Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Selmaa34
    12. Listopad 2023. 08:48

Jutro svima, sto se tice euthyroxa i joda. Kad sam ja dobila dijagnozu, bila sam bas kod nuklearca, i tada sam dojila. Rekao mi je da uzmem elevit jer u njemu nema joda, nisam pitala zasto i zao mi je sada. Uglavnom, toga se drzim, pijem elevit. Imam jednu kutiju almagee koju planiram potrositi u trecem tromjesjecju.
    Malena, aj bas pitaj onog svog u leptiru za ovaj jod, da visimo sto je u pozadini te price. 

34 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀  ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    2020 👦🏼 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    7+0 imamo ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    ⠀⠀⠀⠀ It’s a girl 🎀 (panorama low risk)

Selmaa34
    12. Listopad 2023. 08:50

Sto se tice bocica i duda, bocice nisam koristila iako smo jedno kratko vrijeme bili na dohrani. Nisam ni dude u pocetku sto mi je zao jer mi je beba dugo odbijala dudu, tek je prihvatio sa 11 mjeseci kad sam mu ponudila bibs sa kaucukom. Planiram se sada oboruzati istima. Ponudila bi bebi odmah, nadam se da nece utjecati na dojenje, ja zbog toga nisan nudila prvih mjesec dana sa sinom ali problem je u tome sto je onda oni ni nece.

Zelena123
    12. Listopad 2023. 08:52

Ja isto pratim kada će trudnička kolekcija u Lidlu :D. Kako idem svaki dan na posao stvarno mi treba odjeće, plus treninzi.
    Jako se radujem današnjem pregledu, ne znam uopće hoćemo li išta raditi osim uzv? Zadnji put sam radila prentalani, mini anomaly, povadila urin, krv...Ne znam kad idu na red brisevi i da li se oni uopće rade ako nije neka upala?
    BlackRose sretno danas :)

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

Selmaa34
    12. Listopad 2023. 08:53

Maso, nadam se da ce se sve smiriti i pokusaj se previse ne sekirat, a znam da nije lako jer su meni u 16om tjednu dijagnosticirali kratak cerviks i moram se paziti. 
    Znaci kao prijeti mi prijevremeni porod, a cijelu trudnocu nisam kapi krvi vidila na gacicama, tako da to mislim da nema bas veze iako naravno da treba provjeriti. Znam puno zena koje su krvarile obilno zbog hematoma i sve ok. Dali si mozda dobila utrogestan? 

Malena1122
    12. Listopad 2023. 08:58

Selmaa34

Jutro svima, sto se tice euthyroxa i joda. Kad sam ja dobila dijagnozu, bila sam bas kod nuklearca, i tada sam dojila. Rekao mi je da uzmem elevit jer u njemu nema joda, nisam pitala zasto i zao mi je sada. Uglavnom, toga se drzim, pijem elevit. Imam jednu kutiju almagee koju planiram potrositi u trecem tromjesjecju.
    Malena, aj bas pitaj onog svog u leptiru za ovaj jod, da visimo sto je u pozadini te price.

Baš budem jer evo mene on nikad nije pitao ništa. A ja prošla pola trudnoće. Mogla bi ja probat elevit kad potrošim ovo. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    12. Listopad 2023. 08:59

Zelena123

Ja isto pratim kada će trudnička kolekcija u Lidlu :D. Kako idem svaki dan na posao stvarno mi treba odjeće, plus treninzi.
    Jako se radujem današnjem pregledu, ne znam uopće hoćemo li išta raditi osim uzv? Zadnji put sam radila prentalani, mini anomaly, povadila urin, krv…Ne znam kad idu na red brisevi i da li se oni uopće rade ako nije neka upala?
    BlackRose sretno danas :)

Meni ih Gyn nije radio ipak. Kaže nema nekih indikacija da nije za čačkanje u trudnoći. Kad ti je bio pregled? Vjerujem da će biti uzv 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    12. Listopad 2023. 08:59

Selmaa34

Sto se tice bocica i duda, bocice nisam koristila iako smo jedno kratko vrijeme bili na dohrani. Nisam ni dude u pocetku sto mi je zao jer mi je beba dugo odbijala dudu, tek je prihvatio sa 11 mjeseci kad sam mu ponudila bibs sa kaucukom. Planiram se sada oboruzati istima. Ponudila bi bebi odmah, nadam se da nece utjecati na dojenje, ja zbog toga nisan nudila prvih mjesec dana sa sinom ali problem je u tome sto je onda oni ni nece.

Duda mi je prisjela sinoć sa malom. Toliko je navlaci jer je muče zubi. Ja nisam ništa spavala 🤣

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Maša🤰🏼
    12. Listopad 2023. 09:31

Evo pustaju me doma jeeeej. Krvarenje neznaju od kud i odlazim iz bolnica nimalo pametnija. Nalazi su okej , krvarenje je prestalo , rekla je bez fizickih aktivnosti ali da nemoram strogo mirovat. I tjt bebica je oke cerviks je oke otvorena nisam …
    Sta radit ako se opet ponovi neznam valjda opet doc ali kao mozda ni ne treba 🤷🏼‍♀️ eto nitko nista nezna 😂😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

MAD ROSE
    12. Listopad 2023. 10:35

Selmaa34

Ja sam mojima davala dudu nakon mjesec kad smo malo uskladili dojenje, ponudu i potražnju i u startu sam kupila onu najmanju 0-1. Nju su imali kasnije do 1gi po dana, onda bi polako ih odvikavali. Nisam htjela kupiti veću nikad od moje bradavice bas zato da dojenje ne poremeti i isto prvih mjesec dana dok beba ne savlada sisann i da sto manje stradaju zubici. Prvi put im dam dudu kad vidim da pocnu 'visiti' na cici za spavanje a ne jedu, onda uvalim dudu na prevaru i nastave spavati dalje. Spasavala me jer su zahvaljujući dudi spavali nekad i po cijelu noć bez budenja, ili ako bi se malo probudili po noći a postepeno smo micali dojenje, onda je duda bila odlicna za to ukidanje nocnih podoja

-05.02.2010. Ancica ❤️
    -18.09.2013. Bubach 🏎️
    - 03.02.2016. Kokica 🦄

Bela23
    12. Listopad 2023. 10:51

Ja sam svojoj davala samo dr.Browns i to je islo do nekih njezinih 4 mjeseca poslije toga niti jedna bocica, niti jedno mlijeko, niti izdojeno na bocicu, samo iskljucivo dojenje.
    Od duda je prvo imala bibsice i onda kada sam vidjela za njih da se krivi nepce onda sam joj prebacila na nuk s tim da prva dva mjeseca zivota uopce nije htjela dudu samo cicu.
    Meni je dojenja vise pio pun kufer i ona je prestala s 14 mj bez ikakve drame, laganini smo ukidali podoj po podoj. Voljela bih i sad dojiti ali ako ne budem nije mi to sad toliki problem jer znam koliko je meni to bilo napeto a imala sam dojam da je mamama s bocicom dosta lakse. Kako bide bit ce uopce se necu puno zamarati s tim. Nekako kada je drugo mislim da uvidis koliko se oko nekih stvari bespotrebno nerviras.

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.