Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalllla
    18. Svibanj 2024. 08:41

Amadeus

Upomoc iskusne:

Beba mi taman jucer usla u sesti tjedan. To je ujedno dan kad sam joj prvi put dala onu ampulu s D3&K1 vitaminom.
    U ta 24 sata je spavala niti 5 sati, nervozna je, mlatara nogicama, grci se. Kako iskljucivo dojim, primjecujem da ili nece sisat ili sjedi na cici dulje od uobicajenog.

Moze li to biti famozni skok ili je ozloglaseni K1 krivac za to stanje?

Ispalit cu ovako neispavana..

P.s. dosad je imala neki red spavanja i pravilnije periode hranjenja (svaka 2 do 3 sata). Sad se digne nakon 50 min spavanja uz vristanje, bez uvertire.

Pa ako prije K1 nije bilo takvih stanja znaci da ih je on prouzrocio. Probaj opet ne davati pa vidi jel se smiruje situacija. Takodjer, meni je i patronazna i ped rekla da ne dajem ako ne zelim zbog grceva jer imam traume od prvog sina koliko se derao a davala sam mu K1. Ionako su dobili to u bolnici u obliku inekcije

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• missmaja
    18. Svibanj 2024. 09:22

Pitanje za cure koje dajete bebi vodu/caj od komorača.. tek trebam roditi ali kupila sam si već čaj i to mi je plan dati bebi (žene koje se ne slažu s tim molim da ne komentiraju). Kad sam već takva nemajka, barem da pitam koristite li neku posebnu vodu? Tj flaširanu vodu? Zapravo pitanje vrijedi za sve koji su na dohrani. S kojom vodom to radite. Jel prokuhavate ili kupujete?

• lalllla
    18. Svibanj 2024. 09:37

missmaja

Pitanje za cure koje dajete bebi vodu/caj od komorača.. tek trebam roditi ali kupila sam si već čaj i to mi je plan dati bebi (žene koje se ne slažu s tim molim da ne komentiraju). Kad sam već takva nemajka, barem da pitam koristite li neku posebnu vodu? Tj flaširanu vodu? Zapravo pitanje vrijedi za sve koji su na dohrani. S kojom vodom to radite. Jel prokuhavate ili kupujete?

Ja prokuhavam iz bokala (filtriranu znaci) ona Brita ili nesto tako

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Alexica
    18. Svibanj 2024. 09:38

Amadeus

Upomoc iskusne:

Beba mi taman jucer usla u sesti tjedan. To je ujedno dan kad sam joj prvi put dala onu ampulu s D3&K1 vitaminom.
    U ta 24 sata je spavala niti 5 sati, nervozna je, mlatara nogicama, grci se. Kako iskljucivo dojim, primjecujem da ili nece sisat ili sjedi na cici dulje od uobicajenog.

P.s. dosad je imala neki red spavanja i pravilnije periode hranjenja (svaka 2 do 3 sata). Sad se digne nakon 50 min spavanja uz vristanje, bez uvertire.

Moguce da je i skok, bude oko 5.-6. tjedna
    Mi smo isto imali nuspojave kad smo krenuli s k1 i na kraju ga izbacili. A mozda je samo bio skok 😂

amystiqa
    18. Svibanj 2024. 11:51

Amadeus

Alexica

Amadeus

Upomoc iskusne:

Moguce da je i skok, bude oko 5.-6. tjedna
    Mi smo isto imali nuspojave kad smo krenuli s k1 i na kraju ga izbacili. A mozda je samo bio skok 😂

Haha i ja cu tako :)

Drzite se svi skupa

Moguće da ti je od K vit, ali i postoji velika šansa i da je skok. Znaju biti dosta točni. 
    Ako je K, nastavi davati D vit, on je baš bitan. Imaš od Babytola D3 + DHA omega, preporučam tu kombinaciju, omega pospješuje neurorazvoj i mislim da je bitnija nego se priča. 

2020. 👦🏻

sophisticy
    18. Svibanj 2024. 17:42

Ja dajem prokuhanu vodu, isto kao za dohranu, nekad otopim hipp caj unutra

baby development in progress ~ 14.3.24.

amystiqa
    19. Svibanj 2024. 11:33

Amadeus

Nadodat cu da je danas non stop na sisi

Umirem

Moguce da je onda skok

Cim se skine s nje krene urlanje

Ma skok 1/1. 

2020. 👦🏻

WhiteOrchid
    20. Svibanj 2024. 00:20

Pozdrav žene, nije me bilo neko vrijeme na forumu otkako sam rodila jer mi se jednostavno više nije dalo pisati tu a sad vidim da su počele i neke napetosti. Javljam se i ja za privatnu grupu da tamo nastavimo druženje 😀

amystiqa
    20. Svibanj 2024. 16:40

12345M

avangardi.mia@gmail.com
    Pa dodam ko posalje :)

Evo ako tko još od aktivnih tu nije vidio, za Whatsapp grupu, javite se na mail. 

2020. 👦🏻

bebolinka
    20. Svibanj 2024. 18:07

Pozdrav mame,
    Pišem nakon pregleda na kojem sam saznala da beba ima nuhalni nabor 3.3 i šalju me da napravim neki od testova.
    Ima li netko iskustva da je nuhalni bio veći a na kraju bilo sve uredu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.