Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijanaMartin
    27. Listopad 2021. 12:03

Mi smo sebi tj maloj jako zakomplicirali, da smo odlučili da drugo mora biti jednostavno, svakodnevno i bez slova R i L. Ostao je Martin iz prve trudnoće, valjda će moći reći R.

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Tonka341
    27. Listopad 2021. 12:32

Anchy_23 🌈 🌸

Maya34 Mi smo se oko muskog imena toliko namucili. Bas to sto kazes lijepa imena su vec ''zauzeta'' bliske osobe u obitelji su nazvale tako djecicu. Imamo Luku, Mateja, Jakova, Lucasa ma bas sve ovo sto je kratko lijepo.
    Trebao je na kraju biti Mateo…i sada da je dečko nemam pojma kako bi ga nazvala. Glupo mi je koristiti to isto ime a opet ne znam koje bi drugo dala.
    Evo manje muke za mene ovaj put jer je curka i odavno ima vec ime biti ce RitaTo nemamo u familiji a i pase nam uz prezime.

Ajme meni je Rita prekrasno ime 😍. Ja sam htjela da ako drugo dijete bude curica da se zove Rita, ali se muzu naravno nije svidjelo pa je otpalo 🙄😏. 

Ante 💙 Maro 💙

Mak18
    27. Listopad 2021. 12:59

MarijanaMartin

Mi smo sebi tj maloj jako zakomplicirali, da smo odlučili da drugo mora biti jednostavno, svakodnevno i bez slova R i L. Ostao je Martin iz prve trudnoće, valjda će moći reći R.

Naš će biti Petar ako se ne predomislim pa mu dam ime Šimun 😂 Isto se nadam da će znati reći R.

• katsy
    27. Listopad 2021. 13:23

MarijanaMartin

antonela98

Jutro zenske.
    Mi o imenu jos ne razglabamo 🤣 i ja stalno piskim, a prije sam mogla trpit pola dana.
    Ima li koja cura iz zagreba da mi da prijedlog za privatnog ginekologa? Htjela bih napravit obican uzv, bez anomalyja ili 3d,4d. Jedino vazno mi je da puno orica i pokazuje 🤣

najtoplije preporuke su PLK Hilarus ili PLK Harni. TOP usluga

Arsancres
    27. Listopad 2021. 13:50

Bome ste se raspisale :D više ne znam jesam popamtila sve 🙈
    Antonela98 moj glas za privatnika u Zg ide dr. Majnariću, on ti je u Krajiškoj, uvijek objašnjava sve nadugačko i naširoko, nebitno jel uzv ili nešto treće, meni je to baš vrh jer je meni zapravo sve to sveto pismo haha, ja samo crno bijelo vidim na ekranu, a on mi uvijek sve živo objašnjava, šta je šta "u meni", a isto tako i za bebicu. Ima mogućnost da skineš neku aplikaciju Samsungovu koja je povezana s njegovim uzvom i meni uvijek prebaci sa svakog pregleda i slike i videe, doduše ništa dodatno ne plaćam, uvijek naplati kao normalan uzv u trudnoći, možda jer sam kod njega i inače. Ja sam ga otkrila u 5tj prve trudnoće preko preporuke i ne mislim ga nikada zamijeniti, čovjek je divan, škicni i komentare i preporuke po netu. Idealan za uplašeni trudnicu kao što si ti 🙈 ja sam čovjeku znala slat mailpve u 22h navečer, sad me sramota haha, a on bi mi odgovorio što je najsmiješnije 😂
    A za spol, on se odmah odredi kod začeća, doslovno u oplodnji, određuje ga muško, tj. ako u spermi u trenutku oplodnje postoji visoka razina hormona, taj TDF bude dominantan i bit će dečko, ali se tek u 7 tjednu zapravo razvija spol kao spol iako je već predodređen. Ali uopće to ne možeš znati, baš jednostavno to je ovisno o danu, trenutku, doslovno eto razini TDF u tom trenu oplodnje. Svi su u startu XX i onda se može ili ne mora razviti XY. Al niš vam to sad ne znači hahaha

Arsancres
    27. Listopad 2021. 13:53

A što se kolica, ne znam koja je napisala za njuškalo i marketplace, možda Tina? Ja bi isto nakon svog iskustva dala glas za takve opcije. Ja sam kupila kolica korištena minimalno za jedno dijete za 1600kn, plaćena su 8000kn, imam račune. Stvarno su bila divna i sve što je pisalo u oglasu je stvarno tako bilo, ja sam ih koristila ravno 2 puta, stvarno, mala mi je plakala i nisam htjela forsirati. Tako da ih bubam ja sad prodajem stvarno su u top stanju jer samo pospremljena stoje u ormaru. Nadam se da će bar druga mala htjet 😂😂
    Ali vjerujem da ima stvarno super kolica po oglasniku sa istom sudbinom kao i moja 🤭

Arsancres
    27. Listopad 2021. 13:59

Netko je pitao za epiduralnu, ja sam ju htjela i uzela, ali mi se nije primila, oduzeo mi se samo jedan dio noge, kojih 20cm. Objašnjeno je meni prije uboda šta sve može biti i da je i to jedan od ishoda, stvarno je dr. bila super, prepričala mi je prvo sve s papira i dala mi na uvid da pročitam i potpišem, ali eto, nisam očekivala da ću baš ja biti taj jedan maler 🙈
    A sad niti ne znam jel bi ju uzela, ovisno o situaciji, bolilo me nenormalno, uopće neću reći da nije, ali ne znam kak bi završilo i da je djelovala. Ja i dan danas osjetim bol ponekad na mjestu uboda, a niš mi nije bila od koristi 😅 ali i to sam znala i upozorena sam, a i nije niš strašno, samo eto se javi ponekad

tufnica1602
    27. Listopad 2021. 14:05

Dubrovčanka

Ma u mene je svaki dan stvarno Al npr ujutro je dosta mirna. Djeluje mi da ima takav ritam. Sve je jača i jača Al čekam bujanje još 🤣

U mene blago lupkalo samo po dnu stomaka do 21 tjedna. Izgleda nogicama a sad lupka po svuda sad sam u 23.tjednu. 🥰 i sad je mirniji nekako. Kad krene okretat se i meskoljit to traje po 20 min i onda 5 sati nista pa onda opet jedan dva udarca. I navece kad legnem vrti se opet. Al su sad udarci jaci..koja razlika u 3 tjedna samo.

Arsancres
    27. Listopad 2021. 14:46

antonela98

To je dr. Dario Majnaric? Bas cu pogledati. Koliko te kostaju ti pregledi i koliko cesto ides?

Kako vi osjecate te udarce? Ja osjecam kao da me neki baloncic gurne pod rukom, al zadnja dva dana i bez ruke. 🤣

300kn plaćam po pregledu, anomaly sam 400kn, cervikometriju 130kn, a papa je 200kn. Ima on cijene u pdfu na webu, u odnosu na druge privatnike je zapravo jako i povoljan. Uvijek su mi dugački pregledi. Sada me naručuje svaka 4 tjedna, bila sam kod njega do 38tt onda na Sv. Duh sam išla. Pred kraj skraćuje na svaka 3 pa 2. On je stvarno divan čovjek, a onda tek doktor. Ja sam došla k njemu zbog lošeg iskustva s državnim ginićem, proplakala sam 2 dana i onda sam dobila info za njega, našla mail i poslala mu upit za drugo mišljenje, čovjek mi je odg u roku 20 minuta, vikend, subota 🤦‍♀️ napisao mi je praktički 5 rečenica, ali toliko razumnih i dao broj i rekao da nazovem sestru odmah u pon. Ja sam spletom okolnosti zvala u utorak, ona je već sve znala. Meni se kod njega sviđa što ništa ne prepušta slučaju, uvijek se baš tebi osobno posveti, on pamti doslovno neke situacije iz moje prve trudnoće, tamo stvarno imam osjećaj da nisam broj. Npr. sad kad smo ja i on bili na godišnjem, ja sam imala 2 pregleda dalje, ali sma mu sve poslala mailom nakon pregleda, slike uzva, nalaz, jel. Kad sam došla kod njega, vidjela sam isprintane moje mailove na stolu sa svim slikama i sve što sam slala. Meni je to baš jako pohvalno, u smislu da se on stvarno pripremi za svakog pacijenta prije, kad dođeš on stvarno zna šta je i kako je, a ne kao neki da priča jedno pa drugo itd. Nebitno privatnik ili ne, ima i loših privatnika.
    On je dostupan uvijek, poziv, mail, šta god.. I potiče uvijek da mu se javiš ti, a ne da guglaš i čitaš iskustva, uvijek mi to da do znanja, a meni je u prvoj trudnoći baš trebao takav doktor.

Arsancres
    27. Listopad 2021. 14:49

A i stvarno je on baš pravi stručnjak, stalno se informira i uvijek je u skladu sa svim tim novijim stvarima, nije od onih stara škola pa je najpametniji. Ne znam jel postoji ijedna tema ili spominjanje o njemu na netu i forumima da nisam naišla na pozitivu, svi kažu da je on stvarno divan. Sestra je isto baš mila i divna :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.