Mi se sutra idemo cjepit i mene bas strah oce dobit temperaturu i kak ce reagiratKupi onaj frescopad flaster pa stavi na mjesto uboda da hladi.. (mozes i na celo ako dobije temp)Bas sam gledala na fejsu za to, jel ima u ljekarni?
Da. I slobodno jedan odrezes na pola jer su bas dugacki
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
cure, koliko vi pazite na "kontakte" vasih bebaca sa ostalim ljudima? kao prvo sam čula da je dobro da do cijepljenja nemaju bliske kontakte ni sa kim osim sa ukućanima, pa onda da bi bilo dobro održavati udaljenost do 6mj života radi nerazvijenog imuniteta.. naravno neke kontakte ne možeš izbjeć (braća, sestre, bake, djedovi), al kako vi to hendlate? koliko ste oprezne? ja se mislim jel okej da ga "pustim" među ljude nakon cijepljenja il da pričekam još koji mjesec? najviše me "brinu" kontakti sa rođacima na moru koji su isto mali klinci (vrtić) i samim time i leglo zaraza :)
Jel imao netko sporo/lagano curenje vodenjaka? Kak to izgleda
Meni je sinoc 1h nakon odnosa iscurilo dosta vodenasto (smocilo mi dosta gace i morala sam mijenjat), poslije toga nije vise ni sad cijelo jutro nista curkalo…tak da sam ja pretpostavila da je to od muža🙈
Imala sam. Pa evo tu i tam je lagano curkalo tipa kod hodanja po stepenicama, dizanja... ovo sto ti opisujes je vjerojatno od muza
cure, koliko vi pazite na "kontakte" vasih bebaca sa ostalim ljudima? kao prvo sam čula da je dobro da do cijepljenja nemaju bliske kontakte ni sa kim osim sa ukućanima, pa onda da bi bilo dobro održavati udaljenost do 6mj životaradi nerazvijenog imuniteta.. naravno neke kontakte ne možeš izbjeć (braća, sestre, bake, djedovi), al kako vi to hendlate? koliko ste oprezne? ja se mislim jel okej da ga "pustim" među ljude nakon cijepljenja il da pričekam još koji mjesec? najviše me "brinu" kontakti sa rođacima na moru koji su isto mali klinci (vrtić) i samim time i leglo zaraza :)
Ne branim da cuvaju, ali klincima obavezno velim da ne diraju lice i rukice nego samo nogice smiju. Moji naravno se slusaju nista, ali u istom smo kucanstvu pa ajde. Stvarno se svi trude da operu ruke i nejdu blizu bebi ako samo i sumnjaju da su prehlađeni. Svoju djecu nikad nisam drzala pod staklenim zvonom i prokuhala sam bocice mozda par puta samo. Oni na taj nacin i stjecu imunitet. Zato znam slucajeva di je dijete pod staklenim zvonom, sve se dezinficira stalno, nitko nesmije dirati dijete da bi na kraju dijete zavrsilo u bolnici cim se prvi put razboli 🤷♀️
Jel imao netko sporo/lagano curenje vodenjaka? Kak to izgleda
Meni je sinoc 1h nakon odnosa iscurilo dosta vodenasto (smocilo mi dosta gace i morala sam mijenjat), poslije toga nije vise ni sad cijelo jutro nista curkalo…tak da sam ja pretpostavila da je to od muža🙈Imala sam. Pa evo tu i tam je lagano curkalo tipa kod hodanja po stepenicama, dizanja… ovo sto ti opisujes je vjerojatno od muzacure, koliko vi pazite na "kontakte" vasih bebaca sa ostalim ljudima? kao prvo sam čula da je dobro da do cijepljenja nemaju bliske kontakte ni sa kim osim sa ukućanima, pa onda da bi bilo dobro održavati udaljenost do 6mj životaradi nerazvijenog imuniteta.. naravno neke kontakte ne možeš izbjeć (braća, sestre, bake, djedovi), al kako vi to hendlate? koliko ste oprezne? ja se mislim jel okej da ga "pustim" među ljude nakon cijepljenja il da pričekam još koji mjesec? najviše me "brinu" kontakti sa rođacima na moru koji su isto mali klinci (vrtić) i samim time i leglo zaraza :)
Ne branim da cuvaju, ali klincima obavezno velim da ne diraju lice i rukice nego samo nogice smiju. Moji naravno se slusaju nista, ali u istom smo kucanstvu pa ajde. Stvarno se svi trude da operu ruke i nejdu blizu bebi ako samo i sumnjaju da su prehlađeni. Svoju djecu nikad nisam drzala pod staklenim zvonom i prokuhala sam bocice mozda par puta samo. Oni na taj nacin i stjecu imunitet. Zato znam slucajeva di je dijete pod staklenim zvonom, sve se dezinficira stalno, nitko nesmije dirati dijete da bi na kraju dijete zavrsilo u bolnici cim se prvi put razboli 🤷♀️
E bas to.. kao ne bi ga izolirala jer mora nekako razviti taj imunitet, al me strah "prerano" krenuti u akciju.. :) tenks na podijeljenom iskustvu :) jos malo pa nam je cijepljenje pa ce nakon toga moc u ruke babi i didi :)
Joj prvi dan kad sam izasla iz bolnice, beba je bila 5 dana stara vec je bilo 20ak posjetitelja i tu je vec bilo novci pod glavu i te fore, ali nitko ju nije drzao. Nakon tjedan dana vec ju je sogorica zgrabila i nije pustala iz ruku iako sam rekla da me to smeta. Tu je bilo suza i sloma zivaca i svade sa muzem i onda su stvarno shvatili da mi smeta.
Sada sam vec ohladila sad ju vec drze svi po rukama i od sogora i sogorice djeca joj znaju dati pusicu, flasice i dude sam mozda dva tri puta opkuhala
Ali evo sve je ok, nadam se da ce tako i ostati
💓
Joj prvi dan kad sam izasla iz bolnice, beba je bila 5 dana stara vec je bilo 20ak posjetitelja i tu je vec bilo novci pod glavu i te fore, ali nitko ju nije drzao. Nakon tjedan dana vec ju je sogorica zgrabila i nije pustala iz ruku iako sam rekla da me to smeta. Tu je bilo suza i sloma zivaca i svade sa muzem i onda su stvarno shvatili da mi smeta.
Sada sam vec ohladila sad ju vec drze svi po rukama i od sogora i sogorice djeca joj znaju dati pusicu, flasice i dude sam mozda dva tri puta opkuhala
Ali evo sve je ok, nadam se da ce tako i ostati
E na te novce pod glavu sam alergicna 😂 to im ne dozvoljavam jer su novci dokazano bolje prljavi nego wc skoljka. Bake su cuvale vec prvi tjedan kako smo dosle doma, a djedovi se jos ne usude 🙈
Na svu srecu, nama jos nitko nije bio osim nasih roditelja, baka i brace. Za prva dva su mi dolazili nakon sto je beba navrsila 2mj pa pretpostavljam da ce i sad tako. I mi se nekako drzimo toga kad idemo kod nekoga bebu gledati
Joj i meni se kosa dizala od tih novaca pod glavu, radije ih stavi negdje sastranw i dobro 🤣
Moja cura vec sad ide svima u ruke,idemo u setnje, samo ju jos nisam vodila po trgovinama, radije muza posaljem nek on to sam sve kupi ili ju on/baka/djed netko cuva dok ja kupim sta treba.
Koliko ima cura jos za roditi? Ili su vec sve rodile? Izgubila sam se zadnjih par stranica nisam popratila
💓
Rođene bebe:
Anchii97 9.2.💙Vladimir
Malena 1122 14.2.💙Mark
Alexica 16.2.💙Adrian
Aniee 18.2.💙
JagodicaBobica96 18.2.💙Kaan
Martinaaa_ 19.2.💗Dora
Donna2022 20.2.💗Leona
12345M 20.2.💙Arton
lucijaa_ 25.2.💗
bejbe2018 27.2.💙
? Bubica1 28.2.💗
? Luce88 3.3.💙
Mema88 5.3.💗
posvudusavol2 7.3.💙
sophisticy 7.3.💗
tear_of_happiness 8.3.💙
? MAD ROSE 10.3.💙
cocinella 11.3.💗
Maša 12.3.💗 Lena
Bela23 16.3.💙
sirenita 17.3.💗 Eleonora
Lucy08 21.3.💙
Bananica80 22.3.💙
Anica88 27.3. 💗
sisy 28.3.💗
Zelena123 31.3.💙 Matej
lalllla 1.4.💗 Lea
WhiteOrchid 2.4.💗
Sandra25 5.4.💙
BlackRose 9.4.💗Aria
Leptirica123 10.4.💙 David
pepapepa 11.4.💗
Mrva1104 12.4.💙
Baby.nb.3 16.4.💙
Yellowsubmarine 21.4.💙
Mary36 26.4.💗Vida
Tratinčica123 29.4. 💗Aria
LavicaBP 29.4.💗 Leona
buhtlica23 1.5. 💙 Maro
Luna23 6.5. 💗
amystiqa 7.5.💙
_____________________Čekamo bebe
(finale proljetnih beba 🎉):
Antonela2024 4.5.💙David
lucq 15.5.💗Službeno još čekamo Antonelu i lucq, ali moguće da su obje već rodile. 🤞
2020. 👦🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji