Sad mi ginekologica salje ovo:Bićanićeva DZ, Remetinečki gaj DZ, Zarazna.
Ne kuzim je li ovo i \ili, odnosno nosim li jedan urin u Bicanicevu, a ostalo plus urinokultura u Remetincu. Stvarno ne kuzim sto ne napisu na uputnicu gdje idem
Ma nema smisla to s 2 DZ, vjerovatno ides u 1 od ta 2 . Pitaj tamo u tom labu da ti nabroje sve pretrage koje ti rade. Torch i UK sigurno idu u isti mikrobioloski lab tj na tu zaraznu. Znaci krv i urin u DZ, a 2. urin za Uk nosis u taj zarazni i tamo ti vade krv za torch.
Urinokultura sigurno moze na andriji stamparu skupa s torchem, al pripazi na vrijeme za TORCH https://stampar.hr/hr/usluge/mikrobioloske-pretrage
Obican urin i sve ostalo u domu zdravlja.
Sad mi ginekologica salje ovo:Bićanićeva DZ, Remetinečki gaj DZ, Zarazna.
Ne kuzim je li ovo i \ili, odnosno nosim li jedan urin u Bicanicevu, a ostalo plus urinokultura u Remetincu. Stvarno ne kuzim sto ne napisu na uputnicu gdje idem
Ma nema smisla to s 2 DZ, vjerovatno ides u 1 od ta 2 . Pitaj tamo u tom labu da ti nabroje sve pretrage koje ti rade. Torch i UK sigurno idu u isti mikrobioloski lab tj na tu zaraznu. Znaci krv i urin u DZ, a 2. urin za Uk nosis u taj zarazni i tamo ti vade krv za torch.
Urinokultura sigurno moze na andriji stamparu skupa s torchem, al pripazi na vrijeme za TORCHhttps://stampar.hr/hr/usluge/mikrobioloske-pretrage
Obican urin i sve ostalo u domu zdravlja.
Točno tako, to sam ti iznad napisala ali vjerojatno nisi vidjela.
Bolje ti je ići u A. Štampar na Torch i UK nego u Zaraznu gdje još možeš skupiti neku boleštinu. Ovaj urin obični i krvnu sliku radiš u labu svog doma zdravlja.
Samo da se javim, sve je u redu. Bebac odgovara tjednima 7+5, srceko kuca i iduci pregled 25.9. I tad cemo imati i Harmony 🥰
Poslije vas procitam 😘
💙
Hvala cure na odgovorima. Idem sutra prvo u lab u Bicanicevu pa cu vidjet za dalje.
Alexica hvala ti na info za radno vrijeme za Torch. Zasto bi mogla izvadit sve nalaze ujutro u 8, kad mogu doci dva puta u danu xD. Na granici sam da odem u Breyer ko covjek i platim i rijesim sve na jednom mjestu u 5 min, al visok je datum hhaha
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Vidjet cu sta ce sutra rec, nije radio danas vise sok su nalazi dosli…
A ne znam, gledala sam vriejdnosti po ovome ja ulazim tek u 4tjedan.
Teško da ćeš išta vidjeti tako rano a i komplikacije bez kucanja srca ne znam hoće li ti otvoriti. Odi pa vidi
Otvorit ce mi na osnovu prijasnjeg spontanog I posla fizickog.
U prvoj mi je otvorio isto nije se vidjelo samo je potvrdio trudnocu I otvorio komplikacije.
Al tad cu vec uc u 6tjedan, nece bit rano.
Potvrdit će ti trudnoću po rastu bete, na uzv ti nista nece vidjeti, bar ne bi trebalo moći, gestacijska se vidi tek kada ti je beta preko 1 000.
Komplikacije ti mora otvoriti zbog prijašnjeg pobačaja, reci da želiš čivati trudnoću i mora ti ih otvoriti. Dokaz o trudnoći ti je pravilan rast bete i ne mora ništa kucati, to je dovoljno za potvrdu trudnoće.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Vidjet cu sta ce sutra rec, nije radio danas vise sok su nalazi dosli…
A ne znam, gledala sam vriejdnosti po ovome ja ulazim tek u 4tjedan.
Teško da ćeš išta vidjeti tako rano a i komplikacije bez kucanja srca ne znam hoće li ti otvoriti. Odi pa vidi
Otvorit ce mi na osnovu prijasnjeg spontanog I posla fizickog.
U prvoj mi je otvorio isto nije se vidjelo samo je potvrdio trudnocu I otvorio komplikacije.
Al tad cu vec uc u 6tjedan, nece bit rano.
Potvrdit će ti trudnoću po rastu bete, na uzv ti nista nece vidjeti, bar ne bi trebalo moći, gestacijska se vidi tek kada ti je beta preko 1 000.
Komplikacije ti mora otvoriti zbog prijašnjeg pobačaja, reci da želiš čivati trudnoću i mora ti ih otvoriti. Dokaz o trudnoći ti je pravilan rast bete i ne mora ništa kucati, to je dovoljno za potvrdu trudnoće.
On mi je bio rekao u petak da ne moze otvoriti komplikacije tek do prvog ultrazvuka....🤷🏻♀️
Jos sam se zacudila pa ako ima betu zasto ne moze sa tim
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Heej cure, hvalaa svima na lijepim željama, evo napokon da napišem i dojmove sa pregleda 😊 radila sam danas Panoramu i prije tog mi je radila UZV, odnosno mini anomaly. Ne mogu vam opisati koliko je to bilo divno i napokon sam sad imala baš onako dojam da sam trudna i da je sve stvarno. Idem privatno na preglede i doktorica je stvarno divna i baš mi se posvetila, apsolutno svaku stvar mi je detaljno pokazala, objasnila, prošle smo cijelooo bebino tijelo, organe, brojale prstiće. Beba je čak i mahnula, a vidjelo se i kako štuca. A iz profila si se tak lijepo vidjela usta i brada. Baš nestvarno za gledati, još uvijek sam pod dojmom 😍 izmjerila mi je nuhalni, pregledala nosnu kost i ostalo i sve se čini super, ali još čekamo Panoramu da potvrdi, a veselim se i vidjeti spol.. Da napokon se mogu baciti na smišljanje imena i da znam kakvu robicu da gledam po dućanima 😁 i napokon mi je prošlo i tih kritičnih 12 tjedana pa sam sad već opuštenija, jos samo da stigne panorama i onda ću se opustiti i napokon uživati pa kako bude 🥰
My last month paycheck was for 11000 dollars… 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour…. .> .for more info open web---pay.salary49
Mrva i Luce drago mi je da je sve super i neka se tako i nastavi 🤗
Sretno curkama danas koje imaju preglede 🤞
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Sortiraj odgovore
Najstariji