Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • elsa
    27. Kolovoz 2023. 18:18

Ivy1304

elsa

Pozdrav žene, vidim da je kod vecine neka mala nervoza,al to je normalno, ja sam u prvoj trudnoći bila skroz ok kao ne znaš šta te čeka. Sad kad se sjetim onog rodilista slabo mi dođe, gore mi je bit tamo nego sam porod. Nadam se da vama koje imate mučnine popustaju

Moja prva je zavrsila spontanim u 5mj ove godine, pa sam sad jos u vecoj panici nego sto sam bila.
    Tebi su vec pocele mucnine?

A da razumijem da onda imaš strah, samo nek prođu ovi prvi tjedni pa se lakše diše
    Kad ti je prvi pregled?
    Nemam mučnine, nadam se da ni neću imat 

• Ivy1304
    27. Kolovoz 2023. 18:20

elsa

Ivy1304

elsa

Pozdrav žene, vidim da je kod vecine neka mala nervoza,al to je normalno, ja sam u prvoj trudnoći bila skroz ok kao ne znaš šta te čeka. Sad kad se sjetim onog rodilista slabo mi dođe, gore mi je bit tamo nego sam porod. Nadam se da vama koje imate mučnine popustaju

Moja prva je zavrsila spontanim u 5mj ove godine, pa sam sad jos u vecoj panici nego sto sam bila.

A da razumijem da onda imaš strah, samo nek prođu ovi prvi tjedni pa se lakše diše
    Kad ti je prvi pregled?

Sta imas sad vec od simptoma?
    Prvi pregled mi je 12.9 tek, izgorit cu do tad sa mislima I svime.
    Jos sam radila betu u petak da mi potvrde trudnocu I 12.9 mi je, pa mi se to cini malo, nadam se da se dupla...

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣

5.9 💔

• elsa
    27. Kolovoz 2023. 18:41

Ivy1304

elsa

Ivy1304

elsa

Kad ti je prvi pregled?

Jos sam radila betu u petak da mi potvrde trudnocu I 12.9 mi je, pa mi se to cini malo, nadam se da se dupla…

Samo onako nekad lagano probadanje nisko u drobu, drob mi je bio napuhan, al sad se i on smanjio

• Ivy1304
    27. Kolovoz 2023. 18:46

elsa

Ivy1304

elsa

Ivy1304

elsa

Kad ti je prvi pregled?

Jos sam radila betu u petak da mi potvrde trudnocu I 12.9 mi je, pa mi se to cini malo, nadam se da se dupla…

Samo onako nekad lagano probadanje nisko u drobu, drob mi je bio napuhan, al sad se i on smanjio

Aha, ja imam jako bolne grudi I svako toliko me zna zabolit lagano menstrualna bol

23.8.2023. ➕🌈❣

5.9 💔

sisy
    27. Kolovoz 2023. 19:37

Kakav vam je iscjedak od kad ste trudne?
    Meni je uglavnom kremasto bijeli, bez mirisa.
    Par puta mi je bila žuta sluz, ali baš onako žuta kao sunce 🤣
    I danas opet ta žuta sluz, što je to? Čitam po netu kao neki sunčani iscjedak, ali ovo kod mene je sluz kao ona plodna za vrijeme ovulacije, samo što nije prozirna nego jako žuta 🤷🏻‍♀️

🙋🏻‍♀️37
    🙋🏻‍♂️42
    28.03.'24. D🌸
    Trudimo se od 8/22
    12/22 biokemijska
    14.07.'23. +
    15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
    27.7. B 11299
    1.pregled 5.8. ❤
    Panorama ✅️♀️

• Ivy1304
    27. Kolovoz 2023. 19:40

Moj je proziran bez mirisa

23.8.2023. ➕🌈❣

5.9 💔

Bela23
    27. Kolovoz 2023. 19:49

sisy

I danas opet ta žuta sluz, što je to? Čitam po netu kao neki sunčani iscjedak, ali ovo kod mene je sluz kao ona plodna za vrijeme ovulacije, samo što nije prozirna nego jako žuta 🤷🏻‍♀️

Meni se izmjenjuje ta zuckasta sluz sa kremasto bijelim iscjetkom. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

JagodicaBobica96
    27. Kolovoz 2023. 21:07

sisy

I danas opet ta žuta sluz, što je to? Čitam po netu kao neki sunčani iscjedak, ali ovo kod mene je sluz kao ona plodna za vrijeme ovulacije, samo što nije prozirna nego jak

I kod mene je kremast bez ikakvog mirisa,medjutim bio mi je zelenkast nedavno i uzmem onaj multigyn gel i irigator 😂 i javim se doktorici dala mi vitamin c vaginalete kad sam ih pocela koristiti pojavi mi se ta zuta sluz eh sad nez da li je od njih bila je par dana i sad mi je opet onaj normalni..

• BlackRose
    27. Kolovoz 2023. 21:33

Bela23

sisy

Meni se izmjenjuje ta zuckasta sluz sa kremasto bijelim iscjetkom.

Isto tako i meni

• Palma2023
    28. Kolovoz 2023. 07:53

Hej svima, evo da se i ja javim, malo sam prestrašena. U petak sam imala blagi roskasti i smeđi iscjedak kroz cijeli dan. Smeđih je bilo i kapljica. Stalo je navečer. U subotu popodne se pojavilo vrlo malo smeđe iscjetka i stalo je. U nedjelju sve ok. Sada u ponedjeljak ujutro opet blagi roskasti iscjedak. Trudna sam malo vise od 4 tjedna. Čekam prvi pregled pa još ne znam što će mi reći. Bila sam na potpomognutoj  (IUI). Je li lagani obojeni iscjedak prilikom brisanja nakon uriniranja i malo na gaćicama normalan ili kenrazlog za zabrinutost? Uzimam duphastone i prenatalne tablete (sve oralno). Malo sam se prepala i ne znam evo što da radim. Bila sam i na hitnoj jer je vikend bio pa čisto da vide. Plod se još ne vidi pa ništa ne mogu reći. Nisu mi dali ništa od tableta i sl. Hvala puno na odgovorima. ❤️

👩 29g, nalazi uredni
    🧔‍♂️ 33g, nalazi uredni
    1. IUI 8/2023 ✅️
    12.dpiui beta: 85.6, 14.dpiui beta: 229.3
    18.dpiui beta: 1625.0
    6.tt ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.