Jutro curke!
Omerta nadam se da ce ti curka ozdraviti cim cim prije!
Sretno curke za preglede danas!
---
Nego imam pitanje za vas zenice i ZG-a za komplikacije!
Znam da se prvi puta nosi kopija osobne, kopija kartice tekućeg racuna, lista zadnjih 6 placi, doznake o bolovanju i popunjava se njihov zahtjev!
E sada da li se to moze poslati hzzou Online na neki e mail? Ako imate e mail i taj zahtjev u pdfu molila bi vas dobre dusice da mi napisete ....
Jutro curke!Omerta nadam se da ce ti curka ozdraviti cim cim prije!
Sretno curke za preglede danas!
—
Nego imam pitanje za vas zenice i ZG-a za komplikacije!
Znam da se prvi puta nosi kopija osobne, kopija kartice tekućeg racuna, lista zadnjih 6 placi, doznake o bolovanju i popunjava se njihov zahtjev!
E sada da li se to moze poslati hzzou Online na neki e mail? Ako imate e mail i taj zahtjev u pdfu molila bi vas dobre dusice da mi napisete ….
Dokumentaciju šaljete mailom na adresu područne službe HZZO-a prema mjestu prebivališta, a koja se nalazi na poveznici
https://www.hzzo.hr/vazno-kontakti-za-ostvarivanje-prava-iz-obveznog-zdravstvenog-osiguranja/
Anchy možeš sigurno mailom, ja sam morala to predavat u Jukićevu isključivo pa kontam da bilo koji mail od tamo može riješiti stvar, ili da baš Jukićevu nazoveš, znam da niti u jedan hzzo drugi nisam mogla to vezano za porodiljni/rodiljni itd. Ja sam imala samo par dana komplikacija prije porodiljnog, ali nema to nikakve veze, tamo bi morala i da sam mjesecima prije otvarala.
MarijanaMartin sretan imendan malom Martinu u pupi 😘😘😘🥳
Ja npr. po ovim ispostavama i prebivalištu ne spadam uopće u Jukićevu, ali su mi reklo da samk tamo mogu🤷♀️ možda se to nešto sve mijenjalo, svakako pošalji ak treba i na 2 maila, briga te hahah
Hej cure, prekjučer sam bila na pregledu ali nikako se javiti ovdje iako pratim više manje sve.
Saznali smo da je mali dječak u pitanju 💙
A svi su mi govorili da nosim curicu sigurno s obzirom na trbuh i ono šta jedem 😂
Pitala sam ginekologicu za mišljenje oko cjepljenja pogotovo šta sam ja korona već preboljela doduše prije točno godinu dana.
Rekla mi je da me ona neće tjerati na cijepljenje ali da je bila na kongresima i da je odobreno odavno u svijetu da se trudnice cjepe. Kada sam ju pitala za posljedice npr za bebu kroz par godina, rekla mi je da ni za jedno cjepivo nitko neće odgovorati niti mogu dokazati da je to od cjepiva, eto toliko o tome, svi se ograđuju 😏
Posvudušo čestitam na službenoj curki ❤️ za dude nemam savjet, ja nisam nikad imala u planu dude, moja cura nije imala, ali netko sigurno zna 🙈 odi što prije provjeriti proteine u urinu, ne želim te plašiti bzvz, ali ti oni jako često mogu uzrokovat preeklampsiju, koja je karakteristična za prvu trudnoću najčešće. Vjerujem da kod tebe neće biti taj slučaj, ali odradi te provjere sve da si što prije na miru i da možeš birat dude 😂
Ja sam se naručila u subotu na OGTT privatno, jbt jedva našla tko radi subotom tu pretragu, sve poliklinike imaju radno vrijeme subotom, a kad pošaljem upit za naručivanje, subotom samo testiraju na koronu 🤦♀️ jbt ono korona je valjd očito jedina bolest. Našla ove jedva haha
MarijanaMartin sretan imendan malom Martinu u pupi 😘😘😘🥳
💕💕💕💕💕💕💕 On je jedini u kući koji ima imendan, svi drugi neobična imena,haha Hvala puno!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Čestitke na i
!!! 🥳🥳🥳
Dubrovčanka, baš super da si to uspjela doma odraditi! 👌 Držim fige! 🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dobro jutro cure!
Sretno svima na pregledima danas 🙏
Svima vama koji se borite s koronom želim brz i bezbolan oporavak ☺️
Ja evo nešto razmišljam, pa mi nije jasno. Naručena sam na pregled 16.11. gdje će bebi mjeriti nuhalni nabor, bedrenu kost itd, odnosno kako je dr. rekao "radit cemo mini anomaly scan". Ono što me sad malo buni je da ću ja taj dan biti 13+6 tt, zar to nije malo kasno? Također, nije mi spominjao kombinirani probir, odnosno vađenje krvi za kombinirani. Je li se to mora učiniti? Obzirom da idem kod privatnika očekivala sam malo više informacija, iako je zaista dobar doktor i imam potpuno povjerenje u njega. Za Nifty i sl. testove sam rekla svakako da ih ne želim.
Ja i ti smo razlika samo 1 dan 😆 ja cu 16.11 biti samo 1 dan vise. Kakve simptome ti imas za sad ? 😊alena1 bok ☺️ Ja od početka trudnoće imam otkriven hematom zbog kojeg moram strogo odmarati i uzimati terapiju, ali hvala Bogu to sad ide na bolje. Moji simptomi na samom početku su bili jako osjetljive i bolne grudi, međutim to je već odavno nestalo. Grudi su mi poprilično povećane, ali više nisu nimalo bolne. Imala sam dosta mučnina i još uvijek ih imam, ali su rijeđe i blaže nego prije. Obično puhanje nosa bi me natjeralo na "natezanje" kao da ću povratit, iako bi rijetko zaista i povratila. Određeni mirisi mi znaju zasmetati, osobito mirisi mesa. Ponekad me uhvati jaka, iznenadna glad i želja za nekom određenom hranom. Zadnjih dana sam osjećala povremeno kao neko bockanje, žuljanje u trbuhu. Ne znam kako bih to drukčije nazvala, kao neki blagi grčevi. Donji dio trbuha mi zna biti tvrd na dodir, ponekad navečer mogu napipati neku "kuglicu" na trbuhu. Zasad sam dobila oko 2-3 kg. Koji su tvoji simptomi? Jesi li već radila anomaly scan? ☺️ Baš mi je drago da smo tu negdje, sad se možemo pratiti 🥰
Bas mi je drago da smo tu negdje. Simptome sam imala bolne grudi za izluditi sad se to smanjilo inace imam velike grudi pa mi je to bilo tesko najvise kad legnem spavati Mucnine imam i sad ali zavisno kako koji dan nekad manje izrazene nekad vise, ali nisam ni jednom povratila. Najvise sto mi smrdi i nagoni na povracanje je parfem od muza i miris cig. 🤣 Vec 4 dana me bole ledja ne znam zasto i trbuh me malo probada najvise ako puno stojim na poslu trudim se da sto vise odmram.
25 👩
+ 7.9 🥰
⏳ 8.10 prvi pregled
12.11 pregled
Dobro jutro cure!
Sretno svima na pregledima danas 🙏
Svima vama koji se borite s koronom želim brz i bezbolan oporavak ☺️
Ja evo nešto razmišljam, pa mi nije jasno. Naručena sam na pregled 16.11. gdje će bebi mjeriti nuhalni nabor, bedrenu kost itd, odnosno kako je dr. rekao "radit cemo mini anomaly scan". Ono što me sad malo buni je da ću ja taj dan biti 13+6 tt, zar to nije malo kasno? Također, nije mi spominjao kombinirani probir, odnosno vađenje krvi za kombinirani. Je li se to mora učiniti? Obzirom da idem kod privatnika očekivala sam malo više informacija, iako je zaista dobar doktor i imam potpuno povjerenje u njega. Za Nifty i sl. testove sam rekla svakako da ih ne želim.
Ja i ti smo razlika samo 1 dan 😆 ja cu 16.11 biti samo 1 dan vise. Kakve simptome ti imas za sad ? 😊alena1 bok ☺️ Ja od početka trudnoće imam otkriven hematom zbog kojeg moram strogo odmarati i uzimati terapiju, ali hvala Bogu to sad ide na bolje. Moji simptomi na samom početku su bili jako osjetljive i bolne grudi, međutim to je već odavno nestalo. Grudi su mi poprilično povećane, ali više nisu nimalo bolne. Imala sam dosta mučnina i još uvijek ih imam, ali su rijeđe i blaže nego prije. Obično puhanje nosa bi me natjeralo na "natezanje" kao da ću povratit, iako bi rijetko zaista i povratila. Određeni mirisi mi znaju zasmetati, osobito mirisi mesa. Ponekad me uhvati jaka, iznenadna glad i želja za nekom određenom hranom. Zadnjih dana sam osjećala povremeno kao neko bockanje, žuljanje u trbuhu. Ne znam kako bih to drukčije nazvala, kao neki blagi grčevi. Donji dio trbuha mi zna biti tvrd na dodir, ponekad navečer mogu napipati neku "kuglicu" na trbuhu. Zasad sam dobila oko 2-3 kg. Koji su tvoji simptomi? Jesi li već radila anomaly scan? ☺️ Baš mi je drago da smo tu negdje, sad se možemo pratiti 🥰
Prosli tj. Sam radila nuhalni nabor sve je ok bebica je bila nemirna pa je doktor jedva i izmjerio cak me i vrtio po krevevetu da se bebica vrati u prvobitni polozaj ali besuspjesno par sekundi i vec je bila na drugom mjestu
25 👩
+ 7.9 🥰
⏳ 8.10 prvi pregled
12.11 pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji