Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nina_na
    10. Listopad 2023. 15:23

Zelena123

Lavice dobrodošla! Ja sam do sada imala par puta glavobolju, al uspjela sam izdržat da ne pijem tablete. Zamotala bih glavu, stavila hladni oblog, zamračila sobu i pokušala zaspat. Nažalost nisam uspjela pronaći bolje rješenje…
    Nina dobrodošla!
    Baby držim fige
    Tratinčice čestitke na dobrom testu i curici :)
    Ja još nisam uspjela osjetiti nikakve pokrete, nadam se da hoću uskoro :).

Hvala ti 😊 cini mi se da si ti bila pisala da si kod Velene privatno, jel od pocetka kod nje vodis trudnocu ili si se prebacila kasnije? 

8/2022 missed ab. 8+4
    9/2023. ➕/ 1. uzv otkucaji 🤍/ euthyrox 25 / Qualified 180 ✅ / it’s a girl 🩷

Zelena123
    10. Listopad 2023. 15:46

Nina_na

Zelena123

Lavice dobrodošla! Ja sam do sada imala par puta glavobolju, al uspjela sam izdržat da ne pijem tablete. Zamotala bih glavu, stavila hladni oblog, zamračila sobu i pokušala zaspat. Nažalost nisam uspjela pronaći bolje rješenje…
    Nina dobrodošla!
    Baby držim fige

Hvala ti 😊 cini mi se da si ti bila pisala da si kod Velene privatno, jel od pocetka kod nje vodis trudnocu ili si se prebacila kasnije?

Ja sam ti kod njeg od drugog ultrazvuka, odnodno negdje od devetog tjedna čini mi se. Prvi pregled sam obavila u IVF-u pošto sam tamo išla na potpomognutu

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• Nina_na
    10. Listopad 2023. 16:16

Zelena123

Nina_na

Zelena123

Nina dobrodošla!
    Baby držim fige

Ja sam ti kod njeg od drugog ultrazvuka, odnodno negdje od devetog tjedna čini mi se. Prvi pregled sam obavila u IVF-u pošto sam tamo išla na potpomognutu

Jesi zadovoljna s njom? Mene je ona dopala prosle godine u TA kad sam imala missed pa sam na kraju morala i na kiretazu kod nje jer mi nije uspjelo s medikamentima iz dva pokusaja, bila mi se bas dopala tada (s obzirom na situaciju)…Sad cekam drugi uzv kada cu i qualified raditi i onda se planiram prebaciti kod nje. 

8/2022 missed ab. 8+4
    9/2023. ➕/ 1. uzv otkucaji 🤍/ euthyrox 25 / Qualified 180 ✅ / it’s a girl 🩷

Tratinčica123
    10. Listopad 2023. 18:53

Mašo, je li krvarenje prestalo? Jesi li u redu?❤

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Maša🤰🏼
    10. Listopad 2023. 19:19

Tratinčica123

Heeej … krvarenje je prestalo, nadam se da me sutra pustaju iz bolnice 🤞 ja sam EMOTIVNA BOMBA hahha samo placem onako 80% vremena 🙈 bili su mi u posjeti tata i vito malo je rec da sam ja samo cilo vrime plakala ko da ih necu vidit 100 godina aliiii oke. Sama sam u sobi evo istusirala sam se , obukla pidamu i pomalo cu se smirit :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• lalllla
    10. Listopad 2023. 19:21

Maša🤰🏼

Tratinčica123

Heeej … krvarenje je prestalo, nadam se da me sutra pustaju iz bolnice 🤞 ja sam EMOTIVNA BOMBA hahha samo placem onako 80% vremena 🙈 bili su mi u posjeti tata i vito malo je rec da sam ja samo cilo vrime plakala ko da ih necu vidit 100 godina aliiii oke. Sama sam u sobi evo istusirala sam se , obukla pidamu i pomalo cu se smirit :)

Jesu stigli nalazi? Drzim fige da sve bude ok, drzi se🥰

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Sandra25
    10. Listopad 2023. 19:28

Maša🤰🏼

Tratinčica123

Mašo vjerujem da ce sve biti ok. Samo se smiri. Znam da nije lako.
    Kad sam ja zavrsila u bolnici sa prvom bebom plakala sam za svima kao da idem u rat, cak sam plakala i za psom🤣
    Naoruzaj se strpljenjem i sve ce biti ok😀

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Tratinčica123
    10. Listopad 2023. 19:30

Maša🤰🏼

Tratinčica123

Razumijem te. Ja sad plačem kad pomislim da ću oko poroda bit u bolnici, bez muža. On i ja nismo 4 godine nijednu noć bili odvojeni.🤣🙈
    .
    No, drži se, drago mi je da sve u redu sada❤ 

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Maša🤰🏼
    10. Listopad 2023. 19:30

Ma na egradani mi nisu stigli nalazi a tu mi nitko nista ne govori, tako da vjerujem da ce tek sutra na viziti netko nesto spomenut sta se tice nalaza.

Ma stvarno mi nije lose sama sam u sobi , sestra je oke sve 5 ali hormoni mi luduju emocije na 200 🙈 sad cu si ja nac neku seriju da se malo umirim 😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Maša🤰🏼
    10. Listopad 2023. 19:31

Tratinčica123

Maša🤰🏼

Tratinčica123

Razumijem te. Ja sad plačem kad pomislim da ću oko poroda bit u bolnici, bez muža. On i ja nismo 4 godine nijednu noć bili odvojeni.🤣🙈
    .
    No, drži se, drago mi je da sve u redu sada❤

Maaaaa daaa… joooj da ti ne pricam kad je mali poceo zvat mama kao nije mu bilo jasno zasto neidem s njima doma. E raspala sam se 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.