Pijes terapiju za stitnjacu?
Ne, vadila sam štitnjaču nekada davno bila je uredu, nisam poslije nikada vadila
Provjeri I tsh, malo stitnjacu za svaki slucaj. Meni je to znalo zbog toga biti...
I orijateljici je isto npr stitnjaca podivljala u trudnoci
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Malena hvala ti za info. Prestala sam koristiti termofor, a u ponedjeljak ću pitati detaljnije doktoricu. Bolje spriječiti nego liječiti :D
Pohana tikvica, koliko dugo si čekala rezultate od Panorame? Ja ću vjerovatno taj test raditi pa me zanima :)
Ivy, bitno je da se beta dupla kroz 48h. Moja prva beta je bila 700, sljedeća 1400, ali svjedok sam jako malih početnih beta sa teme MPO (od 30 pa na dalje). Ako si vadila betu danas, trebala bi ponovit nalaz u ponedjeljak. Ako beta pada, vrlo vjerovatno je u pitanju biokemijska trudnoća. Ako enormno raste moguće da je u pitanju vanmaternična trudnoća. Isto tako jako je bitno da betu vadiš u istom laboratoriju kao i prvi put. Držim ti fige! Vidim da si pisala da si imala nedavno spontani, jesi li radila neke dodatne pretrage?
Mislim da se nikad nisam ovoliko radovala jeseni, ja jedva dišem na ovoj sparini. Pokušam ujutro oko 8 prošetati dok još nije prevruće, da se bar koliko toliko krećem. Ostatak dana su spuštene roletne, palim klimu po potrebi. Nastojim svaki dan skuhati ručak i jesti što više povrća, mada u zadnje vrijeme imam prečudne želje. Paštetu nisam jela godinama, danas me uhvatila želja za njom i smazala sam je u roku keks xD
Drž'te se žene
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Malena hvala ti za info. Prestala sam koristiti termofor, a u ponedjeljak ću pitati detaljnije doktoricu. Bolje spriječiti nego liječiti :D
Pohana tikvica, koliko dugo si čekala rezultate od Panorame? Ja ću vjerovatno taj test raditi pa me zanima :)
Ivy, bitno je da se beta dupla kroz 48h. Moja prva beta je bila 700, sljedeća 1400, ali svjedok sam jako malih početnih beta sa teme MPO (od 30 pa na dalje). Ako si vadila betu danas, trebala bi ponovit nalaz u ponedjeljak. Ako beta pada, vrlo vjerovatno je u pitanju biokemijska trudnoća. Ako enormno raste moguće da je u pitanju vanmaternična trudnoća. Isto tako jako je bitno da betu vadiš u istom laboratoriju kao i prvi put. Držim ti fige! Vidim da si pisala da si imala nedavno spontani, jesi li radila neke dodatne pretrage?
Mislim da se nikad nisam ovoliko radovala jeseni, ja jedva dišem na ovoj sparini. Pokušam ujutro oko 8 prošetati dok još nije prevruće, da se bar koliko toliko krećem. Ostatak dana su spuštene roletne, palim klimu po potrebi. Nastojim svaki dan skuhati ručak i jesti što više povrća, mada u zadnje vrijeme imam prečudne želje. Paštetu nisam jela godinama, danas me uhvatila želja za njom i smazala sam je u roku keks xD
Drž'te se žene
Juceer sam vadila betu...
Nisam radila nikakve dodatne pretrage jer mi nije dao ginekolog tek ako se desi nedo bog 2put onda idu....
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣
5.9 💔
Zelena123 ja sam isto radila panoramu- bila je srijeda, a nalazi su dosli za tjedan dana, u cetvrtak ujutro. :)
Pijes terapiju za stitnjacu?
Ne, vadila sam štitnjaču nekada davno bila je uredu, nisam poslije nikada vadila
Provjeri I tsh, malo stitnjacu za svaki slucaj. Meni je to znalo zbog toga biti…
I orijateljici je isto npr stitnjaca podivljala u trudnoci
Hvala ti, otici cu u pon izvaditi sve te nalaze ta stitnjaču.
🙋🏻♀️37
🙋🏻♂️42
28.03.'24. D🌸
Trudimo se od 8/22
12/22 biokemijska
14.07.'23. +
15.7. B 88,7》17.7. B 183,6》19.7. B 499,8 》21.7. B 1209,2 》
27.7. B 11299
1.pregled 5.8. ❤
Panorama ✅️♀️
Ivy ja sam ti vadila betu na 32 dc i bila je 60. To je bio četvrti dan kašnjenja menstruacije. Znam da je 12 mali broj i da si i vjerojatno u blagoj panici zbog neizvjesnosti, ali probaj se strpiti do pon, a tad odmah ujutro odi i vadi betu. Jedina relevantna informacija ti je zapravo podatak da li se ona dupla. Sretno i javi svakako! Držim plačeve!
Ja sam iz Dubrovnika,
Ivy kako je meni rečeno. Bitno je jeli se dupla. I taj prvi nalaz nije bitan kpliko drugi. Naravno mora bit iznad 5.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Meni je Beta na 28 dan ciklusa bila 121. Mjesec kad sam zatrudnila je ciklus bio 28 dana. Kako su tebi ciklusi? I to igra ulogu itekako. Sljedeća Beta mi je bila 347.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Zelena ma ništa ❤️. I ja sam panoramu čekala sedam dana.
Trudnice nadam se da će vas muke pustit. Mi smo jučer pošli na otok pa ne pratim baš ova dva dana.
Preskakanje srca može bit šta su cure pisale štitnjača ili jednostavno trudnoća i jače pumpanje srca.
Ivy opusti se. I vjeruj. Ako te tješi ja sam čak 4 puta vadila betu. Tako da možeš radi svoga mira više puta ponoviti 😅.
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉
Eutirox 100
Sandra kako si ti sa iscjetkom?
💁🏽♀️ 34
💁🏽♂️31
👧🏻 2022
Panorama low risk✔️💙
Fragmin 2500 💉