Tu u grupi je izgleda statistika na strani beba koje se rađaju prije termina čini mi se. Tek koja prenese. 🙂 Tako da je možda i tvoja spremna uskoro.
…
Moj je isto divljao tako negdje od 20-23h. Ne znam što je bilo kad ih je više u istom periodu divljalo, nešto u zraku. 😁 Stvarno do sad nije ovoliko aktivan bio u tako kraćem periodu bez stanke.
…
Danas je puno pregleda, sretno cure!
2020. 👦🏻
Cure koje ste rodile, kako se borite s grcevima u beba? Nas mali ima 10 dana i na formuli je od prvog dana, Hipo Combiotic 1. Jucer je imao brabonjke, odnosno tvrdju stolicu. Radili smo masaze stomaka, bicikl vjezbe, stolica je sad bolja, ali vidim da ga bas smetaju grcevi. Presvucen ga , nahranim, ali onda plac vriska. Ne mogu ga umiriti i nece da spava. Ima li vas jos s ovim problemom? 😞
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Cure koje ste rodile, kako se borite s grcevima u beba? Nas mali ima 10 dana i na formuli je od prvog dana, Hipo Combiotic 1. Jucer je imao brabonjke, odnosno tvrdju stolicu. Radili smo masaze stomaka, bicikl vjezbe, stolica je sad bolja, ali vidim da ga bas smetaju grcevi. Presvucen ga , nahranim, ali onda plac vriska. Ne mogu ga umiriti i nece da spava. Ima li vas jos s ovim problemom? 😞
Mi imamo grceve, masiramo trbuscic, koristimo bio gajaprobiotik i tiba kapi protiv grceva.
Sada j puno bolje otkad koristimo tiba kapi
💓
Ajme cure vidim da i vama od jučer nije lako Ne znam što je to, ali moja isto od jučer skače i rita se jako...po noći me probudilo više kontrakcija koje su bile dosta bolne i širile se iz leđa. Oko šest u jutro sam već mislila da je to to jer su se na deset minuta tri ponovile, ali sam onda krenula šetati po stanu i sve se smirilo. Nisam za sada primijetila ni sluzni čep. Baš me zanima što će mi reći danas na pregledu što se to događa
Moja prva kćer je imala gadne grčeve i jedino što nam je pomoglo je bilo grijanje trbuščića s košticama. Imaš u Mulleru kupiti te koštice trešnje, grožđa u mekanim igračkama koje zagriješ u pećnici ili mikrovalnoj (ima na uputama). Osim toga nije bilo pomoći...kroz tri mjeseca prođe.
Hvala cure, muz taman ode u mueller po pelene pa sam mu rekla da uzme te kostice:))
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Cestitam svim curama koje su do sad rodile. ☺️
Sretno svima koje ocekuju svaki tren.
Mi se borimo s grcevima, jako hlapljivo jede, naguta se zraka a ne podriguje i onda bude pun zraka i tesko kaka i prdi. Isli smo na Bowen malo nam je pomoglo, zatim kapi koristimo kapi Homeolab Kids relief colic i dobre su nam. I sto nas spasi kada bas jako place od bolova su Frida windy baby aplikatori sto se stave u guzu pa se isprde i iskakaju. Znaci spas
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Jucer je kod nas bio baby boom. Sva djeca su se jucer rodila 😂 u ponedjeljak je bila navodno pomrcina sunca i mladi mjesec. Moguce da su i radi toga bebice malo zivahnije 🙈
Jucer je kod nas bio baby boom. Sva djeca su se jucer rodila 😂 u ponedjeljak je bila navodno pomrcina sunca i mladi mjesec. Moguce da su i radi toga bebice malo zivahnije 🙈
Pa i ja sam nekako povezala s tim. Mislim, mjesečeve mijene utječu na svu vodu u prirodi, moguće i da na plodnu vodu u kojima su bebice. 🙂
2020. 👦🏻
Pozdrav , meni je sutra termin. Idem na pregled u TA pa ćemo vidjet sta oni kažu. Ja sam isto mislila da ću u ponedjeljak jer je mladi mjesec a sluzni cep i sluz mi idu od subote ujutro i imam kontrakcije svako malo, ali ništa pravilno i kad krenem hodat ili nešto sve se smiri. Sinoc su jedino bili učestaliji trudovi onako s leđa prema napred ali sve na 15-20, pa onda na 5 pa ništa. Nadam se da ću ubrzo. 😀😀
💁🏻♀️33, 🙎🏼♂️38
01/2022.7t missed
Rijeka
Termin: 11.4.2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji