Pozz cure,
Koliko su vaše bebe dobile na kilaži za mjesec dana i molim vas napišite da li je dojena, na formuli ili kombinacija ❤️
Samo dojenje- 1200 g
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Ej cure, nama je danas stigao nosiboo. Muz se odusevio, da ne moramo vise izvlacit usisavac🤣🤣🤣 javim dojmove kad bas isprobamo na bebi, za sad nema potrebe.
Ali htjela sam vam javiti znam da je netko pitao za popust- na instagramu kod “mashinthebeauty” ->imate na storiju kod za popust na nekoj stranici za 25% popusta. To je zbilja super prilika.
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Ej cure, nama je danas stigao nosiboo. Muz se odusevio, da ne moramo vise izvlacit usisavac🤣🤣🤣 javim dojmove kad bas isprobamo na bebi, za sad nema potrebe.
Ali htjela sam vam javiti znam da je netko pitao za popust- na instagramu kod “mashinthebeauty” ->imate na storiju kod za popust na nekoj stranici za 25% popusta. To je zbilja super prilika.
A evo narucila sam i ja😂😂😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Pozz cure,
Koliko su vaše bebe dobile na kilaži za mjesec dana i molim vas napišite da li je dojena, na formuli ili kombinacija ❤️
U prvih mj dana 1750 g kombinacija formule i dojenja (samo 3 tjedna). Ovaj tjedan smo kod pedijatrice, baš me zanima koliko je dobio u ovih mj dana, samo na formuli.
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
A evo narucila sam i ja😂😂😂
I ja 🤣🤣
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Pozdrav svim zenama, majkama, kraljicama! Cestitam vam na vasim bebicama ❤️❤️🤗 ja se javljam sa ljetnih beba. Mi tamo po malo odbrojavamo i psihički se pripremamo.. a sad me zanima ako je koja ženica rodila u novom riječkom rodilištu da mi malo napiše iskustvo.
Ja se dvoumim izmedu kbc Rijeka i Postojne.. u svakom slučaju uzet ću doulu za pratnju. Htjela bih sto prirodniji porod bez med. intervencija, ali s obzirom da mi je prvi put tko zna sta ce biti u trenutku 😳 za Postojnu znam da nema ogranicenja za epiduralnu, moze se dobiti i na 10 cm otvorenosti, samo ne u zadnjih pola sata pred izgon. A kbc nije bas na dobrom glasu po tom pitanju. Opet razmisljam jel zbog te jedne stvari vrijedno potrositi 3-4000€.. opet vas molim ako ima koja iz Rijeke (cak i Postojne) pisite 🤗🤗 hvala unaprijed 😘
Krenula sam čitat od kraja vase poruke, ali stvarno ima puno toga pa da mi pomognete 🙈
Pozdrav, imaš na facebook-u u grupi Trudnice iz Rijeke i okolice 2023/2024 recenzije i preporuke pa je čini mi se Doula Vanda stavila iskustvo iz novog rodilišta prije jedno 10-ak dana, sve je detaljno opisano i ima i slika.
Ja sam rodila 11.4. skroz prirodno, pitali su želim epiduralnu, odbila sam jer me nije u početku jako boljelo. Možda sam se zeznula jer je poslije bilo intenzivno, ali dalo se izdržati. Donesli su mi loptu ali sam se u međuvremenu od kad sam došla (bila sam 6cm otvorena) dok su pratili ctg, vadili krv i ostalo prošlo je cca pola sata ja sam se otvorila još 2-3 cm pa su rekli da lopta vise nemoze.
💁🏻♀️33, 🙎🏼♂️38
01/2022.7t missed
Rijeka
Termin: 11.4.2024.
Moja je prvi mjesec kada je bila samo dojena dobila 600g, nakon toga je mjesec dana samo, dohrana dobila je 1200 g
💓
Kako uspijevate kombinirat dojenje i dohranu da vam mlijeko ne presusi? Moj vise ne zeli na sisu nakon sto je probao bocicu - lijen je vuc na sisi. Iako imamo bocicu sa kao "prirodnim" sisacem koji glumi dojku i gdje isto treba vuc.
3/2024 💙
Kako uspijevate kombinirat dojenje i dohranu da vam mlijeko ne presusi? Moj vise ne zeli na sisu nakon sto je probao bocicu - lijen je vuc na sisi. Iako imamo bocicu sa kao "prirodnim" sisacem koji glumi dojku i gdje isto treba vuc.
A ja npr kad je gladna i place a sise su mi mekane (sto ne znaci da nemam mlijeka) dam joj bocicu do iduceg podoja se one napune i onda ju podojim. I tako kroz dan dobije mozda dvije bocice a ostalo je dojenje i gledam nekako da preko noci imam mlijeka da ne morwm radit bocicu jer mi je lakse tako… koristim avent natural obicnu bocicu i nemam problema s tim da ne zeli dojku npr. Ugl zadovoljnija je nakon bocice i lakse zaspe s tim da ju muce grcevi skoro pa cijeli dan pa nisam bas kompatibilna da kazem da spava kad se fino nahrani jer se muci dok se ne pokaka i to
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Drage zene,
Da li vam se desilo u nekom momentu da vam skoci pritisak, kuci
Ej, ja sam valjda doktorirala visoki tlak u trudnoci. U prvoj sam imala preklampsiju, a u ovoj drugoj sam imala samo visoki tlak i zbog njega smo odlucili doktorica i ja da je vrijeme da idem roditi ranije jer mi je skakao u nebesa zadnjih dana. Dakle 140/90 ti je tlak kad bi se trebala javiti ginekologu (bitnije je ovaj donji kao sto su ti cure rekle).
Ja sam ti jednom na pregledu u 38 tt imala 170/100 i doktorica se sokirala. Onda me je pustila da malo sjedim, dala mi da popijem vode i mjerila opet nekoliko puta. Tek kad je dosao na 135/80 pustila me doma, ali mi rekla da mjerim kuci. Ja kuci nisam mjerila jer sam znala da cu biti van sebe.
Taj dan kad sam se dogovorila sa doktoricom da dodjem na pregled imala sam 160/100, ali ona mi je cak i uz toliki tlak dala da biram hocu li roditi odmah ili da dodjem opet za dva dana na kontrolu. Ali obzirom da smo prijateljice dugo dugo godina dogovorile smo se da idem odmah da se ne mucim vise sa tim tlakom.
Tako da taj tvoj tlak nije uopce strasan, smiri se. Nema potrebe da pijes tablete za smirenje. Ispricala sam ti svoje iskustvo da te smirim jer znam koliko sam se ja u trenutcima kad bi mi tlak bio visok tjesila sa tudjim iskustvima.
E i jos nesto, tlak ti uveliko ovisi i od prehrane.
Ja sam pred kraj jako jako pazila sto jedem i dok sam jela kako treba tlak bi bio skolski. Svaki put kad bi krenula brljati sa hranom i jesti sto stignem tlak bi otisao u nebesa. Nadam se da sam pomogla
Hvala ti puno na utjesi. A bas vcrs sam te se sjetila, da sam procitala ovdje na forumu da si pisala kako ti je skakao pritisak koliko se sjecam. Ma meni je vise to nekako bio šok jer svaki dan posljednja 3mj ove trudnoce bukvalno jedva hodam koliko je nizak, kao da sam poluziva i onda odjednom sa 90 sa 50 skoci na 137 sa 75...a moj muz ima uvijek 135 sa 80 i ja kazem odlican ti je pritisak, ali kad on nije niskotlakas😅. Ajme juce sam pojela tooliko slanog i slatkog, kao inace sto pojedem u 3 dana, a bas tu francusku (tj.rusku salatu) sam pojela u pola 11 noci i to bas puno🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji