Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zelena123
    04. Svibanj 2024. 21:07

Amadeus, ja provjerim pelenu, zatim vidim kad je jeo. U 99% slucajeva ispadne da je gladan ili bude vrijeme da povecamo dozu (nazalost zaboravimo procitat kad trba povecat dohranu s obzirom na tjedne😂).
    Nekad budu i ta nezrela crijeva pa malo izmasiram, a nekad zna samo bezveze kmezat, ko da hoce da zaspe a ne moze. Tad mi najvise pomaze stavit ga u krevetic i ljuljuskat. Imamo krevetic na tockove pa ga je zgodno gurat naprijed nazad

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

• BlackRose
    04. Svibanj 2024. 21:31

Alexica

Cure koje spominjete grcice kao uzrok vristanja, vidim da su vam bebe sve negdje oko 3-4. Tjedna starosti- da nije mozda skok u razvoju? Ne kazem da nemaju grcice, ali mozda je sve na n-tu zbog skoka. Cesto su takvi dok je skok.
    Inace imate knjigu koja se spominjala tu- cudesni tjedni u lidlu za kupiti. Meni je odlicna i jako me umirila, do te mjere da se malo i veselim skokovima jer znam sto donose uz sav plac, nespavanje i nervozu.

Sto se tice probadanja u dojkama- u pocetku sam to osjetila skoro stalno valjda i kako su bradavice osjetljivije i kako nije jos uspostavljena ponuda i potraznja, sad osjetim kad bas dojim u suprotnoj dojci pa krene mlijeko iz nje malo ili u nekom periodu izmedju podoja kad ocito isto nadodje mlijeko pa me obje kao probodu, zapeku, ne znam objasniti osjecaj.

Kod nas su sigurno grcevi jer je drugacije cendrava dok je skok 😅 kod skoka je cendrava i samo bi se cuvala i nacicavala, a sad se bas grci i dere i onda zna prditi uz to 🙈

• BlackRose
    04. Svibanj 2024. 21:43

Buhtlice čestitam. Mazite se i pazite. Brz oporavak ti želim 😊
    Amadeus s prvom sam plakala kad i ona. Sad mi je treće i već sam nekako otupila na to 😅 mazim ju, nosim, masiram... i čekam da prođe

Antonela2024
    04. Svibanj 2024. 23:03

buhtlica23

Pozdrav cure, evo da se javim konacno. Kod mene su bili krenili trudovi 22.4 pa stali. Bila sam skroz zatvorena te su me pustili kuci nakon 2 dana kada su trudovi stali. Doktorica nije htjela nista poticati niti brzati posto sam tek bila usla u 37 tt. U noci sa 29 na 30.4 su mi krenili bolovi i pocela je curiti plodna voda. Dosla sam u bolnicu odmah jer mi je receno cim osjetim bol da moram doci s obzirom na dijagnoze. Vaginalni pregled zabetonirana i dalje. Trudovi na 4 minute. Razgovarala sam sa doktoricom i zamolila da me pusti jos preko dana jer sam htjela izbjeci carski. Dobila sam 2 gela i dalje se nista otvarala nisam te su me 1.5 porodili carskim rezom. U 9 i 18 je stigao naš Maro. Dugačak 53 cm i težak 3125 g 😁 jos uvijek me sve zivo boli, ustajanje ne zelim ni komentirati svaki put mi oci ispadnu ali dobro. Nadam se da cemo u ponedjeljak kuci.

Čestitke mami i brz oporavak!! Bitno da je proslo sve dobro, drzimo fige za brz izlazak. ❤️

• tear_of_happiness
    05. Svibanj 2024. 00:34

Buhtlice čestitke, mazite se i pazite, brz oporavak ti želim 🍀🥳🥰
    Šta se grčića i plakanja tiče, nosim tješim pričam pjevam i ljudi moji NAPA... to mi je čarobni stapić, tako ga umiri da je to za ne vjerovat... znala sam isto plakat s njim al nekako imam dojam ds to samo pogorša situaciju, sad se skuliram, svjesna sam da je to tako i da lijeka nema, i da će proć... 
    negooo.. primjetila sam kad ga muče grčići i plinovi da najbolje i najmirnije spava na trbuhu... to bi do sad radila po danu i predvečer dok sam budna, ali noćas su ga baš ulovili i smirio se jedino tako. I sad ja gledam u njega dok spava i bojim se zaspat hahahahah.... stavljate li vi svoje bebe da tako spavaju?

33👙 36🩳
    MPO 6/23, 4.7. ➕️

• YesPlease
    05. Svibanj 2024. 08:21

tear_of_happiness

Buhtlice čestitke, mazite se i pazite, brz oporavak ti želim 🍀🥳🥰
    Šta se grčića i plakanja tiče, nosim tješim pričam pjevam i ljudi moji NAPA… to mi je čarobni stapić, tako ga umiri da je to za ne vjerovat… znala sam isto plakat s njim al nekako imam dojam ds to samo pogorša situaciju, sad se skuliram, svjesna sam da je to tako i da lijeka nema, i da će proć…
    negooo.. primjetila sam kad ga muče grčići i plinovi da najbolje i najmirnijespava na trbuhu… to bi do sad radila po danu i predvečer dok sam budna, ali noćas su ga baš ulovili i smirio se jedino tako. I sad ja gledam u njega dok spava i bojim se zaspat hahahahah…. stavljate li vi svoje bebe da tako spavaju?

Na trbuhu spavanje iskljucivo pod strogim nadzorom, doslovno ne skinuti oka s bebe, ako se bas vec mora. Spavanje na trbuhu za dijete te dobi nije sigurno. 
    Osobno ne bih stavljala tako malu bebu da spava na trbuhu ni da gledam u nju bas zato sto mogu zaspati, omete me nesto drugo, zazvoni portafon…

• YesPlease
    05. Svibanj 2024. 08:27

buhtlica23

Pozdrav cure, evo da se javim konacno. Kod mene su bili krenili trudovi 22.4 pa stali. Bila sam skroz zatvorena te su me pustili kuci nakon 2 dana kada su trudovi stali. Doktorica nije htjela nista poticati niti brzati posto sam tek bila usla u 37 tt. U noci sa 29 na 30.4 su mi krenili bolovi i pocela je curiti plodna voda. Dosla sam u bolnicu odmah jer mi je receno cim osjetim bol da moram doci s obzirom na dijagnoze. Vaginalni pregled zabetonirana i dalje. Trudovi na 4 minute. Razgovarala sam sa doktoricom i zamolila da me pusti jos preko dana jer sam htjela izbjeci carski. Dobila sam 2 gela i dalje se nista otvarala nisam te su me 1.5 porodili carskim rezom. U 9 i 18 je stigao naš Maro. Dugačak 53 cm i težak 3125 g 😁 jos uvijek me sve zivo boli, ustajanje ne zelim ni komentirati svaki put mi oci ispadnu ali dobro. Nadam se da cemo u ponedjeljak kuci.

Ako te ista tjesi, tamo negdje 8-10 dana nakon carskog reza osjecat ces se puuuuuno bolje. U pocetku oporavak ide nesto sporije i onda nakon cca 7-8 dana zbilja krene biti osjetno lakse.

amystiqa
    05. Svibanj 2024. 12:29

YesPlease

buhtlica23

Ako te ista tjesi, tamo negdje 8-10 dana nakon carskog reza osjecat ces se puuuuuno bolje. U pocetku oporavak ide nesto sporije i onda nakon cca 7-8 dana zbilja krene biti osjetno lakse.

I što više se kretati, oko kreveta u sobi polako. Ništa neće popucati, ništa neće ispasti, iako je takav feeling. 🙂

2020. 👦🏻

buhtlica23
    05. Svibanj 2024. 13:17

amystiqa

YesPlease

buhtlica23

I što više se kretati, oko kreveta u sobi polako. Ništa neće popucati, ništa neće ispasti, iako je takav feeling. 🙂

Ma znam sve ovo mi je drugi carski 🫣😅
    Iako mi je muka od boli kad se ustajem. Doslovno kao  da mi sve pliva po stomaku 🤣 stvarno je grozan osjecaj ali nadam se da ce ubrzo proci. Jedina dobra stvar  je sto stvarno jako malo krvarim. Izgleda me doktorica bas dobro ocistila 🫣 doslovno sam potrosila 10 onih velikih ulozaka sad koristim one obicne i ne napunim ih skoro nista. Imam dosta iscjedka, ali je proziran sa primjesama krvi. Tako mi je i prvi put bilo i nakon 15 dana nisam morala uopce koristiti uloske. Ali da me boli,boli 😵‍💫

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Kami.lica
    05. Svibanj 2024. 13:42

Samo da čestitam Buhtlici, jeli to već drugo dijete? 😱
    Kao da si jučer bila trudna s prvim....😅🤗

Nek ti je sa srećom draga! Čestitke!!🤗🥳❤️
    Čestitke i sretno i ostalim mamama! 🥳🫶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.