Hej cure, evo nas s pregleda.
Danas sam 5+5, ali doktor kaže da smo 6+1 zbog postupka malo napredni...
Pune 2 minute sam gledala i slušala naše malo ❤
Kucka na veliko 😁😁
.
Sandra, ne brini. Ukoliko se pokaže prava krv ili bolovi, onda na hitnu. Ako se smiri ili 2,3 dana ostane ovako, nemaš razloga za brigu... smeđarenje je normalno u trudnoći..
Ivy, meni je mucina počela sa 4+1 😂😂
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Danas sam 5+5, ali doktor kaže da smo 6+1 zbog postupka malo napredni…
Kucka na veliko 😁😁
.
Sandra, ne brini. Ukoliko se pokaže prava krv ili bolovi, onda na hitnu. Ako se smiri ili 2,3 dana ostane ovako, nemaš razloga za brigu… smeđarenje je normalno u trudnoći..
Bas mi je drago da je sve super i da bebica lipo napreduje! Sad se vec mozes pomalo opustat kad si je cula 😍❤️
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Danas sam 5+5, ali doktor kaže da smo 6+1 zbog postupka malo napredni…
Kucka na veliko 😁😁
.
Sandra, ne brini. Ukoliko se pokaže prava krv ili bolovi, onda na hitnu. Ako se smiri ili 2,3 dana ostane ovako, nemaš razloga za brigu… smeđarenje je normalno u trudnoći..
Tako rano?
A jojj, ja sad ulazim u 4tjedan 😅
Od simptoma bolne grudi, glavobolja, I nervoza 🤣
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Jutro. Ja sam se jutros probudila uz standardnu mucninu, odem u wc i na gacicama smedje. Nije to ni iscjedak, a nije ni krv crvene boje. Doktorica me na proslom pregledu upozorila da je cak i lagano krvarenje normalno. Sad ne znam odnosi li se to i na ovo smedje. Mislim se da sacekam danas pa cu je zvat sutra ako se ponovi. Jel netko od vas imao sta slicno?
Smeđa krv he stara zaostala krv
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Malena drago mi je da maleni lipo raste i da je sve u redu 😊
Sandra smedarenje nije drama, ocito da je vecina nas smedarila u istim tjednima . Meni je bilo kad sam trebala dobit i opet tako oko 8 tjedana. Miruj sad koji dan dok se smiri i bit ce dobro. Dok nema svijezeg krvarenja uz jake bolove sve je dobro. Ja sam isla i na hitnu jer mi je uz to bio pritisak 2 dana i napet stomak… moj gin mi je rekao da je to sve ok jer maternica raste i rasteze se … ako nisi na utrogestanu ili duphastonu javi se gin cisto da ti ukljuci nesto da te dodatno zastiti, a mozda te i pozove na pregled
Jesam, pijem duphaston 2x1. Nekad davno i ja bih panicarila, ali dosta toga sam prosla kroz prve dvije trudnoce. Imam taj neki mali hematom i ginekologica me upozorila da moze biti laganog krvarenja i da se ne trebam javljati za to. Rekla je da se javim ako je krvarenje jace, ako budu ugrusci, ili veliki bolovi.
Ja nemam nikakve bolove ni grceve. Osjecam se skroz ok za sada.
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Tratinčica drago mi je za super pregled!
Ivy prvu trudnoću nisam imala nikakve mučnine,a ovu sa šest tjedana.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Jutro. Ja sam se jutros probudila uz standardnu mucninu, odem u wc i na gacicama smedje. Nije to ni iscjedak, a nije ni krv crvene boje. Doktorica me na proslom pregledu upozorila da je cak i lagano krvarenje normalno. Sad ne znam odnosi li se to i na ovo smedje. Mislim se da sacekam danas pa cu je zvat sutra ako se ponovi. Jel netko od vas imao sta slicno?
Razmisljam, jel moguce da je iscurio taj hematom?😫 Ne znam kako to ide
2015 👼🏻
2016 👦🏼
I lumbalni dio kraljeznice me poceo bolit ://
Koda sam se sva neka ukljestila uzas.
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Najvjerojatnije se on cisti i to je dobro
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Lako moguće ili iscuri ili se osuši kako sam shvatila. U svakom slučaju meni je Gyn rekao smeđa krv je stara krv i to nije ništa opasno. Kod tebe vjerovatno izlaze zaostaci.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sortiraj odgovore
Najstariji