Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bananica80

Broj poruka: 431

Prijavi adminu

A sa druge strane, ak je najeden, promijenjena pelena i nije bolestan, a place, a ja nesto moram napravit, pustim ga da place dok se ne oslobodim. Znam da je okej tj da mu nije nista pa onda ne moram jurit

Zelena123

Broj poruka: 565

Prijavi adminu

Pozdrav svima. Evo ja sam se bas osjetila prozvano od strane Yes Please, jer je ispalo kao da trazim pomoc sta cu s bebom koja ima temp, a ustvari u dogovoru s patronaznom kontaktirala sam pedijatricu (morala sam pricekat sat vremena njezinu smjenu) i dalje nastavila sa njom. Naravno da nisam pitala vas sta cu s malim nego me zanimalo jel netko imao iskustva, prvi put sam mama, nikad nisam imala bolesno dijete, mjerila mu temperaturu ili stavljala cepice. Nazalost to te ne nauce ni rodiliste, ni patronazna ni itko dok se dijete ne razboli. Sad sam stavljena doslovno na stup srama tu na forumu gdje sam uvijek nailazila na razumijevanje, savjete i podrsku. Ali nastavljam bit aktivna jer sam tu dobila vise lijepih nego ruznih stvari.
    Bebac ima eserihiju, trenutno smo u bolnici i prima odgovarajucu terapiju. Temp vise nema.
    Sto se tice zabavljanja bebe, volim mu pustit radio pa malo plesemo, idemo u setnje, voli tetra pelenu sa crnim auticima, moze gledar u nju sat vremena haha. 

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

Zelena123

Broj poruka: 565

Prijavi adminu

Bananica80

A sa druge strane, ak je najeden, promijenjena pelena i nije bolestan, a place, a ja nesto moram napravit, pustim ga da place dok se ne oslobodim. Znam da je okej tj da mu nije nista pa onda ne moram jurit

Bas sam to krenula pisat, ako znam da je sit i cist, i znam da mu nema sta bit, necu mu trcat u pomoc. U suprotnom odmah dodjem do njega ako place 

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• 12345M

Broj poruka: 327

Prijavi adminu

Ma na kakav stup srama, nema potrebe da se tako osjecas zbog zene koja se odjednom pojavila, ostavila dva polunegativna komentara i vrlo vjerojatno se nece no vratiti. Samo sto su ovi nasi razgovori svima na izvolte, ja sam cak jednom prilikom Vas pitat da napravimo viber/whatsapp grupu da mozemo i dalje nastavit sa savjetima/iskustvima/potporom bez osuđivanja ostalih ljudi 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

amystiqa

Broj poruka: 546

Prijavi adminu

Zelena123

Pozdrav svima. Evo ja sam se bas osjetila prozvano od strane Yes Please, jer je ispalo kao da trazim pomoc sta cu s bebom koja ima temp, a ustvari u dogovoru s patronaznom kontaktirala sam pedijatricu (morala sam pricekat sat vremena njezinu smjenu) i dalje nastavila sa njom. Naravno da nisam pitala vas sta cu s malim nego me zanimalo jel netko imao iskustva, prvi put sam mama, nikad nisam imala bolesno dijete, mjerila mu temperaturu ili stavljala cepice. Nazalost to te ne nauce ni rodiliste, ni patronazna ni itko dok se dijete ne razboli. Sad sam stavljena doslovno na stup srama tu na forumu gdje sam uvijek nailazila na razumijevanje, savjete i podrsku. Ali nastavljam bit aktivna jer sam tu dobila vise lijepih nego ruznih stvari.
    Bebac ima eserihiju, trenutno smo u bolnici i prima odgovarajucu terapiju. Temp vise nema.
    Sto se tice zabavljanja bebe, volim mu pustit radio pa malo plesemo, idemo u setnje, voli tetra pelenu sa crnim auticima, moze gledar u nju sat vremena haha.

Moj prvi sin je imao ecoli s 2-3 mj. Joj baš smo se nahodali s njim nefrologu na Rebru. Još u doba korone pa sam samo ja mogla s njim gore s jajetom, svim stvarima, uf…nije bilo lako. Tako da suosjećam, a i da ti dam savjet. Pitaj da li smiješ CranActin..to je tekući ekstrakt brusnice koji smiju bebe već tako male. Nas je baš spasio i riješio mu ecoli. S tim da sam naravno pitala za odobrenje nefrologicu. 

2020. 👦🏻

amystiqa

Prijavi adminu

Antonela čestitke na bebaču. ❤️  Samo odmaraj sad ako je bio težak porod. Iza vas je to. Ajmo lucq još vas čekamo! 🙂

2020. 👦🏻

amystiqa

Prijavi adminu

Cure što se tiče spavanja, jeste probale pratiti one budne prozore (wake windows) od tipa 6 tjedana na dalje. 
    Imate i tu dobar članak o spavanju. https://www.preciouslittlesleep.com/baby-sleep-what-is-normal/

2020. 👦🏻

• BlackRose

Broj poruka: 448

Prijavi adminu

Evo i ja sam se osjecala napadnuto od strane Yesplease, a samo sam iznijela svoje misljenje (na koje valjda imam pravo) i iskustvo. Ovo mi je trece dijete i osjecala sam se tako glupo jer ispada da sve krivo radim. 
    Sto se tice zabavljanja bebe, moja me sad tako smireno gleda kad joj pjevam i pricam. Igramo se rucicama i nozicama kad ju presvlacim ili navecer nakon kupanja. Imam doma jednu knjizicu koja ima bas po mjesecima igre za bebe, ali kako smo se nedugo preselili, nemam pojma gdje je 🙈 napisem ako ju nađem 😅 ima unutra brojalice uz upute i super je stvarno
    Evo mi smo danas dobili nalaze za starije dijete (2god) i ima rotavirus. Njemu je sad vec skoro proslo.
    Joj, necu ni zamisliti kako je bebi s e coli. Nije ugodna ni za nas odrasle. Nek beba cim prije ozdravi ❤️
    Antonela cestitam i zelim ti brz oporavak 🥰

• lalllla

Broj poruka: 779

Prijavi adminu

12345M

Ma na kakav stup srama, nema potrebe da se tako osjecas zbog zene koja se odjednom pojavila, ostavila dva polunegativna komentara i vrlo vjerojatno se nece no vratiti. Samo sto su ovi nasi razgovori svima na izvolte, ja sam cak jednom prilikom Vas pitat da napravimo viber/whatsapp grupu da mozemo i dalje nastavit sa savjetima/iskustvima/potporom bez osuđivanja ostalih ljudi

Da mislim da bi bilo jednostavnije😂👍

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Haru

Broj poruka: 739

Prijavi adminu

Zelena123

Evo upadam kao padobranac s ljetnih beba. 
    Sin mi je s 3.mjeseca imao E.coli i kao što piše netko već i mi smo koristili dugo Cranactin brusnicu, nosili urin svako malo na analizu , a taj prvi puta je dobio Cefixim sirup. 
    Držim fige da se što prije riješite napasnice, bit će sve ok. 

'21. 💙
    '24. 💛

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.