Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BlackRose
    19. Travanj 2024. 22:02

amystiqa

Super za pregled! 🙂

Od pelena mi smo svašta isprobali s prvim, ali sve su nam curile u nekom trenu osim Pampersica. On je imao jake butiće pa vjerojatno i do toga. Ostali na njima, kasnije prešli na pants. U DM-u su mi se najviše isplatile na onim 2+1 akcijama.

Sad sam uzela prvo za probu ove eko antialergene Kit&Kin što instagramuše hvale, baš da vidim jesu li tako dobre. Na 30% su ovaj vikend u Baby Centru.

Tako je i nama s prvom bilo. Do trojke su nam sve pelene bile dobre, a onda samo Pampers drzale. Sad s drugim mi Pamperice nista ne valjaju i uzimamo ove marke koje sam navela. Za trece cu vidjeti kako bude rasla sto ce joj odgovarati. 

Martinaaa_
    20. Travanj 2024. 08:30

Nama je babylove 1i2 bile super pelene ali babylove br 3 koma. Isto tako bella happy pelene procure ne pasu nam. 
    Pelene iz mullera njihova marka isto procure, a iz lidla lupilu su nam super.i imali smo paket evy baby pelena isto su bile dobre

💓

Yellowsubmarine
    20. Travanj 2024. 08:34

Ima li tko da je dobio bas malo kg ili pred kraj nista? Ja sam cak i izgubila 2 kg u zadnje, malo me zezao i zeludac i ko da mi je manji apetit. Nedi sam na cca  6kg u plusu, u prvoj sam isto dobila toliko. Ginekolog kaze da je to skroz okej, nije obracao neku pozornost na to, samo eto nakon poroda cu sigurno i izgubiti vise, sto porod sto dojenje. Pa cu morati raditi malo na imunitetu 😩

buhtlica23
    20. Travanj 2024. 09:56

Martinaaa_

Nama je babylove 1i2 bile super pelene ali babylove br 3 koma. Isto tako bella happy pelene procure ne pasu nam.
    Pelene iz mullera njihova marka isto procure, a iz lidla lupilu su nam super.i imali smo paket evy baby pelena isto su bile dobre

E da tako i nama babylove 1 i 2 odlicne cak bolje od pampersa kasnije uzas. Em smrde em procure. I sad cu koristiti baby love 1 i 2 kasnije prelazimo na violetu bijelu. Tako smo i sa prvom. I za sad su na te violetine dobre. Doduse prvo smo ljubičaste koristili, ali sam presla na bijele jer su bolje.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    20. Travanj 2024. 09:59

Yellowsubmarine

Ima li tko da je dobio bas malo kg ili pred kraj nista? Ja sam cak i izgubila 2 kg u zadnje, malo me zezao i zeludac i ko da mi je manji apetit. Nedi sam na cca 6kg u plusu, u prvoj sam isto dobila toliko. Ginekolog kaze da je to skroz okej, nije obracao neku pozornost na to, samo eto nakon poroda cu sigurno i izgubiti vise, sto porod sto dojenje. Pa cu morati raditi malo na imunitetu 😩

Ja sam izgubila dosta u pocetku. Sveukupno 9 kg. I sad sam dobila 2 tako da sam 7 u minusu na pocetnu kilazu. Sve ovisi i koje je pocetna tezina, npr ja sam imala viska, imam jos uvijek 🤣😅 ali nitko nije nista komentirao dapače jos kazu da je super sto se nisam udebljala tako da ako dr ne pravi problem ne sekiraj se 😊

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mary36
    20. Travanj 2024. 10:11

Yellowsubmarine

Ima li tko da je dobio bas malo kg ili pred kraj nista? Ja sam cak i izgubila 2 kg u zadnje, malo me zezao i zeludac i ko da mi je manji apetit. Nedi sam na cca 6kg u plusu, u prvoj sam isto dobila toliko. Ginekolog kaze da je to skroz okej, nije obracao neku pozornost na to, samo eto nakon poroda cu sigurno i izgubiti vise, sto porod sto dojenje. Pa cu morati raditi malo na imunitetu 😩

Ja sam dobila oko 17 kg u jednom trenutku, ali sam jučer primijetila da sam za 1 kg lakša sad od toga. Možda je to onaj gubitak kg pred porod o kojem su cure govorile. A inače sam takva mršavica da i s tih 17 i tridna valjda imam kila kao prosječna žena .

Beba mi je užasno nemirna bila noćas, gura se dolje, tuče s nogicama na sve strane 🫣

Yellowsubmarine
    20. Travanj 2024. 11:47

Mary36

Yellowsubmarine

Ja sam dobila oko 17 kg u jednom trenutku, ali sam jučer primijetila da sam za 1 kg lakša sad od toga. Možda je to onaj gubitak kg pred porod o kojem su cure govorile. A inače sam takva mršavica da i s tih 17 i tridna valjda imam kila kao prosječna žena.

Beba mi je užasno nemirna bila noćas, gura se dolje, tuče s nogicama na sve strane 🫣

Znaci nisam jedina😅
    Moja je bebana ista zadnja 2 dana, mozda smo pred kraj 😂 ti si isto otvorena za prst? Doduse, mozemo tako i do termina biti 😵‍💫

• cocinella
    20. Travanj 2024. 12:57

Meni su odlične Bella Baby Happy pelene od Bauerfeinda. Nikada nisu procurile ili smrdile. Njih su nam davali u rodilištu i odmah su mi se svidjele. Često su na 30% akciji.
    Slažem se s komentarima za Babylove, ona Nature verzija mi je bila bolja za veće brojeve.
    Pampers horor.

Mary36
    20. Travanj 2024. 15:09

Yellowsubmarine

Mary36

Yellowsubmarine

Ja sam dobila oko 17 kg u jednom trenutku, ali sam jučer primijetila da sam za 1 kg lakša sad od toga. Možda je to onaj gubitak kg pred porod o kojem su cure govorile. A inače sam takva mršavica da i s tih 17 i tridna valjda imam kila kao prosječna žena.

Znaci nisam jedina😅
    Moja je bebana ista zadnja 2 dana, mozda smo pred kraj 😂 ti si isto otvorena za prst? Doduse, mozemo tako i do termina biti 😵‍💫

Da, bila sam u utorak otvorena za prst ali imam osjećaj da se nastavljam otvarati. Tako da nemam pojma koliko sam sad i nadam se da to napreduje. Imam stalno ona sijevanja u cerviksu, bolove kao menstrualne i kontrakcije. Znam pišati doslovno svakih desetak minuta 🤣Ja nekako evo sad planiram da bi mogla sutra roditi😂🤣

Yellowsubmarine
    20. Travanj 2024. 16:18

Mary36

Yellowsubmarine

Mary36

Yellowsubmarine

Znaci nisam jedina😅

Da, bila sam u utorak otvorena za prst ali imam osjećaj da se nastavljam otvarati. Tako da nemam pojma koliko sam sad i nadam se da to napreduje. Imam stalno ona sijevanja u cerviksu, bolove kao menstrualne i kontrakcije. Znam pišati doslovno svakih desetak minuta 🤣Ja nekako evo sad planiram da bi mogla sutra roditi😂🤣

Ahahahhahaha mene isto dole probada kroz cerviks, stezanja nemam al imam osjecaj da sam gotova😅 samo se nadam da cu skuziti na vrime i stici do bolnice😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.