Koje doba dana im dajete kapi za grcice ujutro/popodne/navecer?
Pise na uputama kako se daje. Ja espumisan dajem prije ili nakon svakog obroka..
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Jel se koja susrela da je odjednom pred kraj trudnoce duzina bedrene kosti kraca za tri tjedna? Sve ostale mjere su okej, i do sad je bedrena bila okej… doktorica u bolnici nije nista komentirala, rekla je da je sve super, ali sam poslije vidla u nalazima da ne odgovara tjednima trudnoce.
Nema ti potrebe za brigom ako je do sad sve bilo ok. Beba je sad već velika pa im je teško precizno uzeti mjeru, zato nisu ništa ni komentirali. Najviše pogrešaka u mjerenju i ima u zadnjim tjednima trudnoće. Nama je isto bedrena zadnjih par pregleda bila manja od tjedana trudnoće, čak se i smanjivala ako gledaš mjere, i ja sam isto kao ti brinula, guglala, paničarila. Na kraju sve super. Uživaj u zadnjim danima trudnoće i želim ti lak i brz porod 😘🍀
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Jel neko koristi za bebu Oleovit D vitamin, ako da-koliko kapi?
Ja sinu od 18 mj dajem 2 kapi kako mi je pedijatrica rekla, a jucer su mi za bebu na hitnoj rekli 5 kapi.. pa sad ne znam koga slusati😂
Mi isto uzimamo Oleovit D vitamin, pedijatrica rekla 2 kapi, to mu dajem popodne. Jednom dnevno mu dam i 5 kapi Biogaie ali obične, bez dodatka d vitamina, prije obroka na žličicu. Kod uzimanja kapi radim razmak od 1 obroka, da ne bude previše. Ne znam jel tako treba ili ne ali okp u mojoj glavi kaže da tako mora bit 🤣
33👙 36🩳
MPO 6/23, 4.7. ➕️
Jel neko koristi za bebu Oleovit D vitamin, ako da-koliko kapi?
Ja sinu od 18 mj dajem 2 kapi kako mi je pedijatrica rekla, a jucer su mi za bebu na hitnoj rekli 5 kapi.. pa sad ne znam koga slusati😂
Mi isto uzimamo Oleovit D vitamin, pedijatrica rekla 2 kapi, to mu dajem popodne. Jednom dnevno mu dam i 5 kapi Biogaie ali obične, bez dodatka d vitamina, prije obroka na žličicu. Kod uzimanja kapi radim razmak od 1 obroka, da ne bude previše. Ne znam jel tako treba ili ne ali okp u mojoj glavi kaže da tako mora bit 🤣
Hahahaha e super. Ma ja sam danas biogaiu i oleovit na jednu zlicu stavila i dala joj da ne zaboravim😂😂 ali iduci put cu kupiti biogaiu s vitaminom d pa sam mirna👍👍
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Bok cure!
Evo da se i ja malo javim ☺️
Prvo čestitam svima na novim bebicama, nadam se da se i vi mame dobro oporavljate i da su bebice dobro ☺️
Mi smo još u bolnici, do jučer je bio u inkubatoru, sad je u grijanom krevetiću, imao je jaku žuticu i anemiju i primio transfuziju, ali sad je bolje, očekujemo da će ga za 10ak dana otpustiti iz bolnice, tako da sve napreduje odlično! Ja se dobro oporavljam od carskog reza i nosim mu izdojeno mlijeko ☺️
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Mary ima kakvih novosti?
Mi koristimo Wayu bez vitamina D. Zadnja 4 dana se dere koliko ju grci i neznam kako da joj pomognem. Razmisljam isto o Espumisan kapima da joj malo olaksam. Kako se one tocno koriste? Nisam to jos koristila. Moze za tako male ili ide od mjesec dana?
Baby nb3 super da ste bolje i da tebi oporavak ide dobro. Jesi li još u bolnici ili si otpuštena?
…
Cure D vit im dajte ujutro ili ranije kroz dan, da ih ne razbudi prije noćnog spavanca. Mi smo isto davali po 2 kapi.
…
Mene isto zanima što je s Mary.
2020. 👦🏻
Koje doba dana im dajete kapi za grcice ujutro/popodne/navecer?
Pise na uputama kako se daje. Ja espumisan dajem prije ili nakon svakog obroka..
To je problem piše na biogaia 5 kapi dnevno max i to je to. A najbolje da joj dajem ujutro odmah.
💁🏻♀️33, 🙎🏼♂️38
01/2022.7t missed
Rijeka
Termin: 11.4.2024.
Maryima kakvih novosti?
Mi koristimo Wayu bez vitamina D. Zadnja 4 dana se dere koliko ju grci i neznam kako da joj pomognem. Razmisljam isto o Espumisan kapima da joj malo olaksam. Kako se one tocno koriste? Nisam to jos koristila. Moze za tako male ili ide od mjesec dana?
Espumisan ide 25kapi prije svakog obroka, mozes u bocicu dodati ako koristis formulu ili u izdojeno mlijeko a mozes i nakon obroka..moze za bebe od rodenja nadalje .
Sab simplex ide 15 kapi prije obroka -6 puta dnevno
To je to sto sam koristila i sto znam kako se koristi😂
Cure evo da vam javim da sam jutros rodila svoju Vidu! Super smo i već cicamo pomalo Rodila se s 3650 grama i 51 -im centimetrom.
Rodila sam u Podobniku, vaginalno uz epiduralnu. Duže sam se otvarala od kad sam dobila epiduralnu, ali je izgon zato trajao samo tri truda. Prošlo je sve super, nisam rezana, budem vam detaljnije pisala kad se malo odmorim!
Sortiraj odgovore
Najstariji