ni drugi put….

Meni je i u prvoj i sad u drugoj trudnoći hipo, pijem euthyrox, nitko mi nije spominjao jod, ni ginekologica ni endokrinologica. 

8/2022 missed ab. 8+4
    9/2023. ➕/ 1. uzv otkucaji 🤍/ euthyrox 25 / Qualified 180 ✅ / it’s a girl 🩷

• Nina_na
    11. Listopad 2023. 16:13

Zelena123

Nina - ja sam zadovoljna, preporučili su mi je iz IVF-a. Dr inače radi i u Petrovoj i ja sam je pitala je li mogu računat da će me malo posjetiti ili biti prisutna na porodu, ona je rekla da pazi sve svoje pacijentice do kraja, pa ćemo vidjet što to još znači :D. Jako je prijatna i susretljiva, kad si na pregledu nemaš osjećaj da brza, već sve lagano i lijepo odradi, priča s tobom, ima baš neku smirujuću notu. Meni za sada stvarno odgovara. Temeljita i stručna, jedini minus je to što sam na oba pregleda do sada, u čekaonici čekala po pola sata, iako sam došla na vrijeme kad sam naručena. Čini mi se da puno pacijenata naruči u isto vrijeme….
    Mašo žao mi je što prolaziš kroz to, ne mogu ni zamislit stres. Pa kako ti doktori ništa ne govore :(
    Sandra možeš piti čaj od brusnice, meni pomogne kad često piškim :)

Hvala ti na podjeljenom iskustvu ❤️zanimalo me kakva je privatno, u Petrovoj sam se i susrela s njom dok sam lezala tamo. Mislim da cu po planu onda ici 😊

8/2022 missed ab. 8+4
    9/2023. ➕/ 1. uzv otkucaji 🤍/ euthyrox 25 / Qualified 180 ✅ / it’s a girl 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.