Jagodicabobica reflustat prah možeš.
Ivy definitivno bi možda bilo bolje da malo odmoriš ako nešto ne bude i sad ok. Možda je to znak da tijelo još nije spremno. Možeš j Napravit neke dodatne pretrage. Al ja nešto vjerujem u pozitivan ishod tvoj. Javi nam sutra dobre vijesti ❤️. I nemoj da plačeš jer možeš samo da otežavaš,a možda je sve ok.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Cula sam da se za zgaravicu u trudnoci moze koristiti rennie pa eto ako nekome zatreba… u uputama na netu pise da ga smiju trudnice
Ja bih i svakako preporučila čekanje nakon spontanog barem tri ciklusa. Mozda se neki neće složiti no treba vremena i organizmu. Vidim da su neki odmah nakon spontanog idući ciklus išli na trudnoću, ja osobno mislim da je to prerano
Nemam iskustva, ali negdje sam procitala da bi trebalo pricekati barem toliko koliko je trudnoca trajala jer je otprilike to vrijeme organizmu potrebno za oporavak
plavonebo ja sam prvu nesretnu trudnoću imala blighted. Čistila sam se medikamentima i sam doktor mi je rekao da pričekam barem tri ciklusa da se tijelo očisti kako spada i hormoni vrate u normalu. Pokušala sam ga. Slijedeću trudnoću je bila uredna. Meni je bilo isto prebrzo da odma idući ciklus idem na trudnoću.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Meni su takoder nakon spontanog preporucili 3 mjeseca odmora. I mislim da su mi ta tri mjeseca odmora stvarno pomogla psihicki.
Novim curama zelim uredne trudnce 🍀🍀
Ivy nadam se da ce te sutra beta iznenaditi i da ce nalaz biti super 🍀
Ako ipak ne bude uredu, uzmi si odmor, i ja sam nakon nekog vremena skroz pukla, godinu dana nisam zeljela ni pomisliti na doktore, bolnice, pretrage, tablete, pokusavanje.. I nakon toga kada smo ponovo krenuli raditi na bebici osjecala sam se kao nova, sve je islo puno lakse i bez stresa.
💓
Hvala vam na podrsci, javim se sa nalazima bete... 🍀🙏🏻🙏🏻
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Nakon spontanog je uredu pričekati koji mjesec ali nakon biokemijske nema potrebe, jer kažu da je žena zapravo najplodnija posljje biokemijske trudnoće.
Meni je dr poslije bio.rekao pauza od 3 mj, više zbog moje psihe, ali mi je žao što sam ga poslušala. Biokemijska trudnoća se događa često, žene koje ne prate i ne rade testove čak i ne znaju da su je imale, samo menga zakasni koji dan i to je to.
Meni je teško pala jer smo radili na bebi i jako je teško od one početne sreće radi plusa pasti u tugu. Ali kao što moj dr kaže ovo he dobar znak da možete začeti bebu prirodnim putem i bit će jednom sve ok i beba će stići sigurno.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Nakon spontanog je uredu pričekati koji mjesec ali nakon biokemijske nema potrebe, jer kažu da je žena zapravo najplodnija posljje biokemijske trudnoće.
Meni je dr poslije bio.rekao pauza od 3 mj, više zbog moje psihe, ali mi je žao što sam ga poslušala. Biokemijska trudnoća se događa često, žene koje ne prate i ne rade testove čak i ne znaju da su je imale, samo menga zakasni koji dan i to je to.
Meni je teško pala jer smo radili na bebi i jako je teško od one početne sreće radi plusa pasti u tugu. Ali kao što moj dr kaže ovo he dobar znak da možete začeti bebu prirodnim putem i bit će jednom sve ok i beba će stići sigurno.
Da ali ona ima spontani svježi tako da nije ista priča kao tvoja.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Da ali ona ima spontani svježi tako da nije ista priča kao tvoja.
Evo baš vidim sada da je u 6.mj imala spontanj, 2 mjeseca razlike.
Bit će Ivy1304, vidiš kako brzo dolazite do oplodnje. Mora se potrefiti puno toga da bude uspješno, kvalitetan sperma, kvalitetna jajna stanica, dovoljno zadebljan endometrij, tvoji nalazi, prolaktin, štitna i ostalo...
Bit će to jako brzo, samo ti po svojim osjećajima radi.
Plodni ste itekako, i uskoro ćete imati bebu❤️
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Iako mene nebi začudilo da njome sad bude sve ok jer ko zna kakav je ciklus nakon svega danas. Bit ćemo danas pametniji. Držim fige svakako.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sortiraj odgovore
Najstariji