Dubrovcanka sori nisam vidjela 🥲 ovlas sam samo prosla.
Lose dosta,zavrsila sam na sumamedu na kraju,9 dana temperature nije malo😔nemam bolove ovako ali imam velike vrtoglavice zbog niskog tlaka.
Takoder sam vec dobila secer,jucer mi je ujutro na taste bio 5.8.
Danas je 5.3
Do gin ne mogu doci,na bolovanju je.
Slabo jedem a stravicno sam žedna.Po noci ne spavam od žeđi,po 6 čaša popijem vode.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
alena1 slične smo po simptomima ☺️ I mene leđa znaju boluckat, mislim da je to sve normalno. Maternica se pomalo rasteže. Meni je pregled u utorak, pa će mjeriti nuhalni i sve što treba. Nadam se da će možda spol biti vidljiv ☺️
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Lose dosta,zavrsila sam na sumamedu na kraju,9 dana temperature nije malo😔nemam bolove ovako ali imam velike vrtoglavice zbog niskog tlaka.
Danas je 5.3
Slabo jedem a stravicno sam žedna.Po noci ne spavam od žeđi,po 6 čaša popijem vode.
Uf, baš si se namučila😩 Nadam se da će odsad sve ići samo na bolje 🙏 Taj šećer je toliko učestala pojava među trudnicama, stalno čujem da nela trudnica ima... Ja sam se baš jutros bockala u prst baš da vidim (tata mi je dijabeticar pa ima onaj aparatić). Natašte je bilo 4.8, a 2h nakon doručka 5.1. Zasad mi se čini ok, ali mislim da je još možda rano za neka mjerenja. Tek sam u 14. tjednu, ali kako mi je tata dijabetičar, a ja imam PCOS i inzulinsku rezistenciju, spadam u rizičnu skupinu za taj gestacijski dijabetes
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Arsancres koji je to lab? Ja bih isto ogtt privatno subotom.
Poliklinika Salzer, u Zvonimirovoj, kućni br ne znam 😅 120kn, poslala upit mailom, meni ponudili 3 naredne subote termin u 8,idem ovu odmah da se tog riješim što prije jer što vrijeme dalje ide ne znam koje ludilo me može snać🥴
Poliklinika Analiza ne radi OGTT subotom, Breyer na Bundeku isto, niti neki tu blizu mene isto na S, u biti inače da preko tjedna, ali subotom ne, samo korona testove očito 🙈🙈
Danas je 5.3
Uf, baš si se namučila😩 Nadam se da će odsad sve ići samo na bolje 🙏 Taj šećer je toliko učestala pojava među trudnicama, stalno čujem da nela trudnica ima… Ja sam se baš jutros bockala u prst baš da vidim (tata mi je dijabeticar pa ima onaj aparatić). Natašte je bilo 4.8, a 2h nakon doručka 5.1. Zasad mi se čini ok, ali mislim da je još možda rano za neka mjerenja. Tek sam u 14. tjednu, ali kako mi je tata dijabetičar, a ja imam PCOS i inzulinsku rezistenciju, spadam u rizičnu skupinu za taj gestacijski dijabetes
Da to ti je sasvim super.
Ja sam imala u proslim isto i kod njih u bolnici.
Ja kad si mjerim iz rucka je gotovo na 7.
Imam i ja aparatic iz prosle trudnoce.
A budemo vidjeli..
Xoxo lijepe si stvarcice kupila ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja sam tražila da mi je blizu relativno jer bi otišla to obaviti dok mi mala još spava s mužem pa da se što prije vratim kući, ali sam sigurna da u nekim drugim dijelovima Zga imaš isto, možda ti je zgodnije. Labplus radi sigurno, oni rade i nedjeljom, tj. lab im radi, pa garant rade i ogtt. Ne znam u biti koji ti dio grada igra ulogu, meni ovo 2 stanice tramom praktički pa mi najzgodnije bilo pitati te neke koji su mi praktički na pješačkoj udaljenosti.
Tejuska baš te satralo pošteno pa nadam se da će te više napokon pustit. Baš te ubilo. A kontam bolje da ti traži organizam vode. Biće se bori i tako čisti.
Jesi ti Xoxo misla da je privatni u mene. Nije. Samo ženu platim da dođe i obavi mi doma. Doduše ispadne bolje nego privatno 🤣
Demi u koga vodiš trudnoću?
Kod dr. Tešanovića privatno. A ti? ☺️
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
alena1slične smo po simptomima ☺️ I mene leđa znaju boluckat, mislim da je to sve normalno. Maternica se pomalo rasteže. Meni je pregled u utorak, pa će mjeriti nuhalni i sve što treba. Nadam se da će možda spol biti vidljiv ☺️
Mene bas ledja bole ali nadam se da ce sve biti ok sigurno je i zbog posla nemam pojma. Spol nije mogo ni da pogleda mucio je muku za taj nabor cijelo vrijeme jer se beba okretala na sve druge strane osim na onu koju je trebala 😆 Sutra idem na pregled opet pa vidjet cemo sta kaze mozda i vidi sta je mda mi je svejedno samo da je zivo i zdravo
25 👩
+ 7.9 🥰
⏳ 8.10 prvi pregled
12.11 pregled
Ja sam si neki dan kupila aparatic za mjerenje secera. 120kn i eto namjerno mjerim da vidim kako funkcionira. Jucer mi je secer bio nataste 2.5,sat nakon dorucka 4.9,a dva sata iza 3.7.
Tejuskabas te sve jedno za drugim zadesilo🥺. Nadam se da sad ide sve na bolje i da ce to ruzno razdoblje nestati jako brzo. A secer ti je mozda malo skocio i od brige radi te bolestine. Bude to sve ok❤
Pa bas ti je super secer,zavidim 😅
Biti ce,nadam se,jednom sve ovo iza nas ♡
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tejuska baš te satralo pošteno pa nadam se da će te više napokon pustit. Baš te ubilo. A kontam bolje da ti traži organizam vode. Biće se bori i tako čisti.
Jesi ti Xoxo misla da je privatni u mene. Nije. Samo ženu platim da dođe i obavi mi doma. Doduše ispadne bolje nego privatno 🤣
Demi u koga vodiš trudnoću?
Da tak si nekako i ja razmisljala,i muz tako kaze,svakako nije na odmet,piškim stalno,ne naotičem tako da bubrezi dobro funkcioniraju i pod viskom vode 😊
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji