Cure da se javim. Rodila sam. Martin je 3900 i 51 dug. Bio je pakao. Ništa od prirodno, dobila sam toliko kemikalija. Ali bez toga ne bi uspjela! Sad sam kao nova. Već dojimo, nosimo se i bljucamo po mami!!!! Ah jako sam pod hormonima!!! Uživajte, nemogu čitati nemam mozga. Javljam samo da se ne brinete!!! Pusa velika!!!
Čestitam 🥳🥳 brzi oporavak želim🥰🥰🥰
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Ajme kako lijepe vijesti za dobro jutro! Čestitam MarijanaMartin i Čoksa! Želim vam brz oporavak! 🥰
Čim sam otvorila forum, znala sam da je još neka rodila 🥰
Čoksa čestitam ti, koji porod iz snova, daj te brzinske prašine malo baci i na nas iduće po redu 🤭🤭
Mene još i ne pere strah od boli, ne može bolit gore nego što je već, nego priželjkujem da sve tak brzo završi samo 🙈🙈
----
Amelie po meni stvarno je to majčinstvo velika prekretnica, ali u biti to je i tako, rađaš se i ti uz dijete u nekoj novoj ulozi od koje više nikada nećeš moći pobjeći. Ne moraš nužno biti dobra sa svojim djetetom za 20 godina, ali ti ćeš uvijek biti majka i sve što ide uz to.
Ja sam odrasla zapravo u totalno disfunkcionalnoj obitelji iako me se cijelo vrijeme pokušavalo uvjeriti da je to normalno i da svi tako žive i sve one klasične balkanske priče, a to nema veze sa zdravim razumom. Uvijek sam bila crna ovca jer sam se osjećala loše i to davala do znanja ostatku obitelji i pokušavala kod njih nešto promijeniti, ali to je sve uzalud bilo. Prodisala sam kad sam se odselila, dosta rano, a nakon nekoliko godina sam skroz prekinula komunikaciju i srezala te odnose, često sam se pitala zašto nisam to i ranije napravila, ali valjda je postojao neki razlog za tim, a i kad se radi o obitelji onda se eto očito hvataš za svaku slamku pa misliš da će se ipak nešto promijeniti i da ima smisla se više potruditi jer eto to su mama ili tata, ali naučila sam da nije tako.
Godinama sam mislila da sam ok s tim svim i njihovim ponašanjem i odnosima kroz djetinjstvo, a kažem tek po porodu me to sve tek prodrmalo, u toj svojoj maloj rođenoj curici sam vidjela sebe i praktički s njom sve proživljavala i ja. Nisam, a ne mogu ni sada još shvatiti što je to u čovjeku tj. roditelju da se može prema malom i nedužnom biću (što djeca jesu) ponašati tako kako su se ponašali prema meni, ali svjesna sam da ja nikad to neću niti moći shvatiti jer nisam kao moja mama 🤷♀️
Ono što mogu je naučiti iz toga i ne biti takav roditelj svojoj djeci, za sada mislim da mi ide, ali bude nekad izazovno jer skužim da nije problem u mojem djetetu nego u tom što je neka situacija meni osobno triger za nešto, ona s tim nema veze nego ja i moja samokontrola 😅
Tonka341 ja sam se isto nadala kak će ona čudesni prestat s novom trudnoćom jer sam isto čula da znaju tak 😂
Možda se tebi posreći pa ne bude pitao za cicu više kad odeš roditi, vidiš kak je Katjina sama to riješila 🤭😇
Cure da se javim. Rodila sam. Martin je 3900 i 51 dug. Bio je pakao. Ništa od prirodno, dobila sam toliko kemikalija. Ali bez toga ne bi uspjela! Sad sam kao nova. Već dojimo, nosimo se i bljucamo po mami!!!! Ah jako sam pod hormonima!!! Uživajte, nemogu čitati nemam mozga. Javljam samo da se ne brinete!!! Pusa velika!!!
Cestitam!! Uh, zvuci tesko, ali bitno da ste vi dobro. Bome povelika beba, i jos se rodio prije punog termina.
Ajmeeee, stigle bebice 🥰🥳🥳
MarijanaMartin čestitam ti od ❤️ na Martinu! Žao mi je što nije bilo po planu, ali najbitnije da si nam ti dobro i "naš" buco 😊💞💙
Coksa čestitaaaam kraljice! 🥳❤️❤️ Stvarno si to odradila vrhunski i iskusno 😊 Preslatka je 🤗❤️
Nooha drago mi je što si dobro ti i maleni Jona, 🤞 da ubrzo idete kući 😊💙
Omerta malenu baš muči ta temp. 😔 Ja bih na tvom mjestu potražila drugo mišljenje (paničar sam 🙈). 🤞 da bude bolje
-
Mene je noćas nešto dobrano opralo, bolovi koje još nisam osjetila 🙄 Od leđa krenulo, preko kuka i desne noge pa na donji dio trbuha.. kao grčevi, ali booolno i kratko 🤷🏻♀️🙈🙈
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Coksa, cestitam i ovdje! Malena je preslatka, uzivajte i mazite se!
Omerta malenu baš muči ta temp. 😔 Ja bih na tvom mjestu potražila drugo mišljenje (paničar sam 🙈). 🤞 da bude bolje
A očito ću morati.. Predugo mi to sve traje. Osim ako joj se nakon te viroze i 4 dana visoke temp, nije nakalemila još neka prehlada. Spava sad i naravno idem mjerit opet, 37.7. 🤦♀️ Pas m.. više.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Opet ja sa željezom. Jel itko kad je počeo piti željezo imao proljev i bolove u želucu pa da mu je nakon par dana prošlo, tj da se organizam navikao? Evo već dva dana umirem, pa sad ne znam da istrpim ili da zovem doktoricu da mi mijenja terapiju
Termin 26.03.
Opet ja sa željezom. Jel itko kad je počeo piti željezo imao proljev i bolove u želucu pa da mu je nakon par dana prošlo, tj da se organizam navikao? Evo već dva dana umirem, pa sad ne znam da istrpim ili da zovem doktoricu da mi mijenja terapiju
Jel ih pijes nataste ili? Ako pijes nataste probaj poslije obroka pa vidi.
I obavezno vitamin C uz to uzimat, najbolje mozda plivit C 500.
Proljevasta stolica je okej ako nije vise puta dnevno, ali bolove u zelucu ne treba trpit
Ne pijem na tašte nego nakon doručka, i uzimam i vitamin c.
Ma više puta je dnevno, jutros 3 puta i evo sada dva puta
Termin 26.03.
Jel ih pijes nataste ili? Ako pijes nataste probaj poslije obroka pa vidi.
I obavezno vitamin C uz to uzimat, najbolje mozda plivit C 500.
Proljevasta stolica je okej ako nije vise puta dnevno, ali bolove u zelucu ne treba trpit
Ne pijem na tašte nego nakon doručka, i uzimam i vitamin c.
Ma više puta je dnevno, jutros 3 puta i evo sada dva puta
Meni je bio proljev i malo muka kad sam počela piti heferol natašte. Dr mi rekla ako ne mogu tako da nakon doručka. Pošto mi je doručak sa mliječnim proizvodima, ja pijem iza ručka uz vitamin C šumeće i sad nemam problema.
Kod tebe je baš dosta puta, provaj bez vitamina C jer on isto uzrokuje proljev ili smanji njegovu dozu pa nazovi dr u pon 🤞🤞
31👩❤️💋👨38
Sortiraj odgovore
Najstariji