Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amystiqa
    16. Travanj 2024. 21:29

Yellowsubmarine

amystiqa

Lista pregleda:
    Mary36 16.4.
    LavicaBP 18.4.
    amystiqa 18.4.Luna23 18.4.Yellowsubmarine 19.4.buhtlica23 24.4.

Sretno cure!
    🌺

Ne sjecam se da sam pisala da mi je pregled 19.4. Al stvarno je😅

Napisala si 12.4. nakon pregleda da ti je za tjedan dana, a u ovim tjednima to i bude točno za 7 dana pa sam pretpostavila da je 19. 😁

2020. 👦🏻

Yellowsubmarine
    16. Travanj 2024. 21:42

amystiqa

Yellowsubmarine

amystiqa

Lista pregleda:
    Mary36 16.4.
    LavicaBP 18.4.

Sretno cure!
    🌺

Napisala si 12.4. nakon pregleda da ti je za tjedan dana, a u ovim tjednima to i bude točno za 7 dana pa sam pretpostavila da je 19. 😁

Jesam jesam, legendo, bome dobro pratis situaciju 😃 
    Cestitam baby ❤️
    Mary36 super za pregled, dobro izdrzavas te nocne kontrakcije, kod mene toga nema, i ne znam kako bi skontala jel lazna ili nelazna uzbuna😂
    Al sam primjetila ima 2,3 dana da mi se trbuh bas spustio😅

Mary36
    16. Travanj 2024. 22:20

Yellowsubmarine

amystiqa

Yellowsubmarine

amystiqa

Lista pregleda:
    Mary36 16.4.
    LavicaBP 18.4.

Sretno cure!
    🌺

Jesam jesam, legendo, bome dobro pratis situaciju 😃
    Cestitam baby ❤️Mary36super za pregled, dobro izdrzavas te nocne kontrakcije, kod mene toga nema, i ne znam kako bi skontala jel lazna ili nelazna uzbuna😂
    Al sam primjetila ima 2,3 dana da mi se trbuh bas spustio😅

Ma joj... Skinula sam onu aplikaciju za praćenje kontrakcija, pa po tome više manje vidim dal su prave...Noćas su mi baš postale bolne i učestale i već sam mislila da je to to, ali su onda prestale 🤷🏼‍♀️

buhtlica23
    17. Travanj 2024. 07:34

lalllla

buhtlica23

lalllla

buhtlica23

Cure koliko je iznosio vas AFI u 36, 37 tt?

Ja sam bacila oko na nalaze, 35+2 mi je bio 14/15 tako pise.. ako ti to sta znaci.. kasnije sam presla u TA pa mi nisu to ni gledali

A ne znam ni sama, danas nije bilo moje dr. A ova sto je radila uzv je rekla kao plodna voda 16.5 hm i preko 50 ventila a ja sva zbunjena pa jel sve uredu kao ma da da. A onak gleda u taj uzv sva preplašena. I sad mi nesto u glavi stalno da nesto ne valja hahah

Pa pise na internetu da je normalno izmedu 5-25.. ne brini mora ti rec ak nesto nije u redu

Ma da vidjela sam na netu to od 5 do 25.. ne znam ni sama nekako mi stalno od pregleda to onako u glavi 🤣😅 a valjda sam navikla da mi moja doktorica sve zivo objasnjava pa mi je ovo trn u oku 😅
    I nisam htjela napisati ventila nego centila 🤣😅 tek sad vidim sto sam napisala 🫣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

lucq
    17. Travanj 2024. 09:40

Jel ima jos netko da treba uskoro rodit u Podobniku
    Znam da je Alexica rodila, al sjecam se da je jos netko pisao da bude

Anica88
    17. Travanj 2024. 12:11

Bok svima, ne stignem vas pratiti, jedva stignem na wc 😆
    Beba Greta je super i dobra je beba, samo je meni teze jer nikako da se oporavim od poroda…
    Uglavnom, javljam se da s vama podijelim iskustvo s njegom rane od epiziotomije jer su meni u bolnici sve krivo rekli.
    Ja sam nakon svakog wc-a (mala nuzda) s peri bocicom ispirala to porducje pa susila tapkanjem wc papirom i mijenjala chico uloske. 3x dnevno sam spricala sa cicatridina sprejem. Nakon velike nuzde sam se prala pod tusem i opet susila cistim rucnikom Pa onda wc papirom.
    Dva tjedna nakon poroda sam jedva hodala i isla kod ginekologa na kontrolu u strahu da se nesto upalilo.
    Ispalo je da je sve ok, ali da sam to previse vlazila.
    Njegove upute su bile lagano pobrisati nakon male nuzde s vodom navlazenim wc papirom pa onda suhim. 1-2x dnevno pospricati octeniseptom.
    Vec 2. dan mi je bilo puno bolje :)
    Puno mi je pomogao i jastuk sza sjedenje s rupom za hemeroide, bez njega nisam mogla sjediti.
    I jos da podijelim iskustvo s frida mom proizvodima.
    Peri bocica - bilo bi bolje da je nisam imala
    Pjena - samo je dodatno vlazila ranu i pogorsavala situaciju
    Maramice - super stvar, vlaze manje nego pjena i jednostavnije su za koristenje od pjene, koristila sam ih stalno u prvim danima
    Ulosci - super stvar, ne vlaze ranu i jako su mi pomogli kad mi je bilo najgore

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• YesPlease
    17. Travanj 2024. 13:13

lucq

Jel ima jos netko da treba uskoro rodit u Podobniku
    Znam da je Alexica rodila, al sjecam se da je jos netko pisao da bude

Ja! Termin mi je 19.5. Ako se nešto samo od sebe ne pokrene planiramo indukciju sa cca 38 tjedana zbog gestacijskog dijabetesa i preeklampsij u prvoj trudnoći. 

amystiqa
    17. Travanj 2024. 15:23

Anica88

Beba Greta je super i dobra je beba, samo je meni teze jer nikako da se oporavim od poroda…
    Uglavnom, javljam se da s vama podijelim iskustvo s njegom rane od epiziotomije jer su meni u bolnici sve krivo rekli.
    Ja sam nakon svakog wc-a (mala nuzda) s peri bocicom ispirala to porducje pa susila tapkanjem wc papirom i mijenjala chico uloske. 3x dnevno sam spricala sacicatridina sprejem. Nakon velike nuzde sam se prala pod tusem i opet susila cistim rucnikom Pa onda wc papirom.
    Dva tjedna nakon poroda sam jedva hodala i isla kod ginekologa na kontrolu u strahu da se nesto upalilo.
    Njegove upute su bile lagano pobrisati nakon male nuzde s vodom navlazenim wc papirom pa onda suhim. 1-2x dnevno pospricati octeniseptom.
    Puno mi je pomogao i jastuk sza sjedenje s rupom za hemeroide, bez njega nisam mogla sjediti.
    Maramice - super stvar, vlaze manje nego pjena i jednostavnije su za koristenje od pjene, koristila sam ih stalno u prvim danima

Evo te! Žao mi je da ti tako duže traje oporavak. 😕
    Super da si nam se javila i hvala na iskustvu s proizvodima. Koliko si šavova imala od epiziotomije? 

2020. 👦🏻

• Sandra25
    17. Travanj 2024. 15:32

Meni takodjer nikako nije pasala pjena od fride. Ni peri bocicu nisam koristila. Jednostavno sam dva puta dnevno se tusirala i lagano tapkanjem posusila ranu cistim rucnikom.

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Anica88
    17. Travanj 2024. 16:05

amystiqa

Anica88

Ja sam nakon svakog wc-a (mala nuzda) s peri bocicom ispirala to porducje pa susila tapkanjem wc papirom i mijenjala chico uloske. 3x dnevno sam spricala sacicatridina sprejem. Nakon velike nuzde sam se prala pod tusem i opet susila cistim rucnikom Pa onda wc papirom.

Evo te! Žao mi je da ti tako duže traje oporavak. 😕
    Super da si nam se javila i hvala na iskustvu s proizvodima. Koliko si šavova imala od epiziotomije?

Nitko mi nije rekao koliko imam savova, a meni je to bila zadnja stvar na pameti u tom trenu 🤷‍♀️

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.