Moje mučnine su nestale, već ih par dana nemam, i to bi bilo super i za proslaviti da ja nisam je*eni frik koji je umislio da nešto nije uredu jer su mi simptomi nestali.
Jedva sam čekala da se riješim mučnina a sada bih tako voljela da su tu, jer sam nekako sigurnija dok ih imam.
Nmgu čekati još 7 dana do pregleda, poludit ću!
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
sisy naruči bw eto rijesenja
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Razmišljam o njemu cijelo vrijeme, čak sam razmišljala da ga nabavim jer idemo na dalek put krajem 9.mj.
Onda se jave crne misli poput.. što ako ne bude otkucaja a ja 15h leta avionom udaljena, zamislila sam tu paniku, tu agoniju...
Je li se vama crne misli događaju od kad ste trudni? Je li to normalno, tolika zabrinutost i slično?
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Sisy normalno je to. Barem po meni. Teško da nećeš naći otkucaje pogotovo u tim tjednima u kojima ćeš bit. Ja nisam našla jedan dan Al u devetom tjednu sad svaki put nađem.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Razmišljam o njemu cijelo vrijeme, čak sam razmišljala da ga nabavim jer idemo na dalek put krajem 9.mj.
Onda se jave crne misli poput.. što ako ne bude otkucaja a ja 15h leta avionom udaljena, zamislila sam tu paniku, tu agoniju…
Je li se vama crne misli događaju od kad ste trudni? Je li to normalno, tolika zabrinutost i slično?
Ja na zalost zbog glupe doktorice kod koje sam bila prvi put na pregledu, konstantno imam strahove i jos uvijek iako sam 12.tjedan vec, dodu dani kada stalno imam negativne misli. Bas ti jedna neprofesionalna glupaca (kad moram tako reci) moze pokvariti cijeli tijek trudnoće umjesto da uzivam u tome mozda posljednji put u svom životu. Zbog nje sam u početku isla na internetu čitati svakakva iskustva zbog dijagnoze koju mi je rekla i sad mi se stalno ta iskustva tuda u mislo vracaju iako sam svjesna da 1-3 % je samo takvih slučajeva ugl. U svakoj trudnoci prije, nisam uopće razmišljala, pregledi su mi bili na svakih mjesec dana i bez problema sam ih cekala znajuci da je sve ok, a sad cim prode 2 tjedna od pregleda ja vec ludim od brige.
I ja evo upravo gledam BW na netu kako ga nabaviti tu u Italiji 😔😔
-05.02.2010. Ancica ❤️
-18.09.2013. Bubach 🏎️
- 03.02.2016. Kokica 🦄
Onda se jave crne misli poput.. što ako ne bude otkucaja a ja 15h leta avionom udaljena, zamislila sam tu paniku, tu agoniju…
Ja na zalost zbog glupe doktorice kod koje sam bila prvi put na pregledu, konstantno imam strahove i jos uvijek iako sam 12.tjedan vec, dodu dani kada stalno imam negativne misli. Bas ti jedna neprofesionalna glupaca (kad moram tako reci) moze pokvariti cijeli tijek trudnoće umjesto da uzivam u tome mozda posljednji put u svom životu. Zbog nje sam u početku isla na internetu čitati svakakva iskustva zbog dijagnoze koju mi je rekla i sad mi se stalno ta iskustva tuda u mislo vracaju iako sam svjesna da 1-3 % je samo takvih slučajeva ugl. U svakoj trudnoci prije, nisam uopće razmišljala, pregledi su mi bili na svakih mjesec dana i bez problema sam ih cekala znajuci da je sve ok, a sad cim prode 2 tjedna od pregleda ja vec ludim od brige.
I ja evo upravo gledam BW na netu kako ga nabaviti tu u Italiji 😔😔
O kojoj dijagnozi se radi?
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ja sam iz Dubrovnika,
Ivy kako je meni rečeno. Bitno je jeli se dupla. I taj prvi nalaz nije bitan kpliko drugi. Naravno mora bit iznad 5.
Znaci spontani sam imala sad u 5mjesecu, nakon toga mi je menstruacija dosla 19.6 malo se sve poremetilo, I onda nakon te sam dobila 24.7.
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
I clearblue digitalni mi je sad 23.7 pokazao + 1-2
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Znači, posto zivim u Italiji tek nekih godinu danani nemam pojma o ničemu jos ovdje, kad sam saznala za trudnoću prvo sam potrazila kojeg doktora i kamo da idem. Neka prijateljica tu i malo internet i uputili me u 'consultorio'. To je kao neko savjetovalište za obitelj i 1 ili 2x tjedno dode ginecolog/ostetrica napraviti pregled buducim majkama. (kasnije sam shvatila da je to namjenjeno za one koji si bas nikako ne mogu priuštiti doktora privatno i ugl zene koje su tu u Italiji bez papira i sl, znači vise kao za neki socijalni problem) i doktorica zapravo nije toliko stručna. Ako je sve ok prode dobro i trudnoća, ma ko nije, problemi jer treba u bolnicu itd.
Ugl isla sam kod nje negdje na početku 7 mj otprilike znaci, sa 4+3 tjedna samo da eto upoznam doktoricu i da imam nekoga kome se obratiti.
Znajući da se nista jos ne vidi, nisam očekivala pregled uopće vec samo da ce me naručiti za koji tjedan kasnije. Međutim ona je ipak htjela 'da pogledamo malo' i na pregledu je skoro 10 min sutila sa facom kao da joj nista nije jasno. Da bi mi okrenula ekran i onda rekla, ma ta gestacijska vrećica je skroz nepravilna i to nesto nije uredu, vidite, ja ne vidim tu nista dobro.
Pitam ju, sta to znači, a ona mi samo odgovara 'ako ne prokrvarite do tad, vidimo se za mjesec dana pa cemo znati više. 🤯🤯🤯 Ono molim???? Za mjesec dana????
Pa ako nešto nije u redu valjda se vidimo za tjedan - dva??? Ne, mjesec dana je ona htjela da ja čekam i mislim kako cu prokrvariti svaki cas!!??
-05.02.2010. Ancica ❤️
-18.09.2013. Bubach 🏎️
- 03.02.2016. Kokica 🦄
Onda sam išla citati po internetu sta znaci 'nepravilna gestacijska vrecica', pa 'moguće vanmatericna' pa svasta uz to iz tog zaključka izvukla
Izludila sam sebe i muza u stalnom strahu i plakanjem po cijele dane šta je i zašto je... 😒😒😒😒
Da bi se muž malo raspitao i ja sam malo potrazila misljenje dalje i onda shvatila da ovdje ne postoji 'soc ginekolog' kao kod nas, već ili privatno placas svog ili ako imas uredne papire i sve, ides na kariko bolnice gdje onda oni vode brigu o tvojoj trudnoci od početka do kraja. I tako smo prvi put na 'nagovor sestre, babice' u bolnici dosli na prvu pomoc uz sve info koje imam da me oni prime u bolnicu i da se prebcim lod njih na vođenje.
Tamo sam sa 5+tjedna zapravo vec vidjela prvi put da je beba sasvim ok, da je gestacijska vrecica skroz okrugla i pravilna i srce je već kucalo ko veliko. Poznati dotkor jedan od najboljih na ovom području se smijao jer je skuzio da sam na prvu pomoć dosla iz straha a ne zbog bolova i objasnio mi da je sve ok i da po njima sve ovo prije zaboravim. 🥰
I jesam, napokon se opustila puno vise i sve vise počela vjerovati da cu na svijet donjeti još jednog zdravog veselog bubaca ili bubicu, ali taj pozadinski podsvjesni strah nakon svega što sam citala da se moze dogoditi, i dalje mi se vrati cim malo zaboli, ili nestanu simptomi i sl... 😕😕
-05.02.2010. Ancica ❤️
-18.09.2013. Bubach 🏎️
- 03.02.2016. Kokica 🦄
Sortiraj odgovore
Najstariji