Proljetne bebe 2024 🥰🌻🍀

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

amystiqa

Broj poruka: 546

Prijavi adminu

Baby nb.3 kako ste vi? Danas je porod ili u ponedjeljak? Sretno! ❤️

2020. 👦🏻

lucq

Broj poruka: 116

Prijavi adminu

Čestitam svima od srca 💓🩵

• lalllla

Broj poruka: 780

Prijavi adminu

Cestitam cure❤️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• lalllla

Prijavi adminu

Jel netko spominjao da koristi Tiba kapi za grceve? Pomazu li? Kad ih dajete bebama i kako? Trazim nesto prirodno da ju ne sopam sa kemijama - sa sinom sam koristila espumisan i bio nam je ok, ali bi probala ovaj put nesto biljno:) hvala

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png

• Sandra25

Broj poruka: 699

Prijavi adminu

Nama je danas tocno 7 dana, jutros nam je bila patronazna i izvagala ga je. Vratio je porodajnu tezinu, taman danas ima 3690 sa koliko je i rođen. 
    Mlijeka ima ko u prici, on se prezderava pa bljucka, stalno bi visio na sisi😩

2015 👼🏻
    2016 👦🏼

Martinaaa_

Broj poruka: 200

Prijavi adminu

lalllla

Jel netko spominjao da koristi Tiba kapi za grceve? Pomazu li? Kad ih dajete bebama i kako? Trazim nesto prirodno da ju ne sopam sa kemijama - sa sinom sam koristila espumisan i bio nam je ok, ali bi probala ovaj put nesto biljno:) hvala

Mi koristimo, bilo ok na pocetku koristenja ali evo nocas i jutros grcevi i plac koma 😔😔

💓

Martinaaa_

Prijavi adminu

Mozda tvojo bebi pomogne, nije svima isto 

💓

• lalllla

Prijavi adminu

Martinaaa_

A da , probat cu.. koristis sad nesto drugo ili

• pepapepa

Broj poruka: 22

Prijavi adminu

Hvala na čestitkama cure. Bome da meni od početka stoji termin 11.4. I nikad se nije mijenjao datum. Ja sam po školski ko urica, doduše takve su mi i stvari bile u dan.

💁🏻‍♀️33, 🙎🏼‍♂️38
    01/2022.7t missed
    Rijeka
    Termin: 11.4.2024.

Martinaaa_

Prijavi adminu

lalllla

Martinaaa_

A da , probat cu.. koristis sad nesto drugo ili

Kids colic.. Sad cemo vidjeti kako ce biti

💓

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.