Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malena1122
    07. Rujan 2023. 19:56

I da jaku su velika. Znači kad putuješ zaboravi da možeš kufer pored njih stavit Al to ti je minus svih 3u1 kolica većinom.
    E hvala tko je rekao za lidl. Njihove tajice sam nosala po kući pa ću baš uzeti. I da i meni je najdraži talijanski tjedan. Sve mi je baš dobro. 

💁🏽‍♀️ 34
    💁🏽‍♂️31
    👧🏻 2022
    Panorama low risk✔️💙
    Fragmin 2500 💉
    Eutirox 100

• Leptirica123
    07. Rujan 2023. 20:32

Evo i mene, meni je termin 18.4. 😊
    Navukle ste i mene pa sam probala to sa prstenom, ispada curica, pa ćemo vidjeti.. 😁
    I evo prijavljujem danas sam po prvi puta ujutro povraćala, nadam se da se neće i dalje sljedeće dane nastaviti.. 

• Sandra25
    07. Rujan 2023. 20:52

Meni je kad sam sama prsten stavila ispao decko, a kad mi je popodne muz ispala je curica🤣🤣🤣🤣

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

JagodicaBobica96
    07. Rujan 2023. 21:24

Uh ja sam se ugojila 4kg..i strah me vec ne znam da ne pretjeram...
    Samo pisite iskustva ja sam gledala uzela bih 3u1 ne bih nesto da pretjerujem sa cijenama..

Bela23
    07. Rujan 2023. 22:12

Ja imam cybex balios s lux i ja sam stvarno jako zadovoljna. Toliko smo ih izdrljale da je sramota al jbg. 😂 Nisam niti uzimala kusobran kolica ova su mi bila skroz ok. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

• TeMamadius90
    07. Rujan 2023. 22:46

Ima li netko iskustva sa Yoyo zen kolicima? Super mi je da su jako lagana i kompaktna, ali ne znam dali su im kotacici dovoljno ok i za svakodnevnu upotrebu. Ona me za sada najvise privlace.

Yellowsubmarine
    07. Rujan 2023. 22:50

Ja imam Stokke Xplory i Elodie Mondo. Stokke mi je super po gradu, visoka sam pa mi pase visina, cvrsta su i dijete je na povisenom sto mi je super. Mondo drzim u autu, kad idemo negdje i sl. Zadovoljna sa oba, jedino Elodie nema prozorcic, mislim da ova zadnja kolekcija ima. 

MAD ROSE
    08. Rujan 2023. 00:12

Pozdrav cure! Nema me dan-dva i odmah propustim puuuno toga. Ugl meni je doktorica prebacila termin sa 20.09.na 11.09. Tj u ponedjeljak vec. Imam povisen TSH pa me zeli vidjeti prije.
    Termin za sada svugdje pise 10.03. pa eto ako se ne promjeni.... Moje bebe do sad su ugl sve u terminu rođene pa nekako mislim da ce i ova. Mozda saznam spol u ponedjeljak pa eto veselim se i tome

Što se stvari tiče, ja imam jako puno robice, tetra pelene i platnenih pelena jos od mojih sto sam cuvala, pa cu kupit sam po par kom novih stvari onako za moj gust. Inace kupim uvjek broj vece u startu tako da u pocetku bude malo vece, ali barem odmah ne preraste.
    Moj krevetic tj nas sluzbeno ima 50g. Sacuvala ga je moja baka, pa moja mama i sada ce ga naslijediti i četvrti član u našoj obitelji, jos uvijek je ocuvan i lijep, moze uz krevet jer se bočna stranica spusta
    Imam jos i pravi vezeni, bijeli, jastuk u kojem sam ja dosla kuci iz bolnice i svi moji, pa ce vjerojatno i to nastaviti tradiciju ❤️

Kolica na žalost nisu ocuvana jer su mi u kantinu nedavno usetali misevi (posto ne živimo u kuci više) i samo su za baciti
    Ostalo je jaje i sjedalica u sobi ali na žalost prenatal vise nemam gdje kupiti  da ih iskoristim.
    Mislim da cu kao i svaki put do sad, vecinu toga kupiti polovno ili u second hand-u jer ima ljudi koji doslovno prodaju nove stvari ili mjesec dana koristene za pola cijene...
    Svakako ce mi trebati ormarić za presvlacenje jer imamo malo mjesta u ormaru i u kupatilu planiram kupiti onu kadicu na stalku, jer imamo tus kabinu pa je skroz nezgodno za kupati bebu

-05.02.2010. Ancica ❤️
    -18.09.2013. Bubach 🏎️
    - 03.02.2016. Kokica 🦄

MAD ROSE
    08. Rujan 2023. 00:17

Savjetujem vam u prva tri mjeseca vecinu robice  (hlace, tutice, benkice) na kopčanje izmedu nogu i na ramenima ili na preklop jer dok su bebice jako male, nezgodno ih je navlaciti u 'odjelca' i majice. Isto tako ja sam malom zbog razmrdanih kukova morala stavljati duplo previjanje, sto je automatski znacilo 2 broja vecu tuticu sa frkanim rukavima... I taman kad je skinuo to duplo previjanje, je komotno stao u njih 🙈🙈🙈

-05.02.2010. Ancica ❤️
    -18.09.2013. Bubach 🏎️
    - 03.02.2016. Kokica 🦄

MAD ROSE
    08. Rujan 2023. 00:19

Daaaa i bude jaaaaako puno presvlacenja u pocetku dok se ne ustali bebina prehrana i kakica. Pa ce biti i eksplozivnih kakica gdje cete morati svaki put presvuci sve 😂😂😂

-05.02.2010. Ancica ❤️
    -18.09.2013. Bubach 🏎️
    - 03.02.2016. Kokica 🦄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.