Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy08
    11. Listopad 2023. 16:35

Zelena123

Lucy kakve boce suboce Dr. Browns? :). Ja iskreno još ništa nisam kupila, osim trudničke robe. U potrazi smo za stanom/kućom jer smo trenutno podstanari u minijaturnom stanu i nadam se da ćemo uspjet nešto pronaći do kraja godine, pa ću onda krenut s kupovinom jer nemam gdje odlagat stvari. Kad vidim što sve ima jedva se suzdržim od kupovine :(

Te boce su omiljene kod dosta mama , imaju anti colic nastavak koji sprijecava gutanje zraka prilikom sisanja. Trenutno ih se teze nađe u nas , staklene pogotovo pa sam ugrabila priliku kad sam naletila na njih na Ozone.hr
    Muz je od pocetka trudnoce imao zadatak da ih vreba kad ce negdi bit na stanju. Mozda mi nece trebat ako budem mogla dojit ali neka se nade za svaki slucaj. Moc cu ih dilat ne budu li mi trebale jer sam ih kupila ukupno 7 manjih i vecih 😅 🤪
    A i imamo zamrznuta jos 3 embrija, pa valjda ce mi trebat kad tad 😄

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• Sandra25
    11. Listopad 2023. 17:00

Džabe sto su omiljene kod mama ako ih beba nece. Ja sam ih kupila u prvoj trudnoci pa nista od njih. Mali ih nije htio nikako. Na kraju sam 99% boca i dudica podjelila okolo jer ih nije htio

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Yellowsubmarine
    11. Listopad 2023. 17:56

Sjecam se meni patronazna sestre sugerirala Medelinu bocu, 200 kn tada, mali ni polizat. Opcenito je htjeo dudu, nista dr. Izdojeno mlijeko moje ni na bocu ni nista, samo direkt😅 ne daj boze kupovno mlijeko da bi taj popio. tako da nikada kao beba nije ni mogao ostati s nekim. Sad se razmisljam da drugoj bebi odma ponudim i bocu i dojenje i kupovno😂 a strah me da ne zeznem dojenje 😅

• Mrva1104
    11. Listopad 2023. 17:56

Ja jos nista nisam kupovala samo sam gledala ali s obzirom da sad nemam apsolutno nista za raditi nego lezati, mislim da lagano krecem sa peglanjem kartice 😂
    Nemam velik prostor za skladistenje tako da mogu od malih stvari poceti 🙈

Sto se tice robe, kupila sam si sad 2 trenerke broj vece i narucila sam 2 para hlaca, jedne jeans jedne crne preko factcoola. Trebaju mi doci za koji dan. Trazila sam neke haljine ili pletene veste pa nisam nista posebno nasla. Jednu u h&m ali je ostao samo M kojeg cu uskoro prerasti tako da mi se nije uzimalo jer je bila bas debela i topla i svakako je ne bi nosila jos bar mjesec dana. Makar tako mislim prema sadasnjem vremenu i temperaturama. 

💙

Maša🤰🏼
    11. Listopad 2023. 18:30

Ivy1304

Pozdrav cure, zanima me samo koje imaju bolest stitnjace I piju terapiju, meni sad nakon drugog spontanog na nuklearnoj rekao doktor da nisam smijela piti novalac ili neke druge prenatal kapsule koje sadrze jod 😧.
    Do sada nisam to ni znala…
    Ima li neka iskustva sa tim?
    Ni ginekog mi nije rekao za to ni prvi put kad sam bika trudna ni drugi put….

Nikad čula. Pijem euthyrox i pijem novalac to zna moj ginekolog i moj endokrinolog i nitko mi to nikad nije rekao 🤷🏼‍♀️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Donna2022
    11. Listopad 2023. 18:52

Ivy1304

Pozdrav cure, zanima me samo koje imaju bolest stitnjace I piju terapiju, meni sad nakon drugog spontanog na nuklearnoj rekao doktor da nisam smijela piti novalac ili neke druge prenatal kapsule koje sadrze jod 😧.

Ivy ja pijem Euthyrox i Novalac, nemam nikakvih problema, samo redovito pratim TSH i FT4, vadim jednom mjesecno krv i to je to..

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Malena1122
    11. Listopad 2023. 20:24

Sisy meni su krenuli lagani pokreti krajem 15 tjedana pa sam se isto tamo pitala kad će ti jači i kako je stalno nisko. I onda odjednom ubrzano krenu ti jači. Sad me lupa pošteno da se iznenadim da tako malo jako udari. Ne znam jel jer je druga trudnoća ili je življa i jača beba. Al vidit ćeš tako će i tebi biti. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    11. Listopad 2023. 20:25

Donna2022

Ivy1304

Ivy ja pijem Euthyrox i Novalac, nemam nikakvih problema, samo redovito pratim TSH i FT4, vadim jednom mjesecno krv i to je to..

Pijem ga i ja isto zadnje tri godine. Nikakvi problemi. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    11. Listopad 2023. 20:28

Kupovina - ništa još nisam kupila i ne planiram još neko vrijeme. Meni je druga beba tako da nemam žurbe sve krupno imam. I robicu za početak neutralno dosta.
    Baby watcher imam ga od prošle trudnoće. Defitinitivno nešto najbolje šta su mogli smislit za nas. Koristila sam ga puno dok nisu krenuli pokreti. Sad ga upalim rijeđe Bogu hvala 🤣. Al kad putujem uvijek ide samnom. Prošlu trudnoću kad se beba jako umirila u 37om tjednu jako me smirilo kad sam vidila da su otkucaji ok(bila se okrenula na zadak). 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

Malena1122
    11. Listopad 2023. 20:30

sophisticy

bok svima odlučila sam se pridružiti forumu jer mi fali netko za razmjenu iskustva
    trenutno sam 17. TT, a očekivani datum poroda je 14.3. za sad sve teče ok, ali evo, nadam se da ću se uklopiti u forum i da ćemo se lijepo družiti

Dobrodošla i sretno 😄

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.