Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nooha
    08. Studeni 2021. 15:24

Tejuška, vezano uz poziciju tu zaista moze biti razlika, evo meni je recimo još uvijek dosta nisko.
    No itekako mozes dolje uhvatiti svoje otkucaje, samo je onda razlika u brzini... Tvoji su max 100, a bebini nesmiju biti ispod 120, cak 130...tako da se razlika jako dobro čuje! 
    Kad jednom uhvatiš ritam, neces trebati ni gledati brojeve, sama ces odmah cuti po zvuku dal su tvoji ili bebini.

anchika
    08. Studeni 2021. 15:27

MarijanaMartin

Možda je mislila na njih radnike. Tko se ne želi cijepiti stvarno je u teškoj situaciji. Možda trudnice budu pošteđene! 🤞🍀🤞🍀

Za radnike u zdravstvu to vrijedi vec neko vrijeme, ali ako se pod javnom sluzbom smatraju i bolnice, po ovom suludom stozeru,svi koji dolaze i na preglede ce morati imati potvrdu ili test.

anchika
    08. Studeni 2021. 15:28

I po novome se inzistira na cijepljenji trudnica, zato se i bojim sto su kadri napraviti. Nevjerojarno je da sam u zadnje vrijeme bila u kontaktu s pozitivnima(koji su cijepljeni) i nisam se zarazila.

Arsancres
    08. Studeni 2021. 16:44

Jedva sam stigla sve pročitati, danas ste se raspištoljile s pisanjem😂
    Posvudušo ako nisi naručila već kolica, ja bi bez straha uzela bilo šta od švaba, ja dosta online kupujem, ali većinom zapravo ne kod nas i baš imam pozitivna iskustva, imala sam neke situacije i s reklamacijama i vani budu totalno drugačiji, ma nema uopće drame, vrate pare, još daju neki kupon za ispriku, totalno druga politika. Vraćala sam i par puta nešto, švabe su bile svaki put, još i poštarinu tu platili. U svakom slučaju, ja bih uvijek uzela nešto tak ako je povoljnije, tebe zakon štiti na prostoru unije 2 godine, naravno, što kažeš ak je tako neki legit web shop.
    Pa evo te tule npr, isti proizvod, a prevelika razlika u cijeni. Na hrv verziji weba 1414kn, a na eu 580 cca 🤦‍♀️
    Tejuška držim fige da će ti biti bolje ubrzo, sad bi stvarno baš kak cure kažu mogla biti pri kraju ❤️ zaposli sve oko sebe, a ti samo sve 4 u zrak. Bebica je dobro sigurno ❤️
    Što se tiče te kupovine, ja se slažem sa curama kad kažu da bolje sve polako kupovati nego si izbit odjednom hrpu para. Mi nismo imali nikog s bebom, od obitelji ni na koga nismo mogli ni računati da će nam bodi kupiti, a ne bilo šta drugo tj. veće i mi smo doslovno oko 15,16tt već lagano počeli kupovati stvari, svaki mj nešto i na koncu je to puno manji trošak bio. Pustite te praznovjerne priče, mislim, pa i na porodu nešto može biti ako se baš ide u toliku krajnost 🤷‍♀️ uostalom, puno je lakše još to sve obaviti dok si još fizički okej, tlaka je nekom u 30tjednu hodat po trgovinama, a misliš da ćeš se upiškiti svaku sekundu 😅

• MarijanaMartin
    08. Studeni 2021. 16:51

anchika

Za radnike u zdravstvu to vrijedi vec neko vrijeme, ali ako se pod javnom sluzbom smatraju i bolnice, po ovom suludom stozeru,svi koji dolaze i na preglede ce morati imati potvrdu ili test.

Mislila sam na kuharice, čistačice, "pralje" rublja, psiholog, defektolog i sl koji rade u bolnici a nisu zdravstveni djelatnici. Koliko ima ljudi koji se ne smiju cijepiti, što oni neće moći u bolnicu, pa gdje će ići na groblje?! Mislim da vas nitko ne može trudne natjerati. Da se razumijemo, ja sam za cijepljenje ali nisam za prijetnje.

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Mariina1106
    08. Studeni 2021. 17:00

Cure, ja od sinoć strašno žedam. Popila sam litre vode ne razumijem u cem je problem. Počelo je predveče jučer mislila sam da je od rucka i danas sam isla zubaru pa sam mislila da nije možda od one sisaljke sto vam stave u usta ali evo nikako da prestane. Mjerila sam si šećer 4,9 a ručala sam oko 14 (bas sam vam neki dan pisala o gestacijskoj dijabetesu kako mi je prvo vađenje bilo 5,3 a drugo 4,9). Znate li sto mi moglo biti? 

• MarijanaMartin
    08. Studeni 2021. 17:30

Mariina1106

Cure, ja od sinoć strašno žedam. Popila sam litre vode ne razumijem u cem je problem. Počelo je predveče jučer mislila sam da je od rucka i danas sam isla zubaru pa sam mislila da nije možda od one sisaljke sto vam stave u usta ali evo nikako da prestane. Mjerila sam si šećer 4,9 a ručala sam oko 14 (bas sam vam neki dan pisala o gestacijskoj dijabetesu kako mi je prvo vađenje bilo 5,3 a drugo 4,9). Znate li sto mi moglo biti?

Mislim da je to normalno. Plodna voda se obnavlja pa treba piti više vode?! Nisam sigurna. Uglavnom ja budem žedna za poludjeti. Pijem negdje 2l vode dnevno i nikad dosta. Ali to je zdravo i dobro. Nema razloga za brigu!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Mariina1106
    08. Studeni 2021. 17:41

Hvala ti. Smirio si me 

• Mariina1106
    08. Studeni 2021. 17:41

Smirila*

Tejuska♡
    08. Studeni 2021. 18:16

Hvala cure ♡
    Budem sutra probala,sad sam opet pod temperaturom💔

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.