Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    08. Studeni 2021. 08:22

Jutro!
    Bila sam i ja na sajmu skicnuti pa nisam nis posebno nasla. Kupila dekicu i rucnikic za kupanje i to je bilo to. Kolica i autossjedalicu imamo vec. Gledala sam te nosiljke. Skupe su i ne znam dal bi beba uopce htjela u tome se nositi. To mi je ono najgore kupiti a ne znam dal cu uopce koristiti.
    Kervetice sam gledala ali opet za te novce u ikei uzmem i krevet i madrac.
    Takoder sta je s  kadicama za kupanje?? Kaj su oni svi skrenuli pa traze 250 do 300 kn za komad plastike 😅🤣🤣🤣 u ikei kadica 50 kn daj me nemoj...
    Meni ne trebaju kade s umetcima i vagom i sta ti ja znam. Najobicnija kadica plasticna koju cu moci duze koristiti i bok. 
    -----
    Cure s koronom drzite se sta da kazem. Ja sam se isklucila par dana jer sam selila i ne zelim uopce gledati vijesti jer mi sve to samo paniku stvara. 
    Moram jos mjesec dana odraditi i idem na Go i komplikacije i nadam se da necu do tad koronu pokupiti.. 

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Studeni 2021. 08:24

antonela98

Jutro cure.
    Ne osjecam bebu od jucer popodne, a osjecam ju redovno zadnjih tjedan dana.
    Da odem gin?

Probaj malo setati slatko pojedi prodrmaj trbuscic...
    Imas li baby w? Sigurnk ce se javiti..do 28 tt imaju bebe leriode kad se ne jave. Od 28 tt je jako bitno to pratiti i trebala bi se beba cesce javljati.

meri97
    08. Studeni 2021. 08:33

Pozz drage mame, imam kronicnu grlobolju i uzela sam nekoliko Strepsils tableta. Sada cujem da su navodno stetne za bebu. Nalazim se u 2.tromjesecju.  Ima li koja iskustva?

https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png

• XOXO
    08. Studeni 2021. 08:45

meri97

Pozz drage mame, imam kronicnu grlobolju i uzela sam nekoliko Strepsils tableta. Sada cujem da su navodno stetne za bebu. Nalazim se u 2.tromjesecju. Ima li koja iskustva?

U trudnoci smo dosta ogranicene sta je preporuceno uzimati a sta ne. Nisam dr pa ne bi zeljela davati lazne info al mislim da od nekoliko pastila nece biti nista. Za dalje bolje uzeti one mislim da su cure spominjale da se zovu isla ili tako nekako pastile koje su preporucene i mogu se uzimati u trudnoci. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• MarijanaMartin
    08. Studeni 2021. 09:03

O_Nela

… planiram otic snimiti pluća kad mi prode izolacija…

Ne kužim kako ćeš snimiti pluća? Zračenje je najstrože zabranjeno u trudnoći!!!! Samo odmaraj i "vježbaj" pluća!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

elle 🙋‍♀️
    08. Studeni 2021. 09:17

meri97

Pozz drage mame, imam kronicnu grlobolju i uzela sam nekoliko Strepsils tableta. Sada cujem da su navodno stetne za bebu. Nalazim se u 2.tromjesecju. Ima li koja iskustva?

XOXO

meri97

U trudnoci smo dosta ogranicene sta je preporuceno uzimati a sta ne. Nisam dr pa ne bi zeljela davati lazne info al mislim da od nekoliko pastila nece biti nista. Za dalje bolje uzeti one mislim da su cure spominjale da se zovu isla ili tako nekako pastile koje su preporucene i mogu se uzimati u trudnoci.

Da Isla pastile, i mene je uhvatila grlobolja i te su mi preporučili u ljekarni. Strepsils imam doma otprije i u uputama piše da se ne preporučaju u trudnoći. 

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• MarijanaMartin
    08. Studeni 2021. 09:34

Merie97 razlika je jesi uzela one s medom ili one sa lidokainom. U buduće bolje čitaj upute, pa čak i na "bombonima"!!!  Ne možeš sad ništa napraviti. Nema potrebe da se brineš, oprezno i smireno nastavi dalje!🍀🤞

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• MarijanaMartin
    08. Studeni 2021. 09:36

Cure koje imaju pregled sretno i ako neka ide u bolnicu javite nam je li se što promijenilo u protokolu?! 🍀🤞

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

Tejuska♡
    08. Studeni 2021. 09:51

Jutro svima.
    Ja se jako tesko oporavljam,temperaturu vec 6 dana imam.
    Jedva se odrzim 2 min na nogama da ne padnem.
    Vrtoglavice strasno nesto.
    Nemam apetita,ne jedem,kad pojedem dobim stravicne grceve i proljev.
    Malo je reci da se osjecam uzasno.
    Nemam snage ni pisati vam.
    Mrvu ne osjetim i to me grci jos vise,od onog dana nije se javila,od jucer me boli lijevi jajnik,probada me.
    Iskreno nadam se da je dobro jer ja se osjecam kao na dnu,ne mogu vam to opisati😔

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

meri97
    08. Studeni 2021. 10:46

MarijanaMartin

Merie97razlika je jesi uzela one s medom ili one sa lidokainom. U buduće bolje čitaj upute, pa čak i na "bombonima"!!! Ne možeš sad ništa napraviti. Nema potrebe da se brineš, oprezno i smireno nastavi dalje!🍀🤞

Ma problem je sto je ljekarnik suprugu dao Strepsils i rekao da smijem. Bila je 1  tableta Strepsils plus sa lidokainom i ostalih par su bile med i limun. 

https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.