Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    elle 🙋‍♀️
    01. Studeni 2021. 16:44

Nooha

Demi30 ti si sa teme o potpomognutoj.
    Povremeno kad ležim čitam malo i danas vidim da se cure žalost zbog MTB-icajer je u petak nažalost završila na prijevremenom porodu.
    Jel to ista MTB koja je i u ovoj grupu jer sam se neki dan tu s njom o ANTI XA pretrazi dopisivala i na temi o serklaži?
    Evo nadam se da to nije ona 😭

ja sam s te teme isto i da nažalost to je ona. 💔

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• _Katja_
    01. Studeni 2021. 18:16

O Boze 😢😢😢 
    Previše tužnih priča, i mene bas pogađaju 💔
    Želim svu snagu i sreću ovog svijeta curama koje se bore da zadrže bebe ❤️

Tejuska♡
    01. Studeni 2021. 18:56

Dubrovcanka bas sok,previse,puno previse za jedno buduce proljece 😪😪

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• XOXO
    01. Studeni 2021. 20:25

O_Nela

cure mene polako vec vata panika ,danas sam ušla u 20tjedan a još uvijek ne osjecam bebu ,znaci ni leptirice niti ista ostalo. pregled mi je za tjedan dana i to nikako dočekat 🙆🤦

Ne brini. I ja sam tek negdje u 19,20tt prvi put osjetila. I to nikad leptirice ili ih nisam ranije znala prepoznati. Kad sam pocela osjecati bili su jaako kagani al pravi udarci. I onda iz tjedna u tjedan sve cesce i sve jace.
    Toliko sam se u pocetku brinula sto je beba mirna na pregledima a sad u 24tt je tolika hiperaktiva da npr danas uopce nije stala lupati i vrtiti se. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Arsancres
    01. Studeni 2021. 20:54

Pretužno je to sve što se dogodilo MTB :( ja znam nekad čitati temu potpomognute pa se sjećam s čime se sve borila.. Nadam se da će jednom držati svoju bebicu u rukama 🥺 ne postoji nikakva riječ utjehe, ne znam šta bih rekla, to su preteške situacije. Želim joj svu snagu svijeta ❤️ Ja ne znam kako ljudi prebole smrt djeteta, ja mislim da bi svašta mogla, ali ne znam kako bih to uspjela.
    A ovo za pokrete bebice, još je to i rano za nešto jače, ali nemojte se brinuti i ako ne budu baš jakooo aktivne bebice, moja cura je bila tako "mirnija" beba, osjetila sam ja nju naravno kasnije, ali nije nikada bilo kako sam znala čuti od drugih cura, da me tako jako nabija ili sl. To sam prokomentirala s ginekologom i on je rekao da su takve bebe češće nego što mislim, da nije nužno da budu uvijek aktivne u tom smislu, a da kažu da obično takve kakve budu u stomaku, budu i do godinu dana i da i on može potvrditi da ima baš puno takvih slučajeva gdje su bebice bile tak mirnije u stomaku i kasnije, a evo i moja je prva curica takva. Ona je baš nekako mirna i mila bila. Naravno da to ne mora ništa značiti, ali samo navodim da se ne brinete nužno jer sve može biti dobro i ako nisu divljaci ❤️
    Ova mi je bebica isto takva, čak mi se čini i mirnija još više. Ja vjerujem da ima tu puno i u nama samima, treba se maknuti što manje od kojekakvih situacija koje nam stvaraju stres.. Davno sam čitala neko istraživanje za strahove kod djece kojima su mame bile pod stresom u trudnoći, nešto na temu rata je bilo, kako se to sve manifestiralo na djecu kasnije. Ne znam više ni gdje sam to čitala, ali ima to sve smisla.
    ❤️

Anchy_23 🌈 🌸
    01. Studeni 2021. 20:55

Vecer curke!
    Vidim svasta ima. Dobrodosle nove curke!😊
    Ja sam stigla iz slavonije krepana umorna...umori me ovaj put vise nego inace. 
    Curke koje se borite sa koronama drzim fige da dobro prodete. Ja sam prebolila i ne bi sada opet, fkt se cuvam ali to je vise nemoguce imam osjecaj da su svi bolesni ! 🙈🙊
    Mtb mila moja, srce mi je prepuknulo 💔 nemam rijeci. Uzasno me ovo rastuzilo 🥺. Drzi se, mislim na tebe!

Tonka341
    01. Studeni 2021. 21:30

Jako me rastuzilo to s MTB :/. Vidjela sam na drugoj temi da je pisala da joj se cerviks jako skratio i da je u bolnici na tokolizi..,bas me sokiralo to i mislim da u ovom trenutku nema rijeci utjehe..,
    Nove cure dobrodosle, a cure koje se borite s koronom i drugim bolestima brz oporavak vam zelim 💗.

Ante 💙 Maro 💙

Arsancres
    01. Studeni 2021. 21:37

Dubrovčanka

Arsancres točno šta si rekla,a mislim da ima i cura koje preuveličavaju ove početne udarce. Meni se jedna nedavno pohvalila kako je u 20-om tjednu beba gurnula ruku od tate sa stomka ili da ju je udarila toliko jako da je sve zvijezde prebrojala. Baš u to ne vjerujem jer mi je i sam Gyn na zadnjem pregledu rekao da u tim tjednima beba nema jačinu udarca. I opet svaka bebica je priča za sebe. Jačina udaraca,ritam i slično.

Da, to i ja mislim, da dosta njih i izmišlja...ja sam imala jednu poznanicu koja je bila trudna tjedan dana manje od mene, svaki drugi dan je dramila kak ju mala tako lupa da ne može spavati od bolova. Ma moš mislit. U nekom visokom stadiju trudnoće kad je bebi već tijesno se stvarno zna dogoditi neka bol kod naglog pokreta, ono doslovno ti se nabije na mjehur u sekundi, misliš da ćeš propiškit gaće, ali nije to od 0-24.
    Ja sam bila na forumu i s prvom bebom, ali mi nije tema tak ni legla, bio je potpuno drugi mindset trudnica i bilo je baš puno tih koje su se nadmetale tipa čija je beba veća ili teža na pregledu i sl. Meni je to sve smiješno bilo pa se nisam našla mentalno baš tamo 🙈 ne kužim koja to trudnica silno želi da joj beba bude 5 kila teška, valjda nekako se ponadaš nekom prosjeku i lakšem porodu 😂
    I tak uvijek su bile neke fore, ta klasična mameća natjecanja. Danas takve mame izbjegavam u širokom luku gdje god uspijem.. Šta je kad čije dijete napravilo itd. Još mi najtužnije bude što sam poprililbo sigurna da takve mame svoju djecu uspoređuju s drugima na način da to djeci daju do znanja, kasnije samo dijete ima osjećaj manje vrijednosti i probleme sa samopouzdanjem. Nisu svi isti, ne može svatko biti npr. električar niti maratonac, a niti slikar. To je totalno suludo uspoređivat trudnoće pa tak i klince. Evo meni druga trudnoća pa potpuno različita od prve 🤷‍♀️

• Nooha
    01. Studeni 2021. 21:39

O_Nela

cure mene polako vec vata panika ,danas sam ušla u 20tjedan a još uvijek ne osjecam bebu ,znaci ni leptirice niti ista ostalo. pregled mi je za tjedan dana i to nikako dočekat 🙆🤦

Mislim da nema mjesta panici, ja sam i koji dan vise od tebe s time da je druga trudnoca pa isto tek unazad koji dan i to ne svaki dan tek nesto lagano osjećam.
    Evo danas tišina cijeli dan...
    No imam baby watcher pa znam da je ok! 

Mak18
    01. Studeni 2021. 21:46

O_Nela

Ja sam počela osjećat možda prije tjedan dana, uglavnom se javi kad mirujem duže vrijeme.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.