Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Donna2022
    27. Kolovoz 2023. 10:36

Malena1122

sisy naruči bw eto rijesenja

Sisy slazem se s Malenom, BW je top, tako umiri kad cujes srce🥰
    Ja ga nisam iz straha htjela narucivati prije 13.tt, bojala sam se sto ako ne cujem, samo cu paniku napraviti. Sad svaki dan slusamo nasu malenu i jako me smiri🥰

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢

TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Anica88
    27. Kolovoz 2023. 10:43

MAD ROSE

Onda sam išla citati po internetu sta znaci 'nepravilna gestacijska vrecica', pa 'moguće vanmatericna' pa svasta uz to iz tog zaključka izvukla

Izludila sam sebe i muza u stalnom strahu i plakanjem po cijele dane šta je i zašto je… 😒😒😒😒
    Da bi se muž malo raspitao i ja sam malo potrazila misljenje dalje i onda shvatila da ovdje ne postoji 'soc ginekolog' kao kod nas, već ili privatno placas svog ili ako imas uredne papire i sve, ides na kariko bolnice gdje onda oni vode brigu o tvojoj trudnoci od početka do kraja. I tako smo prvi put na 'nagovor sestre, babice' u bolnici dosli na prvu pomoc uz sve info koje imam da me oni prime u bolnicu i da se prebcim lod njih na vođenje.
    Tamo sam sa 5+tjedna zapravo vec vidjela prvi put da je beba sasvim ok, da je gestacijska vrecica skroz okrugla i pravilna i srce je već kucalo ko veliko. Poznati dotkor jedan od najboljih na ovom području se smijao jer je skuzio da sam na prvu pomoć dosla iz straha a ne zbog bolova i objasnio mi da je sve ok i da po njima sve ovo prije zaboravim. 🥰

I jesam, napokon se opustila puno vise i sve vise počela vjerovati da cu na svijet donjeti još jednog zdravog veselog bubaca ili bubicu, ali taj pozadinski podsvjesni strah nakon svega što sam citala da se moze dogoditi, i dalje mi se vrati cim malo zaboli, ili nestanu simptomi i sl… 😕😕

Katastrofa 😮

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Mrva1104
    27. Kolovoz 2023. 11:57

MAD ROSE

Onda sam išla citati po internetu sta znaci 'nepravilna gestacijska vrecica', pa 'moguće vanmatericna' pa svasta uz to iz tog zaključka izvukla

Izludila sam sebe i muza u stalnom strahu i plakanjem po cijele dane šta je i zašto je… 😒😒😒😒
    Da bi se muž malo raspitao i ja sam malo potrazila misljenje dalje i onda shvatila da ovdje ne postoji 'soc ginekolog' kao kod nas, već ili privatno placas svog ili ako imas uredne papire i sve, ides na kariko bolnice gdje onda oni vode brigu o tvojoj trudnoci od početka do kraja. I tako smo prvi put na 'nagovor sestre, babice' u bolnici dosli na prvu pomoc uz sve info koje imam da me oni prime u bolnicu i da se prebcim lod njih na vođenje.
    Tamo sam sa 5+tjedna zapravo vec vidjela prvi put da je beba sasvim ok, da je gestacijska vrecica skroz okrugla i pravilna i srce je već kucalo ko veliko. Poznati dotkor jedan od najboljih na ovom području se smijao jer je skuzio da sam na prvu pomoć dosla iz straha a ne zbog bolova i objasnio mi da je sve ok i da po njima sve ovo prije zaboravim. 🥰

I jesam, napokon se opustila puno vise i sve vise počela vjerovati da cu na svijet donjeti još jednog zdravog veselog bubaca ili bubicu, ali taj pozadinski podsvjesni strah nakon svega što sam citala da se moze dogoditi, i dalje mi se vrati cim malo zaboli, ili nestanu simptomi i sl… 😕😕

Doktori si stvarno svasta dopustaju za reci i ne biraju uopce nacin kako pacijentu reci tu neku svoju sumnju i pretpostavku. Sto je zalosno.
    Ako ti sadašnji doktor kaze da nemas razloga za brigu, pokusaj se ne vracati uopce mislima na tu prvu doktoricu i njeno 'strucno' misljenje. Opusti se i uzivaj koliko god mozes ❤️

💙

• Mrva1104
    27. Kolovoz 2023. 12:07

Iskreno, mene je strah svega. Strah me kako ce trudnoca teci, hoce li sve biti u redu pa onda i sam porod.. 
    Ovo mi je prva trudnoca pa je to sve i strah od nepoznatog. Jedva cekam u utorak pregled da vidim je li sve u redu. Zadnjih dana se bas pokusavam rijesiti tog stresa jer utjece na mene ruzno a onda samim tim i na bebu. Vise manje bude uspjesno. 

💙

JagodicaBobica96
    27. Kolovoz 2023. 15:42

Mislim da smo sve pod hormonima i taj strah jos vise radi,ja ako jedan dan se osjecam bolje bez simptoma odmah pocnem razmisljati da nesto nije okej..dobila sam BW prije par dana svako malo sad osluskujem ni to nije dobro jer u toku dana kada se i crijeva napune i napusem se nekad ne mogu naci otkucaje odmah se uspanicim..ali eto vidim da nisam jedina😅

Bela23
    27. Kolovoz 2023. 16:52

plavonebo

Mene jucer prala panika pa sam se jutros ispovracala i odmah sam se pokajala 🤣

Ahahhahahah ovako i meni bude. Jedan dan sve super i odmah briga jeli sve ok drugi dan se pokajem sta sam se uopce to zapitala. Ja sam dns dusu ispustila svoju. 

6/21 👧🏼
    6/23 👼🏼 7tt
    03/24 ⏳

MAD ROSE
    27. Kolovoz 2023. 17:36

Mrva1104

MAD ROSE

Doktori si stvarno svasta dopustaju za reci i ne biraju uopce nacin kako pacijentu reci tu neku svoju sumnju i pretpostavku. Sto je zalosno.
    Ako ti sadašnji doktor kaze da nemas razloga za brigu, pokusaj se ne vracati uopce mislima na tu prvu doktoricu i njeno 'strucno' misljenje. Opusti se i uzivaj koliko god mozes ❤️

Ma trudim se, zbilja se trudim, imam troje zdrave lijepe djece i uvijek kazem samoj sebi ako su oni dosli zdravi na svijet i sve je bilo ok, zasto bi sada bil9 nesto drugačije. Imam malo godina vise ali nista zbog čega bi trebala brinuti, cak i nalazi su mi svi gotovo odlicni. Naravno da uvijek postoji ona neka mala mogućnost i naravno da medicina koliko god je napredna ne moze bas potpuno sve spriječiti kao ni ja sama sto ne mogu, ali vjera da ce biti sve uredu i onaj unutarnji glas koji mi stalno govori da je sve uredu, trebao bi biti najvazniji.
    Pa ipak, svako toliko se zapitam, bas bez razloga, dali je sve uredu. 
    Cak ni djeci nisam htjela odmah reći zbog straha a mojima jos nismo nikome ni rekli 😔😏
    Sas se polako opustam i smišljam nacin kako da ih obavijestim, jer sam 500km udaljena od njih... 🙂

-05.02.2010. Ancica ❤️
    -18.09.2013. Bubach 🏎️
    - 03.02.2016. Kokica 🦄

MAD ROSE
    27. Kolovoz 2023. 17:42

Razumjela bi ja da je doktorica strucna, pa da mi je nekim 'strucnim nacinom' objasnila otprilike sta to znaci i napr da je pokazala malo empatije,rekla bi ok, gle, priroda radi svoje, ne mozes tu nista.
    Ali nacin na koji je ona sve to nesto izoblicila i kako se cudila ekranu mi je bas dao do znanja da nesto ne stima i nije me u oci pogledala 10 min u cijelom pregledu. Strucan doktor bi rekao 'dodite za dva tjedna' da vidimo napredak a ne 'ako ne prokrvaris, vidimo se za mjesec dana' 😵😵
    Grrrr, bas sam ljuta bila zbog toga i ocito me jos nije proslo.... 🤔
    Sreća pa je intuicija proradila pa sam isla traziti drugo mišljenje na vrijeme, inace bi skrenula onih mjesec dana zbog nje 😵

-05.02.2010. Ancica ❤️
    -18.09.2013. Bubach 🏎️
    - 03.02.2016. Kokica 🦄

• elsa
    27. Kolovoz 2023. 18:08

Pozdrav žene, vidim da je kod vecine neka mala nervoza,al to je normalno, ja sam u prvoj trudnoći bila skroz ok kao ne znaš šta te čeka. Sad kad se sjetim onog rodilista slabo mi dođe, gore mi je bit tamo nego sam porod. Nadam se da vama koje imate mučnine popustaju

• Ivy1304
    27. Kolovoz 2023. 18:12

elsa

Pozdrav žene, vidim da je kod vecine neka mala nervoza,al to je normalno, ja sam u prvoj trudnoći bila skroz ok kao ne znaš šta te čeka. Sad kad se sjetim onog rodilista slabo mi dođe, gore mi je bit tamo nego sam porod. Nadam se da vama koje imate mučnine popustaju

Moja prva je zavrsila spontanim u 5mj ove godine, pa sam sad jos u vecoj panici nego sto sam bila.
    Tebi su vec pocele mucnine?

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣

5.9 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.