A prodavačice iskreno i nisu najupućenije. Za sjedalice sam se razočarala na besafe štandu, rekla mi je ono što mogu pročitati i sama na internetu. Ali ok, zato postoje youtube kanali i forumi.
https://www.hajdi.hr/babybjorn-nosiljka-one-air-pearly-pink-mesh.html
Totalno kužim šta pričaš, meni ide na živce kad nešto stvarno trebam pa pitam, a one ne znaju ni same ili krenu u duetu sa mnom to tražiti, pa tako mogu i ja sama 🙈 pomislim da znaju šta prodaju budući da sam ja dobaaar dio studentskog staža odradila po trgovinama i to velikim, morali smo znati sve živo, gdje koja majica stoji, sastav, ono doslovno kak je neka lutka na katu obučena, a onda dođem u dućan 2x2 i ova ne zna jel ima to nešto 🤦♀️
Ta nosiljka ti je promašaj za te novce, ima jako krut panel, iako je deklarirana za jedno, ne preporuča se uopće za manje bebe, tek sa cca 6mj ti može stati unutra, a da joj panel ne prekrije glavicu. "Debel" je panel i beba ti uvijek sjedi, a bebe se ne smiju posjedati prije nego same to svladaju, isto tako dok ne prohodaju, trebaju imati potporu od koljena do koljena u vidu te tkanine tj. panela, a s ovim modelom ne možeš to dobiti iako znam da imaju produživače.
Trenutno imaš sniženje na Tula.eu, sve nosiljke su ti tamo dobar odabir, vidjela sam da su i halfbuckle modeli sniženi, doduše 3 boje, ali 50% su i besplatna dostava. To ti je nosiljka koju možeš koristiti doslovno od urednog uzva kukova pa sigurno do tamo iza godine dana, a i duže ako je beba takve građe. Ima ti kao trake s kojima "produžavaš" stalno nosiljku 🤗 ček, nakeljit ću ti link. I njih btw možeš tako lako prodati kasnije, Tule su baš popularne, odu odmah u onim grupama za nošenje :)
https://babytula.eu/collections/sale-carriers
Ipak ih je puno više sniženo 😂 neki dan su bile 3 boje halfbucklea, sad vidim evo 5. I besplatna ti je dostava iznad 55 eura koliko se sjećam. Em će tebi biti udobnije, em bebi, a i stvarno možeš puno duže koristiti
Lijep pozdrav svima. Evo ja bi se pridružila proljetnom bebama. Termin mi je 15.5 ❤️
Dobrodosla 🤩 napisi i termin sljedeceg pregleda pa ce te Tejuska ubacit na listu da se lakse pratimo.
3.12 idući pregled 😊
Posvudušo evo stavljam ti link i sa hrvatskog sajta, možda je bolje objašnjeno nego na onom eu, ali kod nas nisu na popustu pa ako se odlučiš za koju, naruči sa one babytula.eu, s linka gore 🙈 provjereno je, samo naši ko naši, nemaju popuste 😅
https://babytula.hr/product-category/nosiljke/half-buckle-nosiljke/
Evo cure samo da javim da od danas ipak pozitivna na kućni test koji je jucer bio negativan. Simptomi i dalje hvala Bogu blaži, temp danas i niža nego jučer, do 37,6. Litre čaja s limunom, hrpa voća i pileću juhu čistu pijuckam po cijele dane. Samo neka tako i ostane 🙏
🕺34g
💃 32g
1🤰🏽 24.03.2022.
Clearblue + (1.8.)
Beta HCG + 88.000 (9.8.)
1. pregled (18.8.) ❤️
2. pregled (8.9.) anomaly + kombinirani 🆗
PreMama Duo
3. pregled (6.10.) stiže nam 💙
4. pregled (3.11.) uredan anomaly scan + 💙 100%
Mislim da bi od sutra i na baby tula hr trebalo bit popusta povodom online sajma beba.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Mislim da bi od sutra i na baby tula hr trebalo bit popusta povodom online sajma beba.
Vjerujem, ali di je to od 50 %, naši nikad ne stave toliko puno, valjda max na nešto bude 15%
A tula eu često ima baš tako dobre popuste, prošle godine za black friday su bile predivne nosiljke od tkanih marama, baš sve one signature verzije za 60ak eura 🙈 bile su praktički 70% snižene.
Naravno, bilo koji popust je okej na tako velike iznose, ali da se baš iskopati dobrih 🤭
pozdrav cure ,evo mene još uvijek cekam nalaz od korone. još uvijek kašljem i imam bol u prsima, ne mogu normalno udahnuti , njuh nisam izgubila do kraja ,osjetim nešto malo mirisa. planiram otic snimiti pluća kad mi prode izolacija. najteže mi pada šta sam u utorak trebala imati pregled i napokon saznati spol ,al eto morat cemo pricekati još malo
Drži se!!! Nadam se da će te ovi simptomi popustiti uskoro. Brz oporavak tebi i ostalim curama koje se muče sa ovom bolešturom! 🤞🤞🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cure koje se borite sa koronom, sretno vam bilo! 🙏🌹💪
Nek vas tješi to što znate da ste onda s njom bez brige za vrijeme poroda buduci da se to pokazalo kritičnim!
🌹🌷🌺
Vjerujem, ali di je to od 50 %, naši nikad ne stave toliko puno, valjda max na nešto bude 15%
A tula eu često ima baš tako dobre popuste, prošle godine za black friday su bile predivne nosiljke od tkanih marama, baš sve one signature verzije za 60ak eura 🙈 bile su praktički 70% snižene.
Naravno, bilo koji popust je okej na tako velike iznose, ali da se baš iskopati dobrih 🤭
Slazem se. Nego bas ono sto ja upikiram ko za inat nikad nije na popustu. Al sa nosiljkom mi se ne zuri pa cu pricekat BF ako bude sta, ako ne mogu i kasnije. Mislila sam za pocetak ionako neku elasticnu uzet iako tula explore moze od rodenja. Al mi se marama cini jednostavnija i komotnija za po kuci. Kad krenemo u setnje ide explore.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji