Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sandra25
    03. Svibanj 2024. 19:23

I ja kazem, najbitnije da je sve ok. 
    Je hrana je bas ajme pogotovo jer se radi o rodiljama. Ali ovaj put sam cak i jela nesto, dok naprimjer kad sma bila prije 8 godina nisan jela nista, doslovno nista nije bilo jestivo - muz mi je svaki dan donosio. Tako da napredovali su🤣🤣🤣
    A sjecam se i prije 8 godina da sam lezala na drugom odjelu babinjaca i isto su mi sestrice bile super🤣 

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• BlackRose
    03. Svibanj 2024. 20:15

Evo i nas. Mi se mucimo s grcevima. Jucer sam jedva prezivila koliko je vristala 🥴 skroz na rukama, masaza ne pomaze. Danas ujutro je skroz spavala i sad opet vecinu vremenana rukama.
    Ovo peckanje u dojkama osjecam svaki put kad mi nadolazi mlijeko. Ponekad bas zna dosta zapeci. 
    Za tjemenicu moze i kokosovo ulje. Samo je bitno da se ostavi da omeksa. Pogledaj si i iza uha jer zna i taj dio zahvatiti. Kod vecine beba se ona i sama povuce

• lalllla
    03. Svibanj 2024. 20:25

BlackRose

Evo i nas. Mi se mucimo s grcevima. Jucer sam jedva prezivila koliko je vristala 🥴 skroz na rukama, masaza ne pomaze. Danas ujutro je skroz spavala i sad opet vecinu vremenana rukama.
    Ovo peckanje u dojkama osjecam svaki put kad mi nadolazi mlijeko. Ponekad bas zna dosta zapeci.
    Za tjemenicu moze i kokosovo ulje. Samo je bitno da se ostavi da omeksa. Pogledaj si i iza uha jer zna i taj dio zahvatiti. Kod vecine beba se ona i sama povuce

Znam kako ti je. Znaci vristi od jutra do mraka, probala sam sve zivo, nista ne pomaze- sab simplex, colic kids, espumisan , caj od komoraca, frida windy, masiranje sve, bowen terapije😂😂😂 sad mi je frendica dala neke flatulex kapi iz svicarske, to mi je posljednja nada😂
    I ja imam kao neke trnce u dojkama ponekad , nije mi tako bilo s prvim djetetom al sam zakljucilw da je od stvaranja mlijeka, nema sta drugo biti..

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Sandra25
    03. Svibanj 2024. 20:40

Nama je malo lakse zadnja dva dana otkad mu dajem bio gaia kapi. Zapravo danas je prespavao 90% dana, samo se budi svaka dva sata za jest. Sad se brinem jel to normalno😅😅😅 

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

• lalllla
    03. Svibanj 2024. 21:18

Sandra25

Nama je malo lakse zadnja dva dana otkad mu dajem bio gaia kapi. Zapravo danas je prespavao 90% dana, samo se budi svaka dva sata za jest. Sad se brinem jel to normalno😅😅😅

Ja isto dajem bio gaiu al nije jos proslo dva tjedna kao tek onda krenu djelovat pa cemo vidit… suti nemoj spominjat dvaput😂😂😂😂uzivaj!!

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

Yellowsubmarine
    03. Svibanj 2024. 21:54

Trnce u dojkama osjetim kad mi mlijeko krene. Tj kao struja. To je normala. S prvim malim sam imala gljivice na bradavici i on gljivice na jeziku, tada sam imala kroz dojke kao igle da mi neko provlaci, to je bas bolno bolno. Al kad je tako kao lagani trnci, to je okej skroz. ☺️

• lalllla
    03. Svibanj 2024. 22:17

Yellowsubmarine

Trnce u dojkama osjetim kad mi mlijeko krene. Tj kao struja. To je normala. S prvim malim sam imala gljivice na bradavici i on gljivice na jeziku, tada sam imala kroz dojke kao igle da mi neko provlaci, to je bas bolno bolno. Al kad je tako kao lagani trnci, to je okej skroz. ☺️

Jel to onaj soor?

• 12345M
    03. Svibanj 2024. 23:00

Joj ja sam te unutarnje šavove pogledala sa onim malim ogledalom i plakala jer sam mislila da to nešt nije uredu, bolilo me i peklo, prestalo me peci nakon 2 tjedna, tad je prestala i bol, iskreno poslje nisam gledala jer se bojim al na dodir je to vec sve zaraslo jos prije mjesec dana…. Bas cu sutra pogledat da vidim kak izgleda ali mislim da se to vise nista ne vidi…javim 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png

• YesPlease
    03. Svibanj 2024. 23:47

Yellowsubmarine

Ja sam danas skinula savove od carskog, kako vi to njegujete?

Cca 3 tjedna nakon cu stavljati Mepiform flastere za oziljke po uputi. Dok ne poispadaju sve krastice se ne radi nista. Ako rana uredno cijeli nikakav poseban tretman nije potreban. Posusiti nakon tusiranja i to je to. Imam doduse resorbtivne savove, ali generalno ista je filozofija.

• Alexica
    03. Svibanj 2024. 23:50

Cure koje spominjete grcice kao uzrok vristanja, vidim da su vam bebe sve negdje oko 3-4. Tjedna starosti- da nije mozda skok u razvoju? Ne kazem da nemaju grcice, ali mozda je sve na n-tu zbog skoka. Cesto su takvi dok je skok.
    Inace imate knjigu koja se spominjala tu- cudesni tjedni u lidlu za kupiti. Meni je odlicna i jako me umirila, do te mjere da se malo i veselim skokovima jer znam sto donose uz sav plac, nespavanje i nervozu.

Sto se tice probadanja u dojkama- u pocetku sam to osjetila skoro stalno valjda i kako su bradavice osjetljivije i kako nije jos uspostavljena ponuda i potraznja, sad osjetim kad bas dojim u suprotnoj dojci pa krene mlijeko iz nje malo ili u nekom periodu izmedju podoja kad ocito isto nadodje mlijeko pa me obje kao probodu, zapeku, ne znam objasniti osjecaj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.