Pozdrav drage, evo beta mi je 91.4
Pa to je sjajno!!! Vidiš da sam imala dobar osjećaj! Ko zna kad je tebi bila ovulacija
Da, valjda nije pre malaa..
😁☺
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Eto čuda su moguca 🥳🥳🥳🥳
Ima nade da bude dobro 🤞 Moj ti je savjet da je za 2 dana opet izvadis da vidis jel se pravilno dupla. Sretno! 😊
Necu vise vadit ako mi ginekolog ne kaze, cekat cu prvi pregled I tjt....
Hvala ☺
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Jeeeeee ❤️❤️❤️
To to, bravo Ivy, sada samo opušteno i polako.
🙄 ja imam šta govoriti a na svaki pregled idem kao na iglama.
To je super beta, dupla se, nesto se događa ❤️
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Pozdrav,
ginekologica mi je pustila uputnice, ali ignorira moje upite gdje to sve vadim. Javila sam se doktorice opće prakse i rekla mi je da su 2 uputnice za bolnicu, a 1 za laboratorij i da mogu otići u Bičanićevu.Valjda je svejedno u koju ću bolnicu, inače kad bih išla na sv Duh čekala bih 2 h vađenje krvi Ne znam kakva je situacija u Vinogradskoj...Ne kužim zašto mi na uputnici ne može odmah pisat gdje da odem xD
Ivy super beta!
Malena žao mi je što si to prošla :(
Lucy, dr mi nije rekla koliko dugo da koristim utrogestan, ali pretpostavljam do iduće kontrole, znači 2 tj. Ja kupim canesten gljivičnu kremu radi aplikatora i onda koristim taj apliaktor za ubacivanje vaginaleta xD. Šta da kažem, smotana sam.
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Pozdrav,
ginekologica mi je pustila uputnice, ali ignorira moje upite gdje to sve vadim. Javila sam se doktorice opće prakse i rekla mi je da su 2 uputnice za bolnicu, a 1 za laboratorij i da mogu otići u Bičanićevu.Valjda je svejedno u koju ću bolnicu, inače kad bih išla na sv Duh čekala bih 2 h vađenje krvi Ne znam kakva je situacija u Vinogradskoj…Ne kužim zašto mi na uputnici ne može odmah pisat gdje da odem xD
Ivy super beta!
Malena žao mi je što si to prošla :(
Lucy, dr mi nije rekla koliko dugo da koristim utrogestan, ali pretpostavljam do iduće kontrole, znači 2 tj. Ja kupim canesten gljivičnu kremu radi aplikatora i onda koristim taj apliaktor za ubacivanje vaginaleta xD. Šta da kažem, smotana sam.
Ja Utrogestan pijem, tako mi je lakše. Moj dr njje uopće spominjao kako da ga koristim, rekoa je može vaginalno može oralno, ali ja ga pijem, upravo zbog infekcika igljivica da ne bih pokupila nešto.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Pozdrav,
ginekologica mi je pustila uputnice, ali ignorira moje upite gdje to sve vadim. Javila sam se doktorice opće prakse i rekla mi je da su 2 uputnice za bolnicu, a 1 za laboratorij i da mogu otići u Bičanićevu.Valjda je svejedno u koju ću bolnicu, inače kad bih išla na sv Duh čekala bih 2 h vađenje krvi Ne znam kakva je situacija u Vinogradskoj…Ne kužim zašto mi na uputnici ne može odmah pisat gdje da odem xD
Za što su ti uputnice? Ako je krvna grupa, to onda moraš u petrovu ili vinogradsku. Ne znam da li je istina, ali čula sam da nalaz iz vinogradske za krvnu grupu vrijedi samo ako ćeš rađati kod njih, a da inače mora biti iz Petrove (ali to stvarno nije provjerena informacija). Ja inače krv vadim u vinogradskoj, uvijek sam unutar 15 minuta gotova.
Pozdrav,
Za što su ti uputnice? Ako je krvna grupa, to onda moraš u petrovu ili vinogradsku. Ne znam da li je istina, ali čula sam da nalaz iz vinogradske za krvnu grupu vrijedi samo ako ćeš rađati kod njih, a da inače mora biti iz Petrove (ali to stvarno nije provjerena informacija). Ja inače krv vadim u vinogradskoj, uvijek sam unutar 15 minuta gotova.
Bok Lucija, ovo su nalazi koje moram izvaditi: KKS, CRP, TSH, GUK na tašte, urin sediment, urinokultura, serologija na TORCH . Koliko sam shvatila dr, urin nosim u laboratorij, a ovo ostalo u bolnicu. Poslala sam sad mail i na sv Duh i Vinogradsku je li obavljaju sve pretrage, Prije par godina radila sam kontrolu hormona i došla na sv Duh, čekala 2h, da bi mi teta na šalteru rekla da od mojih 10 pretraga oni rade 8... ne želim to ponoviti xD
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Zelena123 ne znam iz kojeg dijela zga si, ali prvi dio sto si napisala (do zakljucno sa urin sedimentom) radis u laboratoriju kao da te doktorica opce prakse salje- npr. Kruge, siget…
Urinokultura se radi u andriji stamparu, remetincu, zaprudju, vjerojatno jos negdje
Za torch ne znam, vjerojatno isto u stampar.
☺😁😁
Sad opusteno do prvog pregleda 🥳🙏🏻
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji