Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy08
    07. Rujan 2023. 14:22

purple0000

Yellowsubmarine

Znaci ima nas dosta sa malcima od 12, 13 kg😅 ajde dobro, nisam jedina, pa cu se tako i tjesiti
    Bas me sada zanima kako ce se ovi pokusaji s prstenom odviti, tj kako ce kome pogoditi😀
    Vidim, spominjao je netko mazanje trbuha, ja sam koristila Nikelovo ulje, i nemam niti jedne. Vjerujem da je dosta toga i do genetike, ma da sam ja jako sklona strijama, grudi i guza su mi dupkom pune ko u tigra😅 tako da sigurno mogu zahvaliti ulju bar malo na tome

Sto se tice odjece, pratit cemo u Lidlu kad bude, njihove tajice i hulahopke za trudnice su super
    Pozdrav!😊🤗
    Idući tjedan su u Lidlu stvari za trudnice i bodići,pidžamice,hlačice za bebe.😊
    Pa evoooooo,navaliteeeeeee!😘🤗

🔝 odma od 7 cekat da otvori 🤣

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• Pohana_Tikvica11
    07. Rujan 2023. 14:27

Malena1122

Lista pregleda:Cvita_beba247.9
    Jakasam11.9
    plavonebo11.9
    Suncica1311.9
    Tinaa26711.9
    Zelena12311.9
    Ivy12.9
    Sandra2512.9
    WhiteOrchid12.9
    posvudusavol213.9
    Mary3615.9
    Yellowsubmarine15.9
    lucijaa_19.9
    Martinaaa_20.9
    MAD ROSE20.9
    Tratinčica12320.9
    Lucy0821.9
    BlackRose21.9
    Leptirica12325.9
    Alexica 6.10MAD ROSE27.10

Meni je pregled 22.9. :)
    Ja nikako da uvatim vrimena se javit, al prelistam šta pišete <3... Panorama mi je dosla nakon 5 dana sta sam je radila, sve je ok i nosim curicu. Iman već ćer od 2 godine. <3 <3 Termin mi je 23.3.  Sretno na pregledu danas svima <3

• Sandra25
    07. Rujan 2023. 14:59

Meni dosao muz sada doma i ja mu pricam kako sam radila ovo sa lancicem i prstenom i da mi je ispao decko, a kaze on meni da to ne smijem raditi sama sebi nego da mi to mora raditi netko drugi i da taj netko ne bude trudan🤣🤣 malo kad sam vratila film, cini mi se da sam to vec i cula i da je u pravu. Sad cu dat njemu da mi ponovi🤣🤣🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• TeMamadius90
    07. Rujan 2023. 15:07

Evo i mene (TeMamadius) ali sa novim racunom. Nesto sam spetljala, nisam vise mogla doci do sifre, pise da mi salje mail ali imala sam od iClouda onaj “hide my mail” pa to vise ne moze nitko desifrirati. Tako da sam odustala i napravila novi racun da se mogu ovdje javljati.
    Imali smo prvi ultrazvuk, i to nam je bilo taaaako ocaravajuce.
    14.9. radimo jos jedan uzv (u nizozemskoj ga zovu termijnecho, kao da se potvrdi termin poroda i napredak bebe), a 26.9. Imamo prvi anomaly+NIFT/nipty.
    S jedne strane sam pocela sa “veseliti cu se kada ovaj rizicni period prodje”, ali jokes on me - svaki dan sam van sebe od srece.
    Doduse, pokusavam ne misliti na silno plakanje, nespavanje i porod jer me onda ulovi panikica.
    Nemam oko sebe prijateljica ni rodbine koje su imale djecu, tako da se osjecam malo kao pale sam na svijetu za dijeljenje i trazenje savjeta. Ako citam po internetu dobijem toliko kontra informacija, da sam malo odustala. Pratim neku aplikaciju koja daje info o trudnoci po tjednima.
    Termin nam za sada ispada 1. April, sto je i meni i MM i dalje tooooliko urnebesno :D pogotovo jer smo i mojim i njegovim roditeljima morali pojasniti da se ne salimo kad smo im rekli trudnocu :D

• TeMamadius90
    07. Rujan 2023. 15:12

I jos jedna cool informacija - zarucnica od najboljeg prijatelja MM je isto trudna. Termin joj je 26.3., da smo planirali nebi se tako poslozilo :D
    Ona i ja se nismo nikada bas posebno druzile, ali sada dogovaramo neka druskanja i da se malo povezemo. To bi bilo stvarno vrhunski :)

Mary36
    07. Rujan 2023. 15:19

Meni termin po kalkulatorima na dan začeća ispada 26.04., ali nisam još bila na pregledu tako da će možda ginekologica nešto drugo napisati. Pogotovo zato jer imam dosta rane ovulacije.

JagodicaBobica96
    07. Rujan 2023. 15:33

posvudusavol2

JagodicaBobica96

Moj termin je 10.02.24 😋
    Jucer sam isla da kupim trudnicku odjecu jer nema sanse vise da nosim pantole i obicne helanke..
    Jel vi imate problema sa ledjima i spavanjem? ja nikako ne mogu da spavam vise na stomaku pa se nekako na kuk naslonim i uzasno mi smeta..i onda se budim citavu noc.

Mene su ovaj put leđa puno ranije počela zezati, tek sam zakoračila u trudnoću kako treba a već osjetim bolove i nelagodu

Ma ja do te mjere imam bolove da mi je neku noc pocelo nogu da koci,uzela sam i jastuk ali isto mi ja od prije imam problema sa lumbalnim dijelom kicme ali ovo bas iritira..
    Ja sam odjecu narucivala sa Zalanda ili H&M i gace sam uzela 😂 one babske ali sta cu to mi je najudobnije jucer sam morala i grudnjake nove da kupim jer mi sike vec preljevaju iz starih grudnjaka 🤣 Sad se vec uveliko vidi stomak cudno mi jer je prva trudnoca kazu kao manje se vidi nego kad je 2,3.
    Kada sam bila kod doktorice neki dan kaze ona uh kao napredan je kao da sam vec u 20toj sedmici.
    Sto se tice krevetica ja sam vec uzela Maxi cosi next to me za pocetak..pa cemo viditi odjecu necu nista puno kupovati iskreno imam rodicu koja se skoro porodila toliko je nakupovala pola nije stigla ni da obuce sinu jer je prerastao tako da mi je dala to..
    Curke koje ste se vec porodile sta savjetujete da se ponese u bolnicu i kupuje za pocetak? Kakva kolica,odjecu,flasice ? Ja sam prva sa terminom za porod 😂 ako me neko ne preduhitri hahah..

• TeMamadius90
    07. Rujan 2023. 15:37

E btw za rublje - meni su super one “bez savova”, imam neke iz Tezenisa - jos uvijek su mi toliko ugodne. Nemaju nikakvu lastiku oko struka, cijele su malo elasticne - kao tajice :D ne skidam se iz njih (sva sreca nakupovala sam ih poprilicno jos davno), a sve ostalo rublje ceka neke bolje dane.
    Ima netko savjete za dobre trudnicke grudnjake? Imam 75F standardno, i bas tesko nalazim a voljela bi neki koji bi tokom dana mogla malo popustati. Nekako su mi sve kosarice skucene. Bas mi je to osjetljivo…

• Sandra25
    07. Rujan 2023. 15:41

JagodicaBobica96

posvudusavol2

JagodicaBobica96

Moj termin je 10.02.24 😋
    Jucer sam isla da kupim trudnicku odjecu jer nema sanse vise da nosim pantole i obicne helanke..
    Jel vi imate problema sa ledjima i spavanjem? ja nikako ne mogu da spavam vise na stomaku pa se nekako na kuk naslonim i uzasno mi smeta..i onda se budim citavu noc.

Mene su ovaj put leđa puno ranije počela zezati, tek sam zakoračila u trudnoću kako treba a već osjetim bolove i nelagodu

Ma ja do te mjere imam bolove da mi je neku noc pocelo nogu da koci,uzela sam i jastuk ali isto mi ja od prije imam problema sa lumbalnim dijelom kicme ali ovo bas iritira..
    Ja sam odjecu narucivala sa Zalanda ili H&amp;M i gace sam uzela 😂 one babske ali sta cu to mi je najudobnije jucer sam morala i grudnjake nove da kupim jer mi sike vec preljevaju iz starih grudnjaka 🤣 Sad se vec uveliko vidi stomak cudno mi jer je prva trudnoca kazu kao manje se vidi nego kad je 2,3.
    Kada sam bila kod doktorice neki dan kaze ona uh kao napredan je kao da sam vec u 20toj sedmici.
    Sto se tice krevetica ja sam vec uzela Maxi cosi next to me za pocetak..pa cemo viditi odjecu necu nista puno kupovati iskreno imam rodicu koja se skoro porodila toliko je nakupovala pola nije stigla ni da obuce sinu jer je prerastao tako da mi je dala to..
    Curke koje ste se vec porodile sta savjetujete da se ponese u bolnicu i kupuje za pocetak? Kakva kolica,odjecu,flasice ? Ja sam prva sa terminom za porod 😂 ako me neko ne preduhitri hahah..

Ja s kolicima falila skroz🤣 necu te niti pokusat savjetovat oko toga. Od robice sam na kraju najvise koristila bodije i one pidjamice iz jednog dijela. obavezno ako je prva beba uzmi bodije na ono preklopno kopcanje jer ce ti to biti puno lakse dok se naviknes presvlaciti bebu. 
    Od bocica i dudica sam prije poroda kupila sve zive vrste, na kraju sve poklonila ili bacila jer moj nikad, ali nikad nije htio ni bocicu ni dudu. 

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

WhiteOrchid
    07. Rujan 2023. 16:55

Probala sam i ja prsten i pokazuje curicu 😀
    Što se opreme tiče tu sam i ja imala failova jer sam nakupovala svega previše i na kraju hrpa toga ostane neiskorištena. Od takvih stvari izdvojila bih kolica 3u1 koja smo sa drugim bebačem jako malo koristili jer se nije htio voziti pa sam za kraće relacije kupila Ergobaby Metro+ kišobran kolica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.