Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • XOXO
    01. Studeni 2021. 14:53

Dubrovcanka ja isto nisam jos apsolutno nista kupila. Pikiram ubost sad u 11mj popuste za vece stvari ili na online sajmu beba ili na black friday. Kolica sam se odlucila (ako mi nesto ne promjeni misljenje) za mamas i papas occaro, ostalo sto mi se svida su vecinom stvari od isto mamas i papas, nuna, i done by deer. To jos vrtim. Manje stvari tipa tetre, robicu, bocice, kozmetiku bi cekala one popuste pocetkom 1. Mj jer mislim da cu imat onda jos dovoljno vremena za poslozit i oprat sve. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Nooha
    01. Studeni 2021. 15:45

Demi30 ti si sa teme o potpomognutoj.
    Povremeno kad ležim čitam malo i danas vidim da se cure žalost zbog MTB-ica jer je u petak nažalost završila na prijevremenom porodu.
    Jel to ista MTB koja je i u ovoj grupu jer sam se neki dan tu s njom o ANTI XA pretrazi dopisivala i na temi o serklaži? 
    Evo nadam se da to nije ona 😭

Slee
    01. Studeni 2021. 16:21

Nooha da, cini se da se nazalost radi o mtb :( bas sam procitala i vidjela da je izbrisala potpis i stavila slomljeno srce. Uzasno me sad to potreslo, bas nije fer! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Nooha
    01. Studeni 2021. 16:27

Demi30

Nooha

Povremeno kad ležim čitam malo i danas vidim da se cure žalost zbog MTB-icajer je u petak nažalost završila na prijevremenom porodu.
    Jel to ista MTB koja je i u ovoj grupu jer sam se neki dan tu s njom o ANTI XA pretrazi dopisivala i na temi o serklaži?

Hej, mislim da si pogriješila ili netko ima sličan nickname kao ja 🙊 Nisam to ja s teme o potpomognutoj 🤷‍♀️ Ne znam o čemu se radi, ali nadam se da je s curom sve u redu..

Uh sorry, ima tamo cura sa sličnim nadimkom.

• XOXO
    01. Studeni 2021. 16:28

Uff stvarno prestrasno i pretesko. Svu snagu ovog svijeta joj zelim i koliko god trenutno uzasno bilo da ne odustaje ❤️

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• Nooha
    01. Studeni 2021. 16:32

Ma i mene je baš potreslo.
    Imamo dosta sličnih dijagnoza pa mi je tim gore.

Tejuska♡
    01. Studeni 2021. 16:34

Nooha

Povremeno kad ležim čitam malo i danas vidim da se cure žalost zbog MTB-icajer je u petak nažalost završila na prijevremenom porodu.

Ajmee ne 😥😥 gdje si to procitala? Kako,zasto? 😪😪😪😪
    Bas sam se rastuzila sada 😪😪

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

elle 🙋‍♀️
    01. Studeni 2021. 16:44

Nooha

ja sam s te teme isto i da nažalost to je ona. 💔

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• _Katja_
    01. Studeni 2021. 18:16

O Boze 😢😢😢 
    Previše tužnih priča, i mene bas pogađaju 💔
    Želim svu snagu i sreću ovog svijeta curama koje se bore da zadrže bebe ❤️

Tejuska♡
    01. Studeni 2021. 18:56

Dubrovcanka bas sok,previse,puno previse za jedno buduce proljece 😪😪

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI