Cure, samo da se javim, malo lošije vijesti od nas, titar antitijela je jako narastao, dr ne želi čekati da se bebi što dogodi, planira porod u petak ili najkasnije ponedjeljak 😬 Dobro smo, držimo se 💪 Primam injekcije za pluća, kompletna obrada za carski riješena. Dugo se i lijepo borio, ponosna sam na njega, sad samo da sve prođe dobro, rekli su da će cijeli tim neonatologija biti tu za njega 🥺
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Cure, samo da se javim, malo lošije vijesti od nas, titar antitijela je jako narastao, dr ne želi čekati da se bebi što dogodi, planira porod u petak ili najkasnije ponedjeljak 😬 Dobro smo, držimo se 💪 Primam injekcije za pluća, kompletna obrada za carski riješena. Dugo se i lijepo borio, ponosna sam na njega, sad samo da sve prođe dobro, rekli su da će cijeli tim neonatologija biti tu za njega 🥺
Drzi se, bit ce sve okej, vec je veliki decko❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Drži se, bitno da primaš te inekcije za pluća, malac je borac, dobri su i to tjedni, bit će sve ok.. ❤️
Bit će to sve ok, visoki su tjedni. 💪 Kolika je procjena malca?
2020. 👦🏻
Baby.nb.3 drzi se, bude to sve ok. Sretno ❤️
Evo mojeg iskustva poroda iz Vž bolnice.
Jucer oko podneva mi je napuknuo vodenjak i oko 15:30h puknuo jace. Nisam imala nikakve trudove do cca 21h navecer. Onda su mi poceli nekakvi bolovi, ali skroz neredoviti, tesko mi je bilo procijeniti pocetak i kraj truda. Lagano su se poceli pojacavati i oko 23h smo na dugo nagovaranje muza krenuli za bolnicu. Iskreno, bila sam preopustena i prelezerno usetala u bolnicu tako da sam si mislila da smo puno prerano dosli. Ctg mi je u pola sata oko 3,4 truda ocitao. U ponoc me doktor pregledava i veli da sam tek na 3 cm i pitanje da li cu roditi do jutra. Htjeli su mi muza doma poslati, ali sam molila da ostane jer mi je drugi porod od pocetka trudova do izgona trajao 4 sata. Nije bilo nikoga tako da su dopustili muzu da ostane. Lezala sam, stajala, bila na lopti. Vecinom sam bila na lopti i tu mi je bilo najlakse prodisati trudove. Muz mi je masirao leđa. Trudovi su u kratkom rodu s 4min dosli na 2min i pocela sam polako osjecati nagon na tiskanje. Pregledom je utvrđeno da sam na 7cm. Nakon tog pregleda sam uspjela prodisati mozda jos 3, 4 truda i onda je islo tiskanje. Nazalost, nisam se uspjela izboriti da izgon nebude na leđima, ali je beba bila vani u 2 truda pa je brzo bilo gotovo. Nisam rezana, ali sam malo popucala. Od 3cm do bebe je proslo malo vise od 2 sata 🥰
Boljelo je jaako (mozda malo slabije nego drugi put), ali je bilo brzo pa sam sve u svemu zadovoljna. Cijela ekipa od trudnicke, poroda do babinjaca je super i stvarno nemam jedne ruzne rijeci za bilo koga.
I pitao je netko koliki je najjaci trud. Neznam odgovor, ali meni je ctg ocitavao max 127 i stajao na tome jedno vrijeme dok su se meni bolovi i dalje pojacavali . Mozda ovisi od ctg-a pa mozda neki idu i vise 🤷♀️
36. tjedan, super ste i dogurali! Dobri su to tjedni 😊 drzi se, nek sve prodje kako treba! I lipo je cuti kako si pozitivna! 🧡
Klistir sam odbila. Nudili su mi dolantin protiv bolova u vise navrata, ali dok su mi rekli moguce nuspojave, odlucila sam rađe pretrpjeti 😅
BlackRose super zvuči to sve, stvarno brzinski. ❤️
Dobro da si Dolantin odbila i stvarno svaka čast da su ti objasnili nuspojave. Na Sv.Duhu u predrađaoni su doslovno nagovarali svaku curu na indukciji na njega. 😐
Epiduralnu nisi htjela ili nije bila dostupna?
Jesi šivana?
2020. 👦🏻
BlackRose super zvuči to sve, stvarno brzinski. ❤️
Dobro da si Dolantin odbila i stvarno svaka čast da su ti objasnili nuspojave. Na Sv.Duhu u predrađaoni su doslovno nagovarali svaku curu na indukciji na njega. 😐
Epiduralnu nisi htjela ili nije bila dostupna?
Jesi šivana?
Nisu mi ni nudili (valjda nije bila dostupna), ali nebi ju ni uzela. Sivana sam, ali vec par sati nakon sam mogla sjediti normalno tako da je super naspram epiziotomiji na prva 2 poroda. Mislim da oko 5 sava imam ako sam dobro izbrojila
Čestitam BlackRose! Sretno sa uspostavom dojenja i tebi i Sandri 😊
Meni se jučer pojavio herpes u nosu, uz prehladu koju vučem već tjedan i pol 🙄 i super je ovo kad ne možeš ništa koristiti pa simptomi samo traaaju i traaaju... doktorica mi je rekla da mogu Sudocrem koristiti za herpes pa mi sad miriši sve kao bebina guza 😂😂
👩 1994 god.
🧑 1992 god.
aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji