Evo da utjesim mame koje imaju doma manju djecicu. Sad me nema vec 2 dana doma i veli muz da me mali nijedanput nije spomenuo 🙈 bilo me strah da bude plakao jer je pred kraj bio dosta vezani za mene, ali super on to bavi 😊
Pozdrav , meni je sutra termin. Idem na pregled u TA pa ćemo vidjet sta oni kažu. Ja sam isto mislila da ću u ponedjeljak jer je mladi mjesec a sluzni cep i sluz mi idu od subote ujutro i imam kontrakcije svako malo, ali ništa pravilno i kad krenem hodat ili nešto sve se smiri. Sinoc su jedino bili učestaliji trudovi onako s leđa prema napred ali sve na 15-20, pa onda na 5 pa ništa. Nadam se da ću ubrzo. 😀😀
I meni je sutra termin i ista stvar kao i kod tebe. Sluzni danima ispada s tim da je danas bas komad otisao, kontrakcije jucer cijeeeli dan al nepravilne i tako. Danas ih isto ima ali manje nego jucer. I dalje se nisam otvorila.
💙
Ja se nadam da sam barem malo otvorena jer me sada bas dobro drže trudovi ali totalno nepravilni. Nadam se da ću do vikenda rodit. Ima tko u Rijeci da ima termin ovih dana?
💁🏻♀️33, 🙎🏼♂️38
01/2022.7t missed
Rijeka
Termin: 11.4.2024.
Cure evo da se ja javim, u utorak navečer sam dobila neke trudove, nisam htjela ići na hitnu jer mi je ionako pregled ujutro u srijedu, odnosno jučer, taman sam bila 38+6. Ujutro se nastavili trudovi, otišla na pregled, 2 cm sam otvorena bila, trebala ići kući pratiti trudove, ali sam prokrvarila pa su me ostavili u bolnici.
Trudovi me šibali i dalje, jedva ih prodisavam, pregledaju me oko 19h, ja 7 cm otvorena, odmah klistir, 19:30 ja u rađaoni, došao i muž, koja mi je jako velika podrška bila, bez njega ne znam kako bi sve izdržala, bilo je jako bolno, nisam mislila da baš tolko može boljeti, jer naravno nisam uzela epi., i u 23h je stigao moj maleni David 3740/51. 3 ipo sata mi je trebalo da rodim, što je brzo za prvorotkinju, ja zadovoljna, a bol koja je bila već ću zaboravi, bitno da je on napokon tu. 😊❤️🥰
Leptirice čestitam!!!
Ja sam jučer bila na pregledu i moje kontrakcije nisu baš nešto napravile...uloživa sam za prst, cerviks 2 cm. I ovu noć su me šorale, šire se u leđa i bole tako da me probude ali očito ne rade baš nešto . Čep i dalje nije ispao. Bebačica ima 3190 grama i sve je ok ❤️
Cure evo da se ja javim, u utorak navečer sam dobila neke trudove, nisam htjela ići na hitnu jer mi je ionako pregled ujutro u srijedu, odnosno jučer, taman sam bila 38+6. Ujutro se nastavili trudovi, otišla na pregled, 2 cm sam otvorena bila, trebala ići kući pratiti trudove, ali sam prokrvarila pa su me ostavili u bolnici.
Trudovi me šibali i dalje, jedva ih prodisavam, pregledaju me oko 19h, ja 7 cm otvorena, odmah klistir, 19:30 ja u rađaoni, došao i muž, koja mi je jako velika podrška bila, bez njega ne znam kako bi sve izdržala, bilo je jako bolno, nisam mislila da baš tolko može boljeti, jer naravno nisam uzela epi., i u 23h je stigao moj maleni David 3740/51. 3 ipo sata mi je trebalo da rodim, što je brzo za prvorotkinju, ja zadovoljna, a bol koja je bila već ću zaboravi, bitno da je on napokon tu. 😊❤️🥰
Cestitam!!❤️brz oporavak
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;41;116/st/20240401/dt/6/n/Lea/k/55a1/age.png
Cestitam Leptirice!
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Leptirica čestitke! ❤️ Bome ekstra brz porod i za višerotke, kamoli prvorotku. 👌
…
Ja bila na pregledu prvi put u TA. Sve je dobro, malac 2800+, zatvorena skroz, kontrola za 7 dana. Nisam dobila ni kilu u mjesec dana (a Uskrs je bio) 👌
…
Cure pišite mi datume idućih kontrola da updateam popis.
2020. 👦🏻
Čestitam Leptirice! Jako brz porod, sretno s oporavkom i uspostavom dojenja, mazite se puno 🥰🥰
Ja bila jučer na pregledu koji je trajao svega 5min, kaže dr da je sve super pa da nema razloga za nekim detaljnim pregledom. Radila je samo ulz i uzela bris međice da imamo "svježe pred porod".
Curka je jaaako nisko, glavom me udara u simfizu pa zato toliko boli, tako da danas krećem s pakiranjem torbe za bolnicu, mislim da je vrijeme 😅
Moja je isto bila užaasno aktivna u pon i uto, rekla sam da će izaći kroz pupak van koliko je stršio 😂😂
Idući pregled 18.4.
👩 1994 god.
🧑 1992 god.
aspiracija 9.8 -> 11 🥚 -> 8 embrija (ICSI) -> 5 blastocista -> 4 ❄️, transfer 1 blastociste 14.8.
28.8. (14.dnt) beta 431 😍 30.8. (16.dnt) beta 1040 😍 Panorama low risk ✅️ it's a girl 💕
Čestitam Leptirice! Jako brz porod, sretno s oporavkom i uspostavom dojenja, mazite se puno 🥰🥰
Ja bila jučer na pregledu koji je trajao svega 5min, kaže dr da je sve super pa da nema razloga za nekim detaljnim pregledom. Radila je samo ulz i uzela bris međice da imamo "svježe pred porod".
Curka je jaaako nisko, glavom me udara u simfizu pa zato toliko boli, tako da danas krećem s pakiranjem torbe za bolnicu, mislim da je vrijeme 😅
Moja je isto bila užaasno aktivna u pon i uto, rekla sam da će izaći kroz pupak van koliko je stršio 😂😂
Idući pregled 18.4.
Super za pregled. 👌
Meni isto samo UZV radio i bris na streptokok.
I da i ja sam rekla to neki dan kad je divljao da će mi izletit kroz trbuh koliko je ispupčen bio. 🤭
2020. 👦🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji