Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tufnica1602
    01. Studeni 2021. 21:47

Žene pomagajte, vi uvijek ovdje imate dobre savjete. Nemojte mi se smijat
    Ja sam shvatila da imam napade panike, nikad to ne bi priznala sama sebi da nisam danas dozivjela to: inace imam fobije pasa velikih i danas jedan krenuo na mene rezat i lajat. Ja sam usla u kucu u stanju soka, srce mi pocelo lupat od panike, slabost, zamaglilo mi se pred ocima na jednu stranu oka nisam vidjela 10-tak min..smirilo se nakon sto sam popila 2 case vode izasla na balkon i disala duboko. 😔😔😔 jesu to znaci napada ili anksioznlsti. Naime na pregledu je sve savrseno bilo s bebom i mojim nalazima krvi. 
    Mene zanima stetim li bebi svojoj tako? Jel jos netko od vas imao to? Trebam li reci to ginekologu svom?  Pisite dta god znate vezano za to, jako se bojim sama sam kuci muz ce tek ujutro doc. 🙏🙏

tufnica1602
    01. Studeni 2021. 22:07

Dubrovčanka

tufnica pa ne vjerujem da bebi može nešto bit Al svakako popričaj s doktorom o tome čisto da si i ti mirnija. Jako puno ljudi ima napadaje panike. Najčešće se javljaju u nekom stresnom razdoblju. Ako je to stvarno to. Pođi do psihologa da te usmjeri jer to se može riješiti samo treba usmjerit glavu ❤️

Hocu sutra ga zovem ako nista neka me uputi nekom psihologu..ovo je bas bezveze dodje odjednom i kad se nists ne dogodi. Kad sam sama i onda mi dodje taj neki osjecaj da ce mi nesto biti 😏
    Hvala ti 💕

• _Katja_
    01. Studeni 2021. 22:42

Evo opet sam nešto pokušala citirati i sve mi se pobrisalo, odustajem.
    Uglavnom podrška normalnim mamama koje se ne nadmeću, ostale izbjegavati u sirom luku 🤯
    XOXO ti si pitala jutros za neke preporuke 😊
    Najbolja stvar koju sam ja kupila je Motorolin baby monitor. Model je MBP 36S. 
    Ljuljačka Babybjorn mi je isto super, moja mala ju je voljela. Vrlo brzo nauče sami se ljuljuskati u njoj.
    Kolica smo naslijedili Bugaboo cameleon 3, imaju i dvije zimske vreće, deblju i tanju, skroz sam zadovoljna. 
    To su mi favoriti 😊
    Najbeskorisnija stvar nam je krevetić, ali nadam se da će jednog dana netko spavati u njemu 😅

Arsancres
    01. Studeni 2021. 22:46

Dubrovčanka

Te mame će bit dosadne ko proljev i kad djeca budu veća 😅

Ja sam imala jednu onako kvazi frendicu, nismo bile nešto posebno dobre, ali je ona rodila 3 mj prije mene pa smo se znale sretati u naselju dok smo bile na porodiljnom i tak ono neka priča krene pa me znala par puta pitat za šetnju sa psom il kavu, cure su bile male.. Bože dragi, jedva sam se riješila te žene 🙈 spletom okolnosti moja je mala bila "naprednija" iako je mlađa, što mi glupo uopće i reći pa zato navodnici, moja je prohodala s nepunih 11 mjeseci, sama jednostavno, ali baš se jako rano počela dizat uz namještaj pa sad i vidim da je to jednostavno njezin razvoj. Njena curka nije tad još s 15mj hodala, što je također potpuno normalan razvoj, ali ona je valjda bila toliko u tom što je moja prohodala da je to bilo u rangu s poremećenim razumom. Tipa njena mama sretne moj muža vani s malom, ona hoda, jel. Valjd joj odmah javi, ova s posla zove svog muža da on izađe odmah s njihovom malom, neka ona vježba 🤦‍♀️ a to je krivo jbt zbog djeteta, kakvo vježbanje, kakvo forsanje, moš sam sjebat dijete. Onda moja je znala neke riječi, njena samo mumljala, ona van sebe, ubijala me s porukama, pa kao kako moja ima pokaznu gestu. Ja sam vam se znala osjećat toliko loše tj. da sam se znala dovodit u situaciju da nešto ne kažem ili da skrivam npr. neš da ne bi pokrenula lavinu i dramu. Onda sam joj kasnije sve sasula i sad više nismo dobre haha
    Sve sam nekako kao gledala da budem ok, da ne povrijedim nju, da poštujem tu majčinski nesigurnost, ali daj jebote odjebi od mene i mog djeteta. Neću se ja nekom pravdat jer sam ja kupila djetetu tricikl i jer ga zna gurat nogama, a tvoje ne zna, wtf😂

Arsancres
    02. Studeni 2021. 00:16

Bambolina

Te mame su najjače 😂 mene kad vidi neka super mama koja zna da sam trudna odmah ispituje simptome, bolove, muke.. I kad kažem da nisam imala mučnine i da mi za sada sve ide školski.. "ali znaš ako je trudnoća uredna, onda porod bude težak.." ma razguli, ne razmišljam o porodu, kako bude biti će, rodile su mnoge, pa i ja ću.. Nemoj me plašiti i nemoj mi pričati o teškim iskustvima, mislim šta je s glavama 🤯

Da haha jbt ali stvarno bude tako 🙈 meni je prva trudnoća bila stvarno top, baš ti komentari što kažeš, vidjet ćeš porod, pa vidjet ćeš kad rodiš, onda su isto bili komentari za kile, jer nisam puno dobivala, dada, tako svi pa ćeš pred porod dobit odjednom previše pa nikad ih skinuti, čekaj samo itd. Sad evo sam već počela dobivat komentare kako to da je baš cura opet, a valjda ćemo i na treće pa da bude i dečko, da imam SVE. O isuse.. 🤦‍♀️ Sretnem neki dan susjedu, kao pa ti trudna, nisam niti znala,pa kako to, koliko dugo, kako nemaš stomak veliki, ja sam već imala duplo veći u tvojim tjednima, a prvo mi dijete, tebi drugo🙄Mislim si pa zašto i da znaš jbt, osim bok bok nemam nikakvu komunikaciju s njom, ne kužim zašt ljudi očekuju da im šalješ popišan test il šta već 😂 ja sam baš stalno doživljavala te verbalne sabotaže u prvoj trudnoći, meni je samo jedna jedina osoba rekla pozitivnu stvar na temu trudnoće, a to je da me čeka nešto najljepše na svijetu rođenjem bebe, da se događaju i loše stvari, ali se to sve zaboravi kad staviš prvi puta to mekano biće na sebe. A ta žena je inače imala takav zadnji porod da je jedva ostala živa, imala je abrupciju posteljice i jedva su uspjela odraditi carski, ali to mi je tek rekla nakon što sam rodila što je još jedan plus za nju, kapa do poda. Svi, al doslovno svi su mi imali potrebu reći da mi je život gotov i da ne znam, najgore slijedi 🤪 najveća ironija je što je meni realnost ispala sve samo ne to što sam slušala. Kak s trudnoćom, tak s porodom, a tak i s bebom.

Arsancres
    02. Studeni 2021. 00:20

Vi sad sve spavate, a ja ko sova opet još ne mogu pa se raspisala  😂😂
    Malo me hvata i glad 🤭 danas jela sarmu 2 puta, možda da još jednu opalim, bolje to nego sendvič🙈

Omerta
    02. Studeni 2021. 01:13

Pau18

O_Nela

cure mene polako vec vata panika ,danas sam ušla u 20tjedan a još uvijek ne osjecam bebu ,znaci ni leptirice niti ista ostalo. pregled mi je za tjedan dana i to nikako dočekat 🙆🤦

Ja sam počela osjećat možda prije tjedan dana, uglavnom se javi kad mirujem duže vrijeme.

I kod mene napokon neka konkretna lupkanja..  osjetim povremeno pod rukom dole još uvijek dosta nisko. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    02. Studeni 2021. 01:58

Dubrovčanka

Deminapokon netko iz Dubrovnika weeeeee ❤️
    Šok mi je ovo za MTB-icu nadala sam se da je ova grupa završila s tužnim vijestima 🥺

Baš i ja išla vidjeti.  19 tjedana.. Strašno. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Anchy_23 🌈 🌸
    02. Studeni 2021. 07:24

Jutrooo!
    Posvudusa i ostale seetno na pregledima danas! 
    Ja sam u 1ih na pregledu i naravno dobiti cete izvjestaj. 
    ----
    Sto se pokreta bebe tice to je sve individualno. Nije isto jel posteljica sprijeda straga, jace zene navodno dosta kasno osjete kao i prvorotkinje. Ja jos ne osjecam ali se ne zabrinjavam. Prve leptirice sam u prvoj T osjetila krajem 17tt pocetkom 18tt pa se nadam da ce i sada biti tako. 
    Samo neka su bebe zdrave 😊
    ----
    Mtbicu pratim od davnih dana jos kad sam pisala na Lh temi.. i evo bas sam jako tuzna.
    Stvarno se nadam i molim za sve nas trudnice da ne bude vise losih iskustava. 
    Ne daj Boze nikome ono sto sam prosla. 🙏

TiNa
    02. Studeni 2021. 07:36

Sretno svima danas na pregledu, zalost i zalost za mtb-icu😪😪
    Ja znam isto takve koje me ispituju i jel se vec rita beba? Ja kazem ne. Ooo pa vec se trebala.. 20ti tjedan...
    Moja vec udara moja vec ono, ili ja ne pijem kavu, ja ne radim ovo i ono jer sam trudna
     Ja pijem kavu i jedem sta mi se jede, leptirice nekad osjetim, da se beba rita ne, malo me to plasilo Al vidim da je to oke, smirile ste me 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.