Prvi put biokemijska, drugi puknuce plodne vode iz čistog mira u 20 tj, 3 put blizanci u 19 sivana, slabo ušće mateenice poslje serklaze grcevi, nađena esherlihija, prije su bili serklaze ok. Iako sam cijeli dan bila taj u banani nisu me tili pregledat a ja sam imala trudnove koji mene ocito ne bole… Dok nisam dosla do kraja otvorila se 5 prstiju i rodila u sat vrimena,bebe živile pol ure. Imam neku vrstu trombofilije, u 3 trudnoći sam primala inhiksu al nije bilo saznanja da mi je pomogla… Sad u ovoj primam andol 100 jer imam hasimoto pa da odmah djeluje i na stitnjacu… Hormoni su uredi, antitijela visoka. Ok je ova trudnoća bila osim povremenog smeđeg iscjetka i sad nasli polip koji radi nered pred serklazu. U ri sad trenutno imam vezu al nemogu ovisit o jednom dr koji nemoze s menom bit 0/24 jer pol drugih nezna sto rade i puste nek ide kako ide.
Čitam i ne vjerujem stvarno si svašta prošla, toliko puta izgubiti trudnoću, a došla već i do pola.. Baš grozno.
Hej ♡
Nadam se da ste dobro?
Meni je N ocito dobio covid,sinoc zakurio 😪 kaze da ga bole noge i trbuh,povratio 3x
I tako… Tesko da ce me sad zaobici ali evo 😶 radila sam test ovaj kucni,za sada je negativan.
Drž'te se!!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dubrovcanka ja isto nisam jos apsolutno nista kupila. Pikiram ubost sad u 11mj popuste za vece stvari ili na online sajmu beba ili na black friday. Kolica sam se odlucila (ako mi nesto ne promjeni misljenje) za mamas i papas occaro, ostalo sto mi se svida su vecinom stvari od isto mamas i papas, nuna, i done by deer. To jos vrtim. Manje stvari tipa tetre, robicu, bocice, kozmetiku bi cekala one popuste pocetkom 1. Mj jer mislim da cu imat onda jos dovoljno vremena za poslozit i oprat sve.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Demi30 ti si sa teme o potpomognutoj.
Povremeno kad ležim čitam malo i danas vidim da se cure žalost zbog MTB-ica jer je u petak nažalost završila na prijevremenom porodu.
Jel to ista MTB koja je i u ovoj grupu jer sam se neki dan tu s njom o ANTI XA pretrazi dopisivala i na temi o serklaži?
Evo nadam se da to nije ona 😭
Povremeno kad ležim čitam malo i danas vidim da se cure žalost zbog MTB-icajer je u petak nažalost završila na prijevremenom porodu.
Jel to ista MTB koja je i u ovoj grupu jer sam se neki dan tu s njom o ANTI XA pretrazi dopisivala i na temi o serklaži?
Hej, mislim da si pogriješila ili netko ima sličan nickname kao ja 🙊 Nisam to ja s teme o potpomognutoj 🤷♀️ Ne znam o čemu se radi, ali nadam se da je s curom sve u redu..
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Demi Dobrodošla i želim ti sreću. Cezar tebi također držim fige da stvarno sve bude ok ovaj put ❣️Tejuska nadam se da će te korona zaobići. Moja frendica prošle godine kad je bila trudna izbjegla. Muž joj imao,a nju eto nije uhvatilo. Nadam se da će i tebe tako.
Xoxo hvala ti ❤️
Hvala na dobrodošlici. PS. iz istog smo grada ☺️😃
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Nooha da, cini se da se nazalost radi o mtb :( bas sam procitala i vidjela da je izbrisala potpis i stavila slomljeno srce. Uzasno me sad to potreslo, bas nije fer!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Povremeno kad ležim čitam malo i danas vidim da se cure žalost zbog MTB-icajer je u petak nažalost završila na prijevremenom porodu.
Hej, mislim da si pogriješila ili netko ima sličan nickname kao ja 🙊 Nisam to ja s teme o potpomognutoj 🤷♀️ Ne znam o čemu se radi, ali nadam se da je s curom sve u redu..
Uh sorry, ima tamo cura sa sličnim nadimkom.
Uff stvarno prestrasno i pretesko. Svu snagu ovog svijeta joj zelim i koliko god trenutno uzasno bilo da ne odustaje ❤️
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Ma i mene je baš potreslo.
Imamo dosta sličnih dijagnoza pa mi je tim gore.
Ajmee ne 😥😥 gdje si to procitala? Kako,zasto? 😪😪😪😪
Bas sam se rastuzila sada 😪😪
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji