Nama je prilagodba u jaslicama ovaj tjedan, šokirana sam količinom plača koju čujem 😅
Auuuuuu. Jaslice sam hvala Bogu preskocila, ali bome i sa tri godine u mjesovitoj grupi je isto prvi tjedan bilo iznenadujuce puno plača🤣🤣🤣
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Sandra radila sam sa 10t3d
Moze se raditi sa 9tt ali pametnije je cekati 11tt
Sto se tiče donjeg veša, netko je spomenuo, ja sam sa S prešla na L i dalje mi smeta, ureže mi se u bokove, i najčešće po kuci hodam u spavacici bez "gaća" paše mi tako 🤣
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Sandra ja sam radila u 11om tjednu. Meni je Gyn rekao da je bolje malo kasnije radi koncentracije fetalne krvi kako bi uzorak bio ok.
Posvudusa i ja sam bila. Tvoja je cura S? 😄
Trudnička odjeća. Ja većinu ne nosim nekako usko. A imam nešto od prošle trudnoće pa nosim to već.
Da, tvoja?
Pokušavam pročitat unazad pa pogodit ali ne ide mi baš 😂
Moja je L. Vidila sam vas u Du kad ste bili 🤣
Ajmeee nemoj me zezat 🤣
Mogle smo kavu popit da si se javila.
Di si nas vidjela? U gradu baš?
Mislila sam prvo da si jedna druga cura iz tvog grada
Skužila sam S pa onda vas. Bili ste u kaficu malo iznad starog grada mi prošli brzinski nizbrdo😄.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
E za donje rublje ja kupim u pepca obične pamučne najveći broj šta ima. Babaste Al ugodne 🤣. Mislim da su po dva para u paketu i nešto sitno novaca.
Jao da dječica krenula u vrtić svima je teško. Mi ćemo još malo pričekati 😅
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Super da ima ovdje i vas iskusnih koje već imate djecu pa budete nas savjetovale oko svega 😁 ja nemam pojma ni o čemu, a za porod ne želim ni razmišljat još niti gledat išta, možda i najbolje da ne znam šta me čeka🙈 a još kad ću morati kupovati stvari, pa koja kolica kupiti, kakvu sjedalicu, kakvu kozmetiku, kaj uopće sve bebi treba 😅
Ali dobro, ima vremena do tad, za sad nek nam samo super prođu ovi trudnički dani 🥰
Moj je krenuo u skolu😀 Meni se iskreno cini kao da sam ga jucer rodila i ne mogu vjerovat da je vec toliki i da ide u prvi razred. A opet sto se tice trudnoce i brige oko novorodjenceta imam osjecaj da sam sve zaboravila. Kao da je bilo prije 20 godina.🤣
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Super da ima ovdje i vas iskusnih koje već imate djecu pa budete nas savjetovale oko svega 😁 ja nemam pojma ni o čemu, a za porod ne želim ni razmišljat još niti gledat išta, možda i najbolje da ne znam šta me čeka🙈 a još kad ću morati kupovati stvari, pa koja kolica kupiti, kakvu sjedalicu, kakvu kozmetiku, kaj uopće sve bebi treba 😅
Ali dobro, ima vremena do tad, za sad nek nam samo super prođu ovi trudnički dani 🥰
Joj koliko sam para sa prvom bebom potrosila na stvari koje nikad nisam upotrijebila. Ovaj put cu definitivno biti pametnija i ulagati samo u stvari koje ce nam sluziti
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Moj je krenuo u skolu😀 Meni se iskreno cini kao da sam ga jucer rodila i ne mogu vjerovat da je vec toliki i da ide u prvi razred. A opet sto se tice trudnoce i brige oko novorodjenceta imam osjecaj da sam sve zaboravila. Kao da je bilo prije 20 godina.🤣
Ja sam isto tako sve zaboravila 🤣 Kćer mi ide već u drugi razred, ali tješim se da bar znam što me čega što se tiče poroda i brige oko bebe 😁 To mi je prvi puta sve bilo totalni šok.
Joj koliko sam para sa prvom bebom potrosila na stvari koje nikad nisam upotrijebila. Ovaj put cu definitivno biti pametnija i ulagati samo u stvari koje ce nam sluziti
Slazem se! Sve mi je kao bilo potrebno a zapravo uopce nije. 🙈
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Pozdrav curke 😊 Sretno na pregledima danas 🤞
Ja sam jastuk nabavila u pocetku da mi drzi bolne sise i pase mi izmedu nogu ga drzat , bas olaksa. Sad ne znam kako se s njim vrtit ispod pokrivaca i jos kad dode vise slojeva, sva se spetljam s lancunom i otkrijem kad se vrtim. Lezim na bokovima, na stomaku nemogu odavno od sisa a sad pogotovo 😅
Grudnjake vece sam nabavila od pocetka na Zalandu, trudnicke gacice i donje majice za dojenje u Sinseya i bas sam pamucne nasla pise Mama bear 😄 narucila san neke gacice, grudnjake i rebe u Bonprixa, s Asosa malo gacica i grudnjaka. Trudnicke hulahopke na Zalandu . A lagano se opreman , al uglavnom je donji veš jer me stare gacice smetaju . Cilo vrime sam u haljinama, tako ce i bit sad kad zahladi uz hulahopke ako ih uspijem obuc 🤣 Vjerovatno iz tajica necu izlazit . Rebe trudnicke sam nasljedila od prijateljice a ne znam hocu li ih nosit...
Mislim da mi je to dovoljno opreme za mene . Probat cu iskoristit u sta uspijem stat od stare odjece jer mi nema smisla ista kupovat.
Cekam da saznam spol bebe i onda krece prava shoping manija 😍 Vec sam kupila nesto neutralnog i rozog jer se nadam curi . Ne mogu se kontrolirat 😅
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Sortiraj odgovore
Najstariji