Također odradila pregled u TA, bris negativan, curka procijenjena na 3200-3300g, sve je u biti super i kaže dr da joj sve izgleda kao da će sve ići lijepo prirodno bez potrebe za intervencijama. Idući pregled za tjedan dana 25.4.
👩 1994 god.
🧑 1992 god.
aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕
Također odradila pregled u TA, bris negativan, curka procijenjena na 3200-3300g, sve je u biti super i kaže dr da joj sve izgleda kao da će sve ići lijepo prirodno bez potrebe za intervencijama. Idući pregled za tjedan dana 25.4.
E jel ti se spustila već curka? Meni je još dosta visoko zapravo.
2020. 👦🏻
Ima li ko problem sa hemeroidima ili što je već…nakon velike nužde obrišem dosta krvi i baš boli za krepat?? Ne znam sta pomaže, savjetiii????
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;54;28/st/20240220/dt/6/n/Arton/k/253f/age.png
Ima li ko problem sa hemeroidima ili što je već…nakon velike nužde obrišem dosta krvi i baš boli za krepat?? Ne znam sta pomaže, savjetiii????
Probaj faktu mast ili cepice.. na recept su
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Pozdrav ženice
Prehladila sam prije nekih 4-5 dana,imam jak suh kašalj,bolno grlo,i nos mi curi.Zvala sam doktora,i receno mi je,da ne koristim nista osim paracetamola.
Mene zanima da li kašalj i sama prehlada,utiče na bebu.I šta ste vi koristite za prehladu.
Ko je rodio u splitu jel se dobije posebno otpusno pismo za mamu, posebno za bebu? I jel se dobije odmah po izlasku ili salju postom? 😊
Ko je rodio u splitu jel se dobije posebno otpusno pismo za mamu, posebno za bebu? I jel se dobije odmah po izlasku ili salju postom? 😊
Ne znam za Split ali kod nas u Sisku dobila sam otpusno za sebe i posebno otpusno za bebu, i to sam dobila kad sam odlazila iz bolnice. Dobila sam i cijepnu knjizicu. Mozda je tako i kod vas🤔
💓
Ja kad sam izlazila bila je nedjelja pa su mi uzeli mail na koji mi je naknadno u ponedjeljak stiglo moje otpusno , a za bebu sam odmah dobila po otpustu. Inace dobijes odmah otpusno zasebno od ginekologa za mamu i od pedijatra za bebu.
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Ja kad sam izlazila bila je nedjelja pa su mi uzeli mail na koji mi je naknadno u ponedjeljak stiglo moje otpusno , a za bebu sam odmah dobila po otpustu. Inace dobijes odmah otpusno zasebno od ginekologa za mamu i od pedijatra za bebu.
Aham odlicno, hvala na informaciji :)
Cure, opcenito kako ste? Meni je predvecer pregled, al sam zadnja 2,3 dana krepaa kokos, nezz bas kako cu ovako do termina😅 pritisak mi je dole kriticno, ko da ce izaci😂
Aham odlicno, hvala na informaciji :)
Cure, opcenito kako ste? Meni je predvecer pregled, al sam zadnja 2,3 dana krepaa kokos, nezz bas kako cu ovako do termina😅 pritisak mi je dole kriticno, ko da ce izaci😂
Sretno na pregledu. 🙂
Ja sam ok, ali bebač divlja zadnjih dana, navečer posebno. Neki dan je oko 23-00 toliko divljao dok sam ležala u krevetu da sam bila ono WTF radiš?! 😁
Joj ja bih da sa moj malo spusti, jako je visoko još, a zadnji put sam završila na carskom jer se beba nije spuštala (doduše u porođajni kanal, ne u zdjelicu) pa me malo frkica.
2020. 👦🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji