Čestitam BlackRose! Sretno sa uspostavom dojenja i tebi i Sandri 😊
Meni se jučer pojavio herpes u nosu, uz prehladu koju vučem već tjedan i pol 🙄 i super je ovo kad ne možeš ništa koristiti pa simptomi samo traaaju i traaaju… doktorica mi je rekla da mogu Sudocrem koristiti za herpes pa mi sad miriši sve kao bebina guza 😂😂
Uf probaj ga riješiti do poroda, on je dosta nezgodan da pokupi novorođenče.
Naboostaj imunitet.
2020. 👦🏻
Čestitam BlackRose! Sretno sa uspostavom dojenja i tebi i Sandri 😊
Meni se jučer pojavio herpes u nosu, uz prehladu koju vučem već tjedan i pol 🙄 i super je ovo kad ne možeš ništa koristiti pa simptomi samo traaaju i traaaju… doktorica mi je rekla da mogu Sudocrem koristiti za herpes pa mi sad miriši sve kao bebina guza 😂😂
Namazi propolisom, pomaze 100%. Ja sam imala 2 x u ovoj trudnoci doduse na usni, a s obzirom da te kremice ne mozemo koristiti, češnjak mi previse smrdi i uvijek mi nadrazi i oko groznice pa izgleda 3 x veca ovo je preporod. Na stapic za usi stavim i izravno na nju tapkam par puta. Mozes vise puta u danu meni je doslovno nestalo drugi dan a bila je ogromna.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Hvala svima na cestitkama 🥰
Sto se tice dojenja, za sad nam je ok, jedino malo muku mucimo s hvatom lijeve dojke pa mi je malo raskrvarila. Desna ide bez problema.
Ovo moje dijete večeras toliko divlja u trbuhu da mi nije jasno kakav tulum ima. Nadam se da se ne okreće na zadak opet. 🙈
Sutra imam misiju složiti bar polovično torbu za rodilište (s ovim što imam za sad). Stvarno je krajnje vrijeme.
2020. 👦🏻
Jutro svima! Moj bebac cijelu Bozju noc proveo na sisi. Tek u 6 sati zaspao. Ne znam jel gladan il je razmazen😅
Racunam si da mu fali mlijeka ne bi iza svakog dojenja podrignuo valjda😅
Joooooj ove muke prvih dana doma, cak ni s drugim nisu lakse
Skok u razvoju s 3 dana?
Vjerojatno, ajme zaboravila sam koliko je ovo tesko😅😅😅
2015 👼🏻
2016 👦🏼
Bila sam na pregledu jer sam se malo prepala kako su kontrakcije cijeli dan ali nepravilne i nisam bila sigurna je li to sluzni ili sto. Sve je u redu s malcem. Zatvorena sam i dalje. Ctg pokazuje male trudove ali nista znacajno da je porod poceo. Otisla sam doma iako mi je dr rekao da ako cu se osjecat sigurnije da ostanem na odjelu. Kako sam blizu bolnice, dogovorili smo se da cu ici doma i ako mi budu cesci i jaci da dodem. Ako se smiri, onda dolazim na kontrolu u četvrtak. 🙈
💙
Ovo moje dijete večeras toliko divlja u trbuhu da mi nije jasno kakav tulum ima. Nadam se da se ne okreće na zadak opet. 🙈
Sutra imam misiju složiti bar polovično torbu za rodilište (s ovim što imam za sad). Stvarno je krajnje vrijeme.
Usla sam da citam vas cure, jer i moja nenormalno divlja, izbija mi vazduh, bukvalno se prevrcem po krevetu i sva sam se uspuhala. Ja se nadala da se moja zeli okrenuti kako treba, ali i dalje je osjecam skroz sa strana i dole, tako da nista od toga. A mozda pokusava pa joj ne ide😅. Ili je takvo neko vece😅
Cestitke Blackrose na bebacu! :)
Baby nb 3 cekamo kraj tjedna i malca! 💪🏻 🥰
Jutro curke, cestitam na porodima, i sretno onima koje ce uskoro dobiti svoje bebice 😊
Koliko je jos cura koje trebaju roditi? Dosta nas je vec rodilo, nadam se da ce proljetne bebe ostati aktivne i kad sve rodimo, bas ste mi postale drage, svaki dan vas citam, iako ne stignem bas natipkati poruke jer je vecinom beba u rukama 😁
💓
Blackrose čestitam i želim ti brz oporavak! 🙂
.
Sad kad sam pročitala, moram komentirati, moja curka je sinoć od 8 do 12 toliko divljala da me svaki moj organ bolio i ja sam 10 puta rekla mužu šta je njoj sada, ovo nije normalno 🤣 i sad čitam ovdje, bilo je još slučajeva. Zanimljivo 🤔🤣
.
Kratki moj izvještaj od jučer.
Bila sam na ctg-u, pregledu i uzv. Sve ok. Krenem kući, u hodniku bolnice osjetim odjednom mokre gaćice. Odem na wc, mokre gaćice i prošlo na hlače. Ne 5L ali ono, ima toga. Brisem se par puta, ne mogu obrisati da je suho. 🫣 Dođem ja kući, presvucem se i malo hodam i čekam. Curi i dalje ali ono pokoja fleka. Muž ipak kaže ajmo mi do bolnice provjeriti. Odemo, po opisu i svemu kažu plodna voda. Naprave pregled, ja otvorena 1cm.
Napravili su onaj brzi test za plodnu vodu, on sada ne pokazuje prisutnost plodne vode. No od tada je prošlo neka 2 sata pa kao možda je ono i bila plodna voda... Napravili mi ponovno ctg, ocitava neke trudnove ali ništa posebno.. Došla sam kući, više ništa ne curi, ako se ponovi da se vratim...
Evo, ja stvarno sam sigurna da je ono nešto bilo, jer tolika količina da su mokre gaće i hlače nije baš uobičajena bez obzira na sve moje iscjetke.. 🫢😃
.
Baby 3, sretno! Bit će sve ok ❤️
Trudimo se od 9/21.
👱♀️25- PCOS, 🙋♂️29- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/–10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 🧚💗
Stigla princeza 29.04.24.🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji