Sisy ja spavam gologuza xD. A po danu nosim neke starije gaćice koje su se otegnule pa su malo šire. Evo Lucy nam je dala puno primjera gdje se može što kupiti :D
Sandra, daj nam napiši neki popis što trudnicama nije potrebno da ne trošimo pare bezveze hahahah
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Moze na listu sa terminima plavo srce kraj mene jer je deckic? :) nisam isprobala ovo s prstenom, ali mogu kad ulovim vremena pa vam javim jel tocno
Sto se odjece tice, ja sam narucila neke trudnicke haljine sa sinsaya, ali to je preogromno za mene trenutno. Jako su siroke pa je mozda bolje kupiti samo jednostavno sire haljine ili rastezljive haljine pa cete ih moc i kasnije nositi. Hlace sam isto nabavila i to mi je super, nista ne stisce i preudobne su- posluzit ce za zimske dane
Sa gacicama i ja muku mucim, narucujem L ali se svejedno urezuju. Skuzila sam da mi najvise pasu ili niske ili bas trudnicke carriwell koje idu skroz iznad trbuha.
Jos sam nesto htjela napisati ali zaboravila kroz sve ove stranice. Ako se sjetim, napisem naknadno
Jel mazete trbuh s necim? Citala sam da to nista ne pomaze ako imas kozu sklonu strijama, ali ja sam svejedno krenula skoro od prvog mjeseca. Imam od bioderme kremu i ulje pa sad… vidjet cemo haha
Sisy ja spavam gologuza xD. A po danu nosim neke starije gaćice koje su se otegnule pa su malo šire. Evo Lucy nam je dala puno primjera gdje se može što kupiti :D
Sandra, daj nam napiši neki popis što trudnicama nije potrebno da ne trošimo pare bezveze hahahah
Pa evo mogu napisati svoje misljenje naravno da se puno cura nece sloziti. Al to je moje iskustvo.
Ne znam kako vi to zovete, kod nas u Dalmaciji zove se ogradica, mislim da se zove vrtic inace🤣 mama mi je to prakticki na silu kupila i mali je u njoj bio jednom, a zauzima previse mjesta- tako da nikad vise.
Komoda za presvlacenje, dobro su mi dosle tada ladice ispod za pospremiti robicu unutra, ali ja niti jednom nisam malog na njoj presvukla jer mi je bilo neprakticno stajati na nogama nakon poroda (imala sam puno transfuzija, pa mi se dok zeljezo nije doslo u normalu stalno vrtilo). Tako da sam ga uvijek presvlacila na krevetu, kasnije sam se tako i navikla i nastavila.
Uzela sam skroz pogresna kolica ona 3 u 1- bila sam mlada i neiskusna😅 totalni promasaj!
Sad se ne mogu vise sjetit, mozda kad netko ovdje spomene pa mi se vrati film.
Krevetic mi je isto bio dosta nepraktican po noci, jer sam dojila po 9383299 u noci i nisam imala snage svaki put se ustajati i uzimati ili poslije vracati bebu. Sada sam vidjela one neke krevetice koji se spajaju sa bracnim krevetom, to mi izgleda dosta prakticno dok su mali i dok se ne krenu okrecati i kotrljati previse.
Ono sto je isplatilo svaku kunu- je hranilica i mclaren kisobran kolica😀😀
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Aha, spavanje na boku.
Ja pitala doktoricu kako moram spavat, rekla je kako god mi pase i da ne citam nista po internetu. Mogu na trbuhu ako mogu, mogu na bilo kojem boku i mogu na ledjima.
Ona prica da ako si na ledjima stisces onu neku glavnu venu je istinita, ali kaze da je beba 1. Jos premala da ona to tako pritisne, 2. Jasno bi osjetila slabost u tom slucaju pa bi se prebacioa u drugi polozaj tako da slobodno spavam kako mi pase jer beba super napreduje.
Ona ce mi rec ako slucajno zbog nekih parametara beba nece napredovati pa ce mi savjetovati na lijevom boku (tako najvise valjda dolazi hrane i svega do bebe).
kaze da ce kasnije kad ce beba bit veca i kad cemo je stiskati u odredjenim polozajima ili joj bit neudobno, ona jasno dat do znanja da se pomaknemo jer ce nas sutirati hahaha i necemo ni moc onda tako spavati.
Samo opusteno cure, vrtite se i uzivajte u snu dok mozete :)
P.s. ja imam trudnicki jastuk isto, mamin malcek. Ok mi je, ne znam za bolje pa nisam mjerodavna. Malo mi olaksa spavanje na boku jer ispravnije drzim noge.
Netko od vas je spomenuo da ga je tesko premjestat s jedne strane na drugu, to je istina, pogotovo sad kad dodju hladniji dani pa imas prekrivac i sve. Zapetljas se u svemu
Alexica ja sam trbuh u prošloj trudnoći mazala s čistim bademovim uljem iz ljekarne i nemam ni jednu striju, niti ništa. Trbuh mi je nakon par mjeseci izgledao kao da se ništa nije dogodilo, tako da svakako preporučam, a nije ni skupo. Inače sam jako sitna, pa je pravo čudo kako nije ostalo nikakvih posljedica na trbuhu.
A i da, za babine sam dobila hodalicu, nikad je nisam upotrijebila. Doslovno sam je poklonila novu novcatu
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Ja sam najviše novaca bacila na robu. Toliko toga nije obukla tako da stvarno ne pretjerujte. Rastu brzinom svjetlosti. Također veliko krevet nisam trebala odma kupiti i sad ću uzet next to me. Meni se gnijezdo koristilo samo par mjeseci i postala je nemirna također i komoda za presvlačenje koju ću sad preskočiti vjerovatno. Izdajalica električna je meni kako koristila prvih par mj. Mamaroo ljulja također Al ću sad uzet i baby bjorn da vučem sa sobom. Al dosta stvari je stvarno individualno od bebe do bebe. I da imam nosiljku ergobaby omni air i meni je bila zakon. Znamo je još stavit u nju kad su nam pune ruke.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Baby Gym koristili dosta i podloga od nubelina i još se na njoj igra. Sterilizirator sam dala brzo dalje,a grijač za bočice sam dosta koristila Al bi čak prije uzela sad huawei pametno kuhalo.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Ja sam lijena za mazanje,a kad se mažem koristim kremu od šaljića za strije šta ima u Bosni onako dosta je masna i dm ono ulje za trudnice.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Aha, spavanje na boku.
Ja pitala doktoricu kako moram spavat, rekla je kako god mi pase i da ne citam nista po internetu. Mogu na trbuhu ako mogu, mogu na bilo kojem boku i mogu na ledjima.
Ona prica da ako si na ledjima stisces onu neku glavnu venu je istinita, ali kaze da je beba 1. Jos premala da ona to tako pritisne, 2. Jasno bi osjetila slabost u tom slucaju pa bi se prebacioa u drugi polozaj tako da slobodno spavam kako mi pase jer beba super napreduje.
Ona ce mi rec ako slucajno zbog nekih parametara beba nece napredovati pa ce mi savjetovati na lijevom boku (tako najvise valjda dolazi hrane i svega do bebe).
kaze da ce kasnije kad ce beba bit veca i kad cemo je stiskati u odredjenim polozajima ili joj bit neudobno, ona jasno dat do znanja da se pomaknemo jer ce nas sutirati hahaha i necemo ni moc onda tako spavati.
Samo opusteno cure, vrtite se i uzivajte u snu dok mozete :)
P.s. ja imam trudnicki jastuk isto, mamin malcek. Ok mi je, ne znam za bolje pa nisam mjerodavna. Malo mi olaksa spavanje na boku jer ispravnije drzim noge.
Netko od vas je spomenuo da ga je tesko premjestat s jedne strane na drugu, to je istina, pogotovo sad kad dodju hladniji dani pa imas prekrivac i sve. Zapetljas se u svemu
E kod mene je trudnički jastuk onaj U. Tako da nema premještanja samo se ti rotiraš.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sortiraj odgovore
Najstariji