Sunasce meni druga pada taman na 28+0 tako da mislim da ce bit ok. Za sad osim sto osjecam lagano ruku nemam drugih simptoma a i bebica je lijepo aktivna kao i zadnjih par dana. Olaksava mi puno sto nije uspavana pa ne lovim paranoje 🤣
Posvudusa daaa i ja se pokusavam kontrolirati jer ako stisnem kupi u svim kosaricama sto stoje pune muz ce me u top staviti 🤣
Tejuska ajde bolje sumamed nego da se mucis jos ko zna koliko. Trebalo bi to sad krenut na bolje
Dubrovcanka skuzila sam da ti dode zena privatno. To mi je super. Ni iz pidame ne moras izac a kamoli u guzvu cekat red.
Arsancres jesi ti bila pitala za preklopne bodice? Ako da ima ih u mini greeny od organskog pamuka i trenutno su radi online sajma snizeni. Ako nisi to bila ti zanemari.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Ja sam si neki dan kupila aparatic za mjerenje secera. 120kn i eto namjerno mjerim da vidim kako funkcionira. Jucer mi je secer bio nataste 2.5,sat nakon dorucka 4.9,a dva sata iza 3.7.
Tejuskabas te sve jedno za drugim zadesilo🥺. Nadam se da sad ide sve na bolje i da ce to ruzno razdoblje nestati jako brzo. A secer ti je mozda malo skocio i od brige radi te bolestine. Bude to sve ok❤
Sunašce čini mi se da ti je malo nizak taj natašte i taj iza dva sata, možda ne jedeš dovoljno često ili kalorično. Moj brat je dijabetičar i kod šečera 2.5 se ne osjeća dobro, tj već se vide znaci hipoglikemije. Možda je neispravan aparatić.
Neki dan smo pisale o komplikacijama pa mene sada zanima ako netko ima informaciju. Ja sam na komplikacijama od 20.9 cca. Za 9mj sam dobila dio plaće i dio komplikacija. Krajem ovog mjeseca bi trebala dobiti tih 4200, ali ja sam dobila i dio plaće. Na platnoj listi piše bolovanje razlika do 90%. Zvala sam i poslodavca, ali moramo zvati službu obračuna, bla bla, pa da prije provjerim možda koja od vas zna više o tome.. Totalno sam zbunjena? Koliko sam upućena, od prvog dana komplikacija idemo na teret Hzzo, poslodavac nema ništa s tim..
Hey,ja sam na komplikacijama već od 7tt i samo sam taj prvi mjesec kada sam dio radila dobila plaću od poslodavca i dio od hzzo a poslije samo od hzzo. I to mi je do sad uvijek uplata bila 17.,osim ako pada na vikend.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Demi ja sam kod Mijovića. Kod Teše sam vodila prvu bezuspješnu trudnoću i nekako me razočarao. Al to je druga priča. Vjerujem da je tebi ok. Ja ne volim mutave ljude pogotovo u situacijama kad ženi rečeš samo da ide na čišćenje bez objašnjena šta je stanje koje se meni dogodilo. Ja sam kasnije guglala šta je blighted. Tako da sam pobjegla 🤣
Vidis kako je to sve individualno... Ja sam kod njega isla prije trudnoce jer sam imala svakakve neke dijagnoze i nisam dugo mogla ostvarit trudnocu. Bio mi je skroz nezainteresiran, ono u smislu "mlada si, bit ce, aj ti doma", a telefon mu je bar 3 puta zvonio tokom pregleda, stalno je bio odsutan. Isto tako kad sam na pocetku prokrvarila radi hematoma, on me primio u bolnici, nikakve velike rijeci, samo isto u smislu " aj ti doma, pa ce bit sto mora bit". Teš. mi se pokazao puno strpljiviji, sve mi objasni, osjećam se slobodno sve pitat. Ali kažem, ne znači da je ijedan od njih loš. Sigurno su oboje vrhunski liječnici, sve je stvar osobnog dojma. I naravno, ako ti je s trudnoćom i bebom sve ok, ja mislim da ti je dobar svaki doktor.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
alena1slične smo po simptomima ☺️ I mene leđa znaju boluckat, mislim da je to sve normalno. Maternica se pomalo rasteže. Meni je pregled u utorak, pa će mjeriti nuhalni i sve što treba. Nadam se da će možda spol biti vidljiv ☺️
Mene bas ledja bole ali nadam se da ce sve biti ok sigurno je i zbog posla nemam pojma. Spol nije mogo ni da pogleda mucio je muku za taj nabor cijelo vrijeme jer se beba okretala na sve druge strane osim na onu koju je trebala 😆 Sutra idem na pregled opet pa vidjet cemo sta kaze mozda i vidi sta je mda mi je svejedno samo da je zivo i zdravo
Slažem se, i meni je potpuno svejedno za spol ali ipak je fora znati ☺️ Što se tiče leđa, meni bi pomoglo ležanje na boku, jastuci iza leđa, magnezij. Čuvaj se i odmaraj 🙏
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Xoxo dobro ti radi trudnički mozak, ja sam pitala 😂 ali nema šanse da bi platila jedan bodi 50-60kn koliko su kod njih i na popustu, taman da je ručno tkan 🙈
Rekla mi frendica da ih ima u Kiku pa ću naići jedan dan, meni se tak ne ide u te trgovine, sve bi online kupila šta treba. Danas sam preko Glova uzela jaja i mlijeko 😂 kosa mi se diže kad pomislim na onaj čep od ljudi u lidlu koji je meni najbliži, ja ne znam evo, kad god dođeš, u koje god vrijeme, vječno čovjek na čovjeku 😅
Demi hahhaa show. A vidiš ja sam kod teše išla isto prije nego sam ostvarila trudnoću i isto mi je rekao mlada si nemaš 40 kao ne brigaj. Baci ovulacijske trakice. Sestra me zaboravila zapisat na pregled pa se pravila luda. Taj dan kad sam saznala da moram na čišćenje. Ono kraljica me uvjeravala kao ja došla eto tako sama. Znači slom sam imala. A Tešanović me totalno preko one stvari odradio. Valjda ružno sjećanje plus sve to. Doduše možda je Mijović samnom super jer imam vezu. Al znaš kako je kod nas pogotovo u Du. Nemamo izbora oko ginekologa. Imamo par privatnika. I ima sto mišljenja. Nijedan nije svakome dobar. Ivanišin kažu vrhunski Al eto mutav. Bila sam kod njega na niftiju.
A stvarno, nemamo izbora nikako. Dr. Bender u bolnici je odličan, meni najbolji. Ali kako sam imala komplikacije u trudnoci i morala sam strogo mirovat, jednostavno nisam mogla vodit trudnocu u bolnici jer mi je bio problem uvijek cekat pregled sat, dva. Zato sam se odlucila privatno. A ovih par ginekoloških ordinacija što je ostalo u Dubrovniku... Nemam komentara. Ja sam inače upisana kod nove dr. u Župu. To je tek posebna priča 😩 Tako da zadovoljna sam da uopće imam ikakvog doktora 🤦♀️
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Došao mi nalaz Glukoza 4.4 to je super jel da 🤣
Odlično ☺️
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Bok cure, evo da se i ja javim. Jučer sam imala pregled. Sada sam 16+4. Beba odlično raste i stalno je u pokretu! S nogicama je duga oko 18 cm i teška 145 grama! 😍 Saznali smo i spol, stiže nam mali dečkić! 💙💙💙💙 A termin poroda je 24.4. pa molim Tejušku da to promijeni na popisu. 😊 Sljedeći pregled imam 8. 12. Nisam javila za kombinirani probir, ugl. on je u potpunosti uredan. Trudnoća i beba isto tako! Što se tiče simptoma trudničkih, samo sam malo emotivnija pa se na gluposti rasplačem i znam se često zapuhat, čak i kad perem zube! 😂 Ali veli ginekolog da je to sve normalno. Ostalo ništa nemam, sve je super... Bebu još ne osjetim baš, učinilo mi se do sad možda dva puta kad sam legla spavati kao nekakvi mjehurići u maternici i to je to... Nadam se da ću ga uskoro osjetiti više... hehe 💙 Sve ostale krvne pretrage, KG i Rh faktor su super.
Vama i dalje želim mirne i dosadne trudnoće! ❤ I dobrodošlica novim trudnicama koje su se pridružile! ❤😘
👩🏻26🧔🏻31 👫🏻 8 🤵🏻👰🏻♀️ 2021.
Pokušavamo 06/2021 👶🏻
+16. 8./2021. (14DPO, zadnja M 15.7., O 2.8.)
25.8. Prvi pregled. Beba dobro smještena (6 TT prema M) CRL 0.14
15.9. Sve super! CRL 1.65, srčeko kuca 168 bpm. 8 TT prema O
Dijagnoze: jajnici PCOS ( 7 god.OK-Diane, Belara),
Inzulinska rez. (Glucophage 750 XR), Hipotireoza (Euthyrox 25),
Folat + Gynositol + B kompleks
Neredoviti ciklusi, vjv. anovulatorni.
E i moj novi pregled je 8.12.😂😂
Saporevero mi se stalno pratimo s pregledima 😁😁 super za dobre vijesti ❤️
Tejuška ja se nadam da je taj šećer možda samo tako malo rezultat cijele situacije, čitala sam da divlja metabolizam općenito nakon korone pa možda se to i unormali brzo, mislim, iscrpilo te to sve jako. I neka je žeđ tu, još i bolje. Barem tijelo traži, a ti ionako izbacuješ ostatak. Ja se stalno tjeram da pijem vode, kad god uđem u kuhinju popijem čašu barem, stalno idem na wc pa mi to ide već na živce, ni psa ne mogu prošetat po naselju da me ne potera, al opet bolje je i to jer bar znam da ide van i okej 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji